@Osterloh
- Hymer B-Klasse MC Anders
- 2005
- Integraal
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Een super mooie plek Maar de plaats klopt niet helemaal Je moet het straatje naast het kerkje in ,maar dat kan niet . Dus rij gewoon rechtdoor dan zie je het om de hoek . Met verzorging alles erop en eraan Ruud en Annie Osterloh
Alleen een rot ervaring ,we zijn beroofd Mijn man zijn kleren lagen buiten op een steen .zakken leeg gehaald Skimpasje eruit gehaald ,de pinpas eruit gehaald en de € 160 die daar in zat eruit gehaald .skimpasje alles er terug ingedaan en terug in de broek gestopt . Dus hij had tijd genoeg ,woont daar Vooral als je een beetje meer naar rechts staat uit het zicht van de huizen ,rechtervoorportier ontwricht en daardoor naar binnen gegaan
2021
Een super mooie en keurige en schone plek , Alles aanwezig en top kwaliteit , En niet onbelangrijk hele aardige eigenaar Ruud en Annie
Een top plek om te staan 🥳 We zijn er 3 dagen geweest ,een mooie schone en gezellige plek om te staan 👍 Alles is zo netjes en op orde echt een aanrader. Je kunt er heerlijk fietsen naar b v Zutphen een bijzondere mooie stad met mooie architectuur,je kijkt je ogen uit . Ook Brummen zelf is een mooie plek . En zeker niet onbelangrijk je kunt er heerlijk eten ,de onweerstaanbare frietjes ,die Moet je echt proberen Zooo heerlijk . En Fam Osterloh
2020
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

2019
Wij waren er op 1 juli ,en je mag er niet meer staan ,Op het daarnaast braak liggende terrein werden door heten van de gemeente paaltje neergezet door middel van een laser apparaat ,en het hem gevraagd waar dat voor was ? Daar komt een parkeerterrein voor campers met een verzorging plek voor de camper ? Maar wanneer is niet bekend .Wij zijn op dat gedeelte gestaan water bij de haven .
Een super mooie schone plek geen vuil te bespeuren ,totdat er de auto van de reiniging van de WC de boel kwam schoonmaken Schoonmaken het lag vol met papier wat uit zijn auto viel ,er werd door een dame op gewezen ? zij ruimde nog wat op en maakte hem erop attent dat er vuil lag .Het interesseerde hem niet en liet het liggen .Waarom ? ? De weggebruikers / campers worden erop aan gekeken .
2015
Een super mooie plaats om te staan. Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Prijs 10 euro incl. alles. Gelegenheid om te wassen en te drogen. Alles aanwezig wat je nodig hebt als camperaar. Naast de camperplaatsen een goed, gezellig, goedkoop restaurant. De coordinaten waren alleen niet goed. Je staat dan aan de verkeerde kant van het water. De goede coordinaten zijn 50:9'36"N. 14:15'32"E.