@Oostrom
- 1996
- Eura Mobil Integra Style
- 2014
- Integraal
Hele vriendelijke ontvangst. camping stond aardig vol omdat er dit weekend een regionaal event georganiseerd wordt. Veel vaste plekken, maar ook ruimte voor campers. Toiletten en doucheruimten eenvoudig, maar zeer schoon en netjes. Hele goede gratis wifi.
fijne camping in een schitterende omgeving. Heerlijk gegeten en prachtig en schoon sanitair. Een aanrader!
Leuke kleinschalige camping met Nederlandse eigenaren. Wel was de prijs voor 1 nacht 2 personen plus camper veel hoger dan wat er staat. wij moesten nl incl stroom 410 nk betalen.
geen idee waar de 3 sterren op gebaseerd zijn? wij vinden dit een camping van niks.
super plek 👍
Fijne camping. Schoon en netjes. Vriendelijke eigenaresse. En vlakbij een strandopgang. We komen hier zeker terug!
Fijne camping met goede voorzieningen. Groot zandstrand bij het meer en verwarmd zwembad . leuke speelvoorzieningen voor kinderen. Wij komen hier zeker terug👍
Netjes onderhouden camping met een hele vriendelijke eigenaar. Sanitair verouderd maar schoon.
mooie camping met alles erop en eraan. met zulk prachtig sanitair wat je thuis zou willen hebben. en schoon!!
Fijne camping met aardige mensen. we hebben super lekker gegeten. ze gebruiken in het restaurant enkel regionale producten en zelf slacht en dat proef je! Ik heb nog nooit zo’n heerlijke schnitzel gegeten 👍
Vlakbij zee is deze prachtige camping met alles erop en eraan, dus zwembad, restaurant, winkel etc. ! Heel schoon en modern sanitair. Wij kwamen op 30 april voor 2 nachten en betaalden 54,40 voor camper en 3 personen, niet duur voor wat er geboden wordt.
Heerlijke ruime kind- en hondvriendelijke camping met veel sportgelegenheid. Met zwemgelegenheid voor de kids en hondenlosgebied en hondenzwemmeertje op ca 300 mtr afstand. Vriendelijke gastvrouw.
Fijne camping met vriendelijke eigenaren! Wij waren daar met onze kleinzoon en onze boxer. Heerlijk gewandeld op de heide. Prachtig gebied. Heerlijk gegeten in de bijbehorende bar-bistro Het Kleine Verschil. Gezellig en we komen zeker terug.
Prima plek voor een overnachting. Toiletten en douche aanwezig. Mevrouw kwam om 8 uur 8 euro ophalen en we kregen een overzicht ban het plaatsje. Dit stelt niet veel voor.
Leuke kleurrijke camping met een hele vriendelijke eigenaresse. Hebben er 1 nacht gestaan omdat we op doortocht zijn. Maar komen zeker terug! Sanitair verouderd, maar schoon en hele leuke kleuren. 👍
Fijne camping met prachtig meer met strand. Mogelijkheid voor honden om te zwemmen bij de botensteiger. Ruime plaatsen en zeer vriendelijke en gastvrije Nederlandse eigenaar. Prachtig omgeving om te wandelen en te fietsen. Eenvoudig sanitair en mogelijkheid om te wassen en te koken.
Wij waren er eind juni en het was die dag erg winderig. Mooie ruime plekken, maar geen bomen voor enige schaduw. Hondenstrand werd zeer gewaardeerd door onze hond. Lang ondiep en kinderen en ook honden kunnen ver lopen in zee. Veel vaste plekken. Prachtig uitzicht over de baai.
Prima camping! Aardige receptiemedewerkers en mooie ruime plaatsen. Sanitair is oké en schoon. Mooi wandelgebied naast de camping en strand dichtbij. Hond is ook welkom. Fijne plek voor onze trektocht door het zuiden. Komen hier zeker nog eens terug