@Opwegmetcamper
Een paradijsje! Een heerlijke camping, lekker rustig, aan een riviertje en alles is schoon en goed voorzien (t/m de wasdroogrekjes). Maar bovenal super vriendelijke eigenaren! Wij hadden problemen met onze camper. Robyn zorgde ervoor dat er een monteur kwam kijken en toen we de camper naar de garage moesten brengen, reed hij met ons mee en regelde alles!! Vanuit de camping hikes, fietsroutes en verwijzing naar (gratis) bus naar nationale park.
Mooie kleine weide direct aan het Ohrid meer. Vriendelijke eigenaar. Langs fietspad naar Struga. Klein minpunt is dat de camping aan een drukke doorgaande weg ligt.
Een heerlijke plek. Heel rustig. Vriendelijke eigenaar. Super schoon sanitair, een volledig ingericht keukentje én een zwembadje. Ik zou hier zo terugkomen.
Een heerlijk plekje. Een mooie grasweide waar je zelf je plekje kunt uitzoeken. Alles brandschoon. En super vriendelijke eigenaren. Aan een riviertje en uitzicht op het Ostrugklooster. En daarbovenop als pluspunt een heerlijk zwembad.
Wat een heerlijke plek! Er is plek voor 2 a 3 campers. Met een geweldig uitzicht en een klein,, maar prima zwemvijvertje. De eigenaren zijn zeer gastvrij. Sanitair is prima en zeer schoon. We hebben genoten van de heerlijke vegetarische maaltijd die ze voor ons maakten met een heerlijk glas wijn. Echt een aanrader. En de weg ernaartoe is prima te doen. Ook met een camper van 7 meter.