@Oswaldo0815
Lid van Campercontact sinds 2026
Een heel eenvoudige maar leuke kleine camping. Een beetje gedateerd, maar direct aan het strand. Vrije keuze van kampeerplek. Zeer eenvoudige sanitaire voorzieningen. De pizzeria op de camping is oké.
Een heerlijke camping die erg populair is bij jonge gezinnen. Daardoor zijn er veel jonge kinderen die soms behoorlijk luidruchtig kunnen zijn. De staanplaatsen worden vrij gekozen, wat soms voor wat chaos kan zorgen. De meeste staanplaatsen zijn in de schaduw. Het strand is fantastisch, met een zeer geleidelijke helling. Iets verder naar rechts ligt het nudistenstrand. De sanitaire voorzieningen zijn van topkwaliteit. Alles is nieuw en zeer schoon. Het restaurant is erg goed, maar ook prijzig. Honden zijn niet toegestaan in juli/augustus.
Fantastische camping! De extra grote staanplaatsen direct aan het meer zijn een echte aanrader. Prachtige zonsondergangen! Uitstekende, schone sanitaire voorzieningen die meerdere keren per dag worden schoongemaakt. Geweldig restaurant. Fantastisch zwembad!
De camping was prachtig en rustig. De sanitaire voorzieningen vlakbij ons waren echter een ramp! Oude, piepkleine douches. We hebben de leidingen zo'n 15 minuten laten lopen en lucht laten ontsnappen voordat er enigszins warm water uit de douche kwam.