@Ortolaan
Heerlijk plekje als je van rust en natuur houdt. Wij betaalden 23,60€ voor 1 overnachting met twee personen plus camper
Een gewone parking naast school,Geen voorzieningen, zelfs geen deftige vuilbak. Schuine ondergrond. weinig plaats, staat vol gewone auto’s
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
zoals eerder beschreven, mooie schaduwrijke plaats. De afvalcontainers bevinden zich tussen tennispleinen en voetbalveld op 500m van de camperplaats.
Heel mooie plaats, enkel schaduw in de voormiddag. Heel warm zonder schaduw, je staat op zwarte asfalt.
prachtige plaats. Toen we een plekje gevonden hadden werden na enkele uren met een zestal kampers verzocht weer te vertrekken omdat een groep gereserveerd had was nergens vermeld. Daarna werd de plaats afgezet.
23-9-2023 De plaats stond vol vrachtwagens, konden geen plaats vinden.
22-09-2023 Je staat op gras in de voortuin van de woning aan de straatkant. Geen veilig gevoel. Niet blijven overnachten.
Sitecode: 81945
21€ voor 1 nacht, 30€ voor 2 nachten, aanvaarden geen acci kaart. goede nette camping, heel vriendelijk en hulpvaardige verantwoordelijke. Heel rustig en grote plaatsen.
Schitterend plekje. Bakker definitief gesloten. Brood kopen in krantenwinkel, niet op dinsdag.
Goed ingerichte cp met ruime plaatsen met alle voorzieningen volledig gratis. Maar geen schaduw. Gelegen naast een spoorweg waar overdag geen treinen voorbijkomen maar tijdens de nacht passeren een 4-tal zeer luidruchtige goederentreinen en staat een TGV-trein gedurende de hele nacht met draaiende motor lawaai te maken. Echt nachtrust verstorend. Jammer.