@Oscar2022
- 2012
We werden hartelijk ontvangen, alles werd ons uitgelegd en we kregen veel goede tips. Heel belangrijk: rijd eerst naar een vrije staanplaats en ga dan naar de receptie 😉 Als we ooit weer in de buurt zijn, komen we graag terug. Heel erg bedankt en tot ziens!

We werden zeer hartelijk ontvangen en onze vragen werden met veel enthousiasme beantwoord. De camping is prachtig gelegen aan het meer. We konden zelf onze kampeerplek uitkiezen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een mooie fietstocht, bijvoorbeeld naar een glasblazerij. Bedankt voor het fantastische verblijf.

Wat een prachtige plek aan het Långsjön-meer! We werden ontzettend hartelijk ontvangen. Blijkbaar wonen hier ook elfen en trollen. Ik zag een trol vissen, vond een huisingang en zag prachtig opgehangen en geplaatste versieringen. 😉 Ik zag zelfs 's ochtends een groepje trollen gezellig kletsen. De eigenaar vertelde ons dat er gisteravond elanden in de buurt waren tijdens hun bronsttijd, dus we komen zeker terug.
Sitecode: 102035
Een zeer hartelijk welkom en een uitgebreide rondleiding over het terrein en door de bijgebouwen. Alles is prachtig ingericht en aangelegd. Een kleine kabelveerboot brengt je naar een eilandje om te verkennen. Je kunt zwemmen in het meer en nog veel meer. Een werkelijk fantastische plek. Bedankt dat we hier mochten verblijven.
We werden ontzettend hartelijk ontvangen en mochten zelfs meebeslissen over onze kampeerplek 😊. Iedereen die we onder de vaste kampeerders ontmoetten, was ontzettend aardig, vriendelijk en behulpzaam. Alles was heel schoon en zag er prachtig uit. Als we ooit weer naar Fjällbacka reizen, komen we zeker terug.
Voor ons had deze camping alles wat we nodig hadden; we waren tevreden, daarom hebben we voor deze camping gekozen. De douches en toiletten waren prima; we troffen ze aan zoals de vorige gebruiker ze had achtergelaten. Voor de beheerder zou het een pluspunt zijn als hij af en toe het douchegordijn en de toiletborstel zou vervangen. Beste hondenbezitters, een camping is geen hondenpark, of het nu buiten het seizoen, hoogseizoen of laagseizoen is. Er zijn genoeg mogelijkheden buiten.
Vanwege de ligging... Nabijheid van het centrum/haven van Gudhjem, direct aan het water, alle plaatsen met uitzicht op zee....een geweldige plek. Sanitair schoon. Hele aardige exploitanten. Waar voor je geld voor ons absoluut prima. Heerlijk weer.
Voor ons allemaal een geweldige plek om vakantie te vieren. Sanitair prima. Hele aardige exploitanten. Waar voor je geld voor ons absoluut prima. Voor ons, als niet-hondenbezitters, is het fijn niet altijd en overal te struikelen over hondenpoep en dergelijke. Heerlijk weer.