@Orangeanke

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

We verbleven hier één nacht en voelden ons helemaal thuis! Ondanks de ligging vlak bij de snelweg was het er rustig en idyllisch. We komen graag terug!

Een van de mooiste plekken die we tot nu toe hebben gezien. Fantastische locatie, kasteel, podium aan het meer, supermarkten - allemaal binnen een kilometer lopen. Sanitair en betalingssysteem gewoonweg perfect!!! Was het maar zoooo lekker makkelijk overal!!! Wij komen zeker terug 👍👏🏼👏🏼👍🏁

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

De plaats is een droom!!! Helaas is er maar één sanitair blok. Dit is zeker niet genoeg voor deze enorme ruimte en aangezien het grijze water alleen bij het sanitairblok kan worden afgevoerd, zijn er geen 5 sterren. Wij waren er begin juni en hadden het geluk dat we een plaats op de eerste rij hadden, ondanks dat we maar een week verbleven. Het wordt er niet beter op. De kleine supermarkt is goed gevuld en de bar en het restaurant zijn een droom in de baai

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Fantastische locatie en omgeving. Alles sprankelend schoon met geweldige eigenaren. absoluut een bezoekje waard!!!

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

We keken erg uit naar ons verblijf vanwege de geweldige website. Helaas waren er vanaf de hoofdweg naar de ingang ongelooflijk veel kuilen. Toen we op onze bestemming aankwamen schrokken we enorm van het extreem oneffen terrein (velden?) Bij het zoeken naar een plek op het ruime terrein moesten we oppassen dat we niet op een mierenpad terecht kwamen. Zoetwaterslang lag op de grond in het vuil. Proeverij helaas alleen ma/wo/vr.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Als de medische staf in betere conditie zou zijn, zou het een rechte 5 zijn. De plaatsen (vooral de plaatsen parallel aan de rivier) zijn erg ruim en fantastisch gelegen. Zeer aardige dame bij de receptie (helaas was haar collega erg onvriendelijk). Er is zelfs een wasmachine (€3,50) en droger (€2). Ondanks dat het zo dicht bij de stad ligt, is de plaats erg rustig en idyllisch.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

De baan is prachtig gelegen, maar de meeste CP's zijn zo oneffen dat ze bijna niet meer vlak te krijgen zijn. Bij spoelen alleen koud water en soms een heel eind naar de dichtstbijzijnde waterkraan. Personeel erg vriendelijk en 23 euro inclusief stroom ok. Wasmachine 6 euro zeker te duur.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Fantastische plek als startpunt voor de ene of de andere wijntour door de fantastische bodega's, die te voet bereikbaar zijn. Geen supermarkt aanwezig, dus maar 4 sterren. Voor € 23,50 incl. stroom en hond voelden we poedels (of Doodle🤣) op hun gemak. Geweldige wandelroutes direct vanaf de camping 👍👍

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Prachtig ontworpen plek. Sanitair schoon, helaas toilet en douche in één kamer en mannen en vrouwen gemengd, dus maar 4 sterren. Lyon is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en echt de moeite waard ‼️

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

We verbleven hier meer dan een week. We voelden ons zo op ons gemak dat we het bleven uitbreiden...😅👍De plaats heeft/biedt echt alles wat het hart van een kampeerder nodig heeft. We hadden een arrangement inclusief sauna geboekt en dat was onze redding toen het 's nachts onder nul was. Ontzettend vriendelijke ontvangst‼️ We voelden ons helemaal op ons gemak 😁Het dagelijkse taartenbuffet was zelfs inclusief Aperol en mousserende wijn Wat wil een vrouw nog meer🤣😅🏁‼️

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Geweldige rustige locatie midden in het centrum op een paar minuten lopen. Echt verdiend Werelderfgoed en het bekijken waard, dus de prijs van € 12 plus € 4 voor elektriciteit was helemaal ok. De ingang is heel eenvoudig als je de juiste taal invoert bij de terminal 😅😅 We komen terug ‼️

De locatie is echt geweldig! De gravelplaatsen waren vol, dus we werden heel vriendelijk naar de wei verwezen. Toegankelijke stroomaansluitingen waren allemaal bezet en toch maar liefst € 17 🙃 zeker te duur. wordt niet goedkoper als men in de schuur eet. Zeer comfortabele, ruime plek. Chemisch toilet afvoeren is wat omslachtig, maar mogelijk

De plaats (wij hadden een premium plaats) was veel te klein en te smal.We hadden ook een hond ingeschreven, maar er was geen grassprietje ver en wijd (als hij niet op het grasveld hoorde te staan). Dicht bij de stad geweldig, maar verder niets positiefs te vinden. behalve de receptie, die 5 sterren krijgt voor alle inspanningen om onze situatie te verbeteren. had 10 nachten geboekt en vertrok na één🤭Gelukkig werd er maar één nacht in rekening gebracht😅😅

5 sterren omdat we het meer vanuit ons bed konden zien. onverslaanbaar 😘 De service van IEDEREEN kon niet worden overtroffen 😘‼️ We komen zo snel mogelijk terug voor alleen de pizza! De vis, het vlees, zelfs de veganistische nuggets ... we hebben nog nooit zo lekker gegeten zonder te overdrijven en de prijs / prestatie-verhouding is geweldig, onze favoriete plek nu Lieblings niet te vergeten de broodjes…. bestel zeker de dag ervoor

De plaats is echt mooi gelegen en de wijn is heerlijk. De sanitaire voorzieningen zijn prima, maar voor maar liefst 15 € is de ruimte echt te duur. Daarom slechts 3 sterren

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

De plaats is ondanks Corona open en we zijn helemaal tevreden en meer dan tevreden! Elektriciteit, water en zelfs douches inclusief en bovendien gratis wifi. Beter kan het niet! Volledig probleemloze en zeer vriendelijke telefonische registratie. Helemaal stil 's nachts, dus alles is echt perfect voor het dorpsplein Aldi, bakker, apotheek, Rewe enz. Om de hoek Een kleine kluis geeft je alle informatie en codes. 1a. We komen terug🏁🏁🏁

De locatie is gewoon fantastisch !!! (Althans als het je lukt om het treinverkeer van de tegenoverliggende spoorlijn te verbergen) is echt schaamteloos luid, maar met directe zwemtoegang tot de Rijn Betreiber was de operator ongelooflijk onvriendelijk (gisteren), dus we kwamen even in de verleiding om onmiddellijk te vertrekken bleef en kreeg net een grote boog rond de telefoniste en Sani

De plaats is prachtig gelegen, maar veel te duur !!! 43.85 € en het is maar liefst 20 minuten lopen naar het meer. Zeker geweldig voor gezinnen. Leuke speeltuinen en geweldige lage kabelbaan direct aan het plein. Het sanitair is goed, maar de ventilatie, die echt PERMANENT is, is ONGELOOFLIJK luid! Zoek dus een plaats ver, ver daar vandaan. We zullen zeker NIET terugkomen ️ ️ Zie geweldig👌👍

Het opvallende argument voor deze parkeerplaats is het onverslaanbare biologische restaurant van Hotel Mohren. Het plein zelf kan simpelweg niets doen: geen water, geen elektriciteit, geen internetontvangst. Hiervoor is de "frisse" buitenlucht vol, want het is recht voor de stal van het gelukkige biologische vee ... We komen zeker terug, alleen vanwege het unieke Hotel Mohren .... Stephie & Anke

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Zeer centrale locatie, maar te duur. 15 € voor een overnachting! Extra toilet, extra douche en extra elektriciteit. Met de elektriciteit konden we de 50 cent zien verdwijnen en vroegen we ons af wat een kilowatt zou kosten hij redde ons met een buis

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Helemaal mooi, rustig gelegen aan het kleine meer. Heel idyllisch. Goed restaurant met zeer vriendelijke mensen. We komen terug

Een echt mooie plek midden in het bos en toch op slechts een paar meter van de prachtige Schwielowsee entfernt. De weg die het plein van het meer scheidt, is niet erg druk. Van de vriendelijke eigenaar van de plek is er een gastenkaart met de man / vrouw gratis met de bus 607 in slechts 15 minuten naar Potsdamer Hauptbahnhof kan rijden. Zeer liefdevol ingericht !!!

Er zijn in totaal 10 punten voor het uitzicht, maar de plaatsen zijn extreem klein en de "sanitaire voorzieningen" doen meer denken aan Dixiclos en zijn absoluut te klein of te weinig voor deze gigantische baan. De plaatsen zijn helaas moeilijk of onmogelijk te compenseren. Daarom prijs-prestaties minus. Toch bleven we twee nachten vanwege dit fantastische uitzicht op het meer

Een heel mooie Stellplatz.direkt het zwembad, dat je overdag goed kunt horen😅🤣 alleen maar aftrek, de afvoer van het cassettetoilet is volledig onbeschermd in hetzelfde gat als de grijswaterplaats. Droogtoiletten zijn erg schoon, maar er is er maar één voor vrouwen, Mannen en gehandicapten. De andere is gewoon een urinoir. En voor € 9 zullen we zeker terugkomen

De plaats is echt geweldig! ️ Zeer vol, dus echt extreem knuffelbaar kamperen, maar erg rustig en super centraal. Maar let op: de plaats is zoooo vol dat je er niet gemakkelijk uitkomt als je op de eerste rij staat. Wi-Fi en elektriciteit is incl. Perfekt om deze prachtige stad te verkennen.

Grote, nogal rumoerige plek zonder schaduw. Kopenhagen is het beste te bereiken per fiets, ook al is het echt geen leuke route.

Prachtig rustige plek. Een van onze mooiste staanplaatsen ooit! ️ kan elke, maar echt elke camping bijbenen! ️De douches zijn de absolute hamer sprankelend, enorm en superheet water. Er zijn geen mogelijkheden om te winkelen. Na Saeby is het ongeveer 12 km en naar Arsae is het ongeveer 9 km (Spar Supermarket). Heel in de buurt van Pl is er een snackbar met kanoverhuur.

Mooie, rustige parkeergelegenheid direct aan de haven. Wegverkeer hoorbaar, maar te negeren voor vrije ruimte 👍😎😉A & S

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Zeer goed gelegen, maar met 8 € alleen voor parkeren veel te duur ! Elektriciteit kost 1 € voor 6 uur. Levering en verwijdering beschikbaar en ook met kosten. Automat neemt alleen munten, dus zorg ervoor dat je de juiste bepaling treft .