.jpg?width=155)
- 2019
- Integraal
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Prima plek. Mooi aangelegd. vriendelijke ontvangst. Water, afvoer grijs en toilet incl. 80 DAM zonder stroom 130 DAM mét stroom. Sanitair ok.
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Prima plek met nette ontvangst. Prijs is 80 DAM zonder stroom, met stroom 100 DAM.
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Fijne kleine camping. Rustig gelegen. Prijs is goed. Wasmachine 40 DAM. Op loopafstand alles wat je nodig hebt. Gezellige winkelstraat. Zouden zeker hier terugkomen.
Sitecode: 19838
Prima ontvangst met thee en tussen de middag couscous. We stonden alleen. Restaurant is aan de prijs maar wel lekker. Stadje is gezellig druk tijdens de markt op zaterdag en zondag. Sanitair op marrokaans niveau. douche warm. Zouden zeker terugkomen.
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Deze plek is nog wel open!! 50 DAM wordt aan de camper opgehaald. Dicht bij het centrum.
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Deze camping is gesloten. Kettingslot om het hek. Desolate toestand.
Sitecode: 20757
Goede plek ruime plaatsen dicht bij de stad. Op loopafstand. Veilig achter gesloten hek en muur. Bewaakt. Sanitair matig maar voldoet. Warme douche betaald DAM 10. DAM 55 per nacht is goedkoop. Wij hadden pech: trouwerij in naastgelegen etablissement. Herrie/Muziek tot 4:45 uur in de morgen. Zouden hier beslist weer gaan.
Sitecode: 20769
Voor een nachtje prima te doen. Genoeg ruimte. Sanitair echter niet om aan te zien. Blij dat we zelfvoorzienend zijn. Potentieel een mooie plek maar nu nog onvoldoende. De grote soek op woensdag is bezienswaardig al is het om de rommeligheid en de drukte te ervaren. 1 nacht gebleven. DAM 75 zonder stroom. Eigenlijk te veel. Beheerder vriendelijk en behulpzaam. Spreekt Engels.
2022
Prima pek aan de rivier. Eigenaar is zeer vriendelijk en heeft humor! Voorzieningen eenvoudig maar voldoende. De breng en haalservice naar o.a. Mostar is perfect. Voor € 18,- brengt en haalt hij je weer op. Bezoek Mostar de moeite waard. Komen zeker terug als we in de buurt zijn. Aanrader.
Wij waren hier 17 juni. Zeer aardige ontvangst. Eigenaar spreekt goed Duits, zoon spreekt Engels. Grootmoeder houdt kopen en eenden. Als welkom gratis verse eieren. Gebruik wasmachine gratis. Het terrein is geschikt voor een overnachting. Geluid van naastgelegen weg en hotel/restaurant. Eigenaar zette waterbadje neer speciaal voor kinderen. Haalde brood voor ons en bracht gasten met de auto naar de supermarkt. 3 sterren wegens geluid weg.