@Orestes-Sanchez
2021
Als een prachtige plek en parkeren en met parken in de omtrek !! fietspad naar de stad en heel mooi en verzorgd, als camperplaats!! Het is geen gebied!! heeft geen diensten
Geweldige plek maar ze hebben het gesloten voor campers, ik ben niet geldig om te parkeren of te overnachten !!
2020
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
Het is een open plek waar caravans en campers staan, overnachten is prima zolang het geen weekend is aangezien het een flessenruimte is; disco's en pubs !!! onmogelijk om te slapen !!
2 foto's toegevoegd · ongeveer 6 jaar geleden

U kunt hier niet meer parkeren !! Het is een auto alleen gebied !! Het is verboden campers te laten circuleren !! Het is niet geschikt dat je niet kunt parkeren !! Niet circulair !!! De politie komt je eruit schoppen en een boete van € 200, -
Het is geen camperplaats !!! Het is een restaurant waar u kunt parkeren als u een klant bent binnen de ommuurde parkeerplaats. Zet het op de deur !! Alleen parkeren voor klanten !! Het is dus geen ares van campers !!
Het is gesloten door de lokale autoriteiten !! Door de Covid
3 foto's toegevoegd · ongeveer 6 jaar geleden

Heel goed!! We gingen alleen om wateren te veranderen !! de eigenaar een Duitse man behandelde ons super goed !! Aangenaam en zeer goed geïnformeerd over campers, hij heeft ons geholpen en we hebben een tijdje gepraat!! Geweldige plek om de nacht door te brengen en het leven op een camping te maken of om het water te veranderen !! Prijs € 4 die zo vriendelijk is gekust.
De plaats is niet waar deze pagina markeert, het is een beetje verder, het is een openbare parkeerplaats naast een park, het is erg goed en met een brug steek je de stad over om een wandeling te maken en wat te drinken in bars tegen een goede prijs, hoewel het dat wel is behoorlijk eenzaam, niet veel campers