@Oranjebruinegordijntjes
- 2023
Wat hebben we genoten op een prachtige plek aan het water. Verschillende avonden heerlijk gegeten bij Janne. Sanitair is netjes, er is een sauna en een jacuzzi. Ipv de voorgenomen 2 nachten zijn we 6 nachten gebleven. We komen zeker nog een keer terug
Heerlijke plek om te overnachten. We hadden geluk op de dag van aankomst werd er appelsap gemaakt. Uitleg gekregen over dit proces en we mochten proeven 😁. Vriendelijke eigenaar. Prachtige schapen. 1 camperplek dus alle rust die je maar wilt.
Prachtige camping, net sanitair. Zwembad op het terrein. Mogelijkheden tot eten van snackbar tot culinair. En een prachtige omgeving in de bossen, heerlijk om te fietsen.
Mooie locatie in de bossen, op fietsafstand van het centrum. Gedateerde sanitair, maar wel netjes en schoon. Kampeerplekken en veel vaste plekken.
Mooie eenvoudige rustige locatie. Net sanitair. En heerlijk vlees van de boerderij.
Erg mooie nette locatie. Sanitair is netjes, de uitleg qua betalen is duidelijk. Je rijdt het terrein op, parkeert de camper op een leuke plek en het genieten kan beginnen.
Geweldig mooie locatie, mooi uitzicht. Leuke dieren op het terrein. en erg gezellige eigenaresse. we komen weer eens terug