@Ortolaan
Heerlijk plekje als je van rust en natuur houdt. Wij betaalden 23,60€ voor 1 overnachting met twee personen plus camper
Een gewone parking naast school,Geen voorzieningen, zelfs geen deftige vuilbak. Schuine ondergrond. weinig plaats, staat vol gewone auto’s
zoals eerder beschreven, mooie schaduwrijke plaats. De afvalcontainers bevinden zich tussen tennispleinen en voetbalveld op 500m van de camperplaats.
Heel mooie plaats, enkel schaduw in de voormiddag. Heel warm zonder schaduw, je staat op zwarte asfalt.
prachtige plaats. Toen we een plekje gevonden hadden werden na enkele uren met een zestal kampers verzocht weer te vertrekken omdat een groep gereserveerd had was nergens vermeld. Daarna werd de plaats afgezet.
23-9-2023 De plaats stond vol vrachtwagens, konden geen plaats vinden.
22-09-2023 Je staat op gras in de voortuin van de woning aan de straatkant. Geen veilig gevoel. Niet blijven overnachten.
Sitecode: 81945
21€ voor 1 nacht, 30€ voor 2 nachten, aanvaarden geen acci kaart. goede nette camping, heel vriendelijk en hulpvaardige verantwoordelijke. Heel rustig en grote plaatsen.
Schitterend plekje. Bakker definitief gesloten. Brood kopen in krantenwinkel, niet op dinsdag.
Goed ingerichte cp met ruime plaatsen met alle voorzieningen volledig gratis. Maar geen schaduw. Gelegen naast een spoorweg waar overdag geen treinen voorbijkomen maar tijdens de nacht passeren een 4-tal zeer luidruchtige goederentreinen en staat een TGV-trein gedurende de hele nacht met draaiende motor lawaai te maken. Echt nachtrust verstorend. Jammer.
Mooie ruime camperplaats aan meer waar de plaatselijke jeugd samenkomt en feestje bouwt met luide muziek en samenzang tot in de kleine uurtjes. Niet enkel in het weekend, wij waren er op op een donderdag.
Sitecode: 19404
Deze parkeerplaats is niet meer voor campers ! Zou fijn zijn moest deze verwijderd worden.
schitterende plek met alles erop en eraan.
Heel goede plaats met alles erop en eraan, maar……..enorm veel verkeerslawaai ! !
als je niet gereserveerd hebt geraak je er niet in.
mooie plaats maar niet te doen, er zitten net achter de moterhome twee hanen de ganse dag en en nacht ‘heerlijk’ te kraaien!!
prachtige locatie
Waren hier verleden jaar voor 7€ per nacht (electriciteit inbegrepen) Het aantal plaatsen is verdubbeld maar ook de prijs, nu 15€ per nacht, voor dezelfde plaats .Wij vroegen bewijs van betaling en dat werd geweigerd.
Tijdens hoogseizoen staat het vol .Hutje mutje…..
0nthaal zeer onvriendelijk omdat we niet vooraf reserveerden. Coronamaatregelen worden niet nageleefd. Eigenaar vindt deze belachelijk. De campers stonden hutje mutje omdat de weide achteraan niet mocht gebruikt worden. zijn verder gereden.
Fijne rustige plaats. Geen vuilnisbak voorzien, vandaar 4 sterren.
prachtige lokatie met alles erop en eraan
Heel mooi en rustig met alles erop en eraan. Internet is niet te ontvangen! 16 09 20019.
Heel mooi plekje voor wie van luid klokkengelui houdt, dag en nacht om de drie uur.
2 september 2019. Mooie plaats,geen satelietontvangst.
Ongelooflijke mooie plaats, alles erop en er aan. Zeer proper. Er is zelfs een mooi wandelpad aangelegd tussen de wijn en lavendelvelden die begint op de cp.Spijtig gebruiken camperaars dat wandelpad om hun honden uit te laten en maken er een drollenpad van.
Prachtige cp met alles erop en eraan maar aan zeer drukke baan met veel verkeerslawaai!!! Zijn na enkele uren verblijf verder gegaan.
Deze plaats alleen al is een reden om lid te zijn van F P. Niet leden geraken er terecht niet in!!!!!! 27-8-2019
Plaats bestemd voor France Passion leden, er wordt dan ook verwacht dat de France Passion gedragscode nageleefd wordt. Vele niet-leden maken er jammer genoeg een soort camping van.
Prima france passion plaats, met toilet , elektriciteit (5€ voor 12 uur) Wel france passion gedragscode in acht nemen!!!
Automaat gaat niet vlot er moet aan de automaat een plaats gekozen worden terwijl plan verdraaid aangeduid staat. Mooie cp maar als je alleen staat geen veiligheidsgevoel.
Bij aankomst moet je 7 dagen boeken dan krijg je verminderd tarief,zoniet wordt je dagelijks 23€ aangerekend ook al blijf je zeven dagen op cp!
Fijne plaats. Goed onthaal wel blaffende hond in aanpalende tuin van bewoners die je uit je slaap haalt
Heel goede plaats, echter een groot minpunt, cp is afgesloten tot 10 uur in de voormiddag, vroeg vertrekken zit er niet in. Tijdens de nacht kunnen slechts voetgangers binnen en buiten , mensen met slechte bedoelingen kunnen op cp terwijl niemand met de camper naar buiten kan.
13-11-17 Geen privacy. Staan hier als haringen in een ton. Eigenaars zijn gastvrij. Sanitair is in orde. Mooi zwembad. Cp is moeilijk te vinden. Meer camping dan cp,niet ons ding.
19-11-17. Perfecte cp met alles erop en eraan! Wij betaalden voor 55 vierkante meter 17,25€ per nacht,alles inbegrepen,douche,water vullen, electr.,wifi, lozen,zwembad. De zaterdag is naast de cp markt. Lidl op 100m.
5-11-17 vriendelijk onthaal.mochten zelf plaats kiezen.rustige omgeving.fijn verblijf.
2-11-1917. Goede camping zoals eerder beschreven.ACCI prijs : 19€. Nergens drinkbaar water,ook niet op de plaats waar het voorzien is om te servicen. Koud water om de vaat te doen.
Goed verzorgde cp met alles erop en eraan. Minpunten: geen schaduw. Enorm veel verkeerslawaai dag en nacht.
Eenvoudige camping. Prijs per nacht 19€ Zeer oneffen ondergrond Spreken enkel Spaans. Prachtige omgeving ,wandelgebied. Geen satellietontvangst. Wifi in restaurant.
Mooie rustige plaats met voorzieningen. Je mag geen stoelen buiten zetten wat best lastig bij temperaturen van 25 gr.
12oktober afgesloten, staat vol kermisattracties wegens Spaanse nationale feestdag
Geert en Nele 27-11-16 heel goed verzorgde camperplaats. Jammer dat zanderige oneffen ondergrond na regen slijkerig is. Tijdens de nacht is er op het terrein geen enkele verlichting.
25-10-16 Geert en Nele Enkel Franse betaalkaarten worden aanvaard.Na 12 uur aankomen anders moet je twee keer betalen.Tijdens het betalen aan automaat moetje tevens je staplaats kiezen,dus eerst naar boven gaan kijken op welke plaats je wil staan, dan terug naar automaat en het nummer van je plaats aanduiden. Allemaal zeer ingewikkeld en daarom geven we maar een 1
We kunnen voorgaande beoordelingen slechts beamen. We genoten ervan hier enkele dagen te staan. Het was super.
Alleen maar lof voor de inspanningen van de nieuwe beheerder. We komen zeker terug!
Sitecode: 19226
Goede rustige overnachtingsplaats. Volg niet de gps om de plaats te bereiken, blijf op de brede baan tot aan Rupsol benzinestation, vanaf daar staat de weg aangeduid
15-10-2016. Geert en Nele. Prachtig rustig plekje in klein dorpje.
Veel te krappe plaatsen!
Aan waterkant:geen schaduw,zeer krappe plaatsen,goede tv ontvangst ,5 plaatsen. Onder de bomen: veel schaduw,ruimere plaatsen,geen tv ontvangst, 2 plaatsen.
Enkel open in de zomermaanden. Smalle toegangsweg, niet eenvoudig als er een tegenligger is. 23 05 2016.
Campeergedrag toegestaan maar niet mogelijk. Geen schaduw.Geen douches aanwezig. 22 05 2016
10 mei 2016. Camping OK maar voegt nog 4€ taks bij de Acsiprijs. 17€ + 4€ is 21€ per dag.