@OpPadjcce
prima plek om eind april te staan. voorzieningen zijn die je nodig hebt als camper aar. net bedrag, en niet ver van een leuk straatje. fijn dat we de fiets bij ons hadden, lopen is prima maar fiets net wat fijner. op dinsdag was er markt, ook erg leuk zoals wij elke markt leuk vinden op een andere plek
Het was heel even zoeken met de wegopbreking in de buurt. maar wat een leuk plekje zo onverwacht als je de poort door rijdt! Echt heel leuk. sanitair is prima, prijs wellicht wat stevig maar ja - voor wat hoort wat 😎
Geweldig als je even helemaal wilt ontsnappen aan de drukte en wilt genieten van de rust. De gastheren zijn aardig en behulpzaam. We parkeerden met de voorkant naar voren, wat achteraf gezien makkelijker was om weg te rijden. Het kostte wel wat moeite om de camper goed te manoeuvreren en te positioneren. Het toilet en de douche zijn prima. Een zaklamp kan handig zijn in het donker. Als je van geocaching houdt, kun je een mooie, maar uitdagende, korte wandelroute rond het dorpje volgen.
het ziet er behoorlijk nieuw uit, net sanitair en ruime verharde plekken om te staan. fijne service van de eigenaresse. Uiteraard helpt het dat het mooi april lente weer was