@Otsalots
- 2023
Lijkt een prachtige camping. Helaas is het hele inchecksysteem een tegenvaller. Ik waardeer het dat de camping op een mooie locatie ligt en dat de winkel die ze hebben een prachtig assortiment heeft en goed geprijsd is voor die prijs. En het personeel was erg vriendelijk. Ik snapte het inchecksysteem niet. Het duurde bijna 2 uur voordat ik wist of er een plek was. Online staat dat je om 10.30 uur moet komen, maar het blijkt dat je de dag ervoor kunt bellen of jezelf aan de lijst kunt toevoegen.
Prachtige locatie, fijne sfeer, zeer gastvrij personeel. Het Verenigd Koninkrijk heeft meer van dit soort plekken nodig. Relatief vlakke ruimtes, openbare toiletten die de hele nacht open zijn. Pub en kust op slechts een paar minuten afstand. Zeer hondvriendelijk.
Was perfect voor mij voor het festival. De gastheren waren vriendelijk. Een zeer rustige plek. De prijs was zeker niet wat er geadverteerd werd. Ik betaalde €95 voor 5 nachten zonder elektriciteit. De douches, die niet geweldig waren, werden extra in rekening gebracht.
We kwamen vrij laat aan en werden toch nog begroet. Alle voorzieningen waren aanwezig en de beste douches die ik ooit op een camping heb gehad. Helaas was de bar/cafetaria gesloten toen ik er was. Heel rustig (als je van constant gekwaak van kikkers houdt). De geiten zijn erg lief. Het enige nadeel was dat ik €15 voor mezelf moest betalen, en toen ik contant geld gaf en om wisselgeld vroeg, bleek het €20 te zijn.
Prachtig landschap, perfecte locatie voor de veerboot, ongelooflijk gastvrij en vriendelijk welkom, geweldige faciliteiten en heerlijk rustig. Slechts £15 voor mij. Een echte aanrader.
Zeer mooie site. Schoon, goed onderhouden en de meest vriendelijke en behulpzame gastheren. alles wat je nodig hebt en rustig. Ideaal voor honden. laadpas voor elektriciteit, zodat u alleen betaalt voor wat u gebruikt. Kon niet om een betere plek gevraagd hebben om te verblijven. Voor elk wat wils
Prachtige ligging, natuur en strand gecombineerd. Afvalwater en drinkwater, enkele restaurants en bar. Zeer schone toiletten beschikbaar op korte loopafstand. Weinig elektrische aansluitingen voor extra kosten aan de andere kant. Kan elke dag gratis verbinding maken met de volgende camping-wifi. Zijn erin geslaagd om hun douches te gebruiken. Weet niet zeker of dit is toegestaan of niet, maar eenvoudig genoeg om te doen. Veel muggen en stekelige doornen die in schoenen bleven steken en de honden pootten voor mij alleen maar aan de onderkant
Mooie gratis cp, omringd door bergen en heel veel Paragliders. Korte wandeling naar de mooie oude stad met alles wat je nodig hebt. Markt op zondag. Naastgelegen sportveld en camping met zwembad, restaurant en bar. Afvalwater en drinkwater. Elektriciteitsaansluitingen werken niet. Genoeg ruimte voor honden om te sporten.
5 weken door Europa tot nu toe, stoppend bij een groot aantal camperplaatsen, dit is absoluut een favoriet van mij. De gastheren, hoewel ze weinig Engels spraken, slaagden erin om heel goed met ons te communiceren en waren ongelooflijk vriendelijk en behulpzaam. De site was rustig en prachtig, prachtig onderhouden. Veel ruimte en overal schattige dieren. €19 per nacht 2 volwassenen, 2 honden. Ik zou terug gaan in een nanoseconde. Weg naar de camping erg hobbelig.
Schitterende plek. Zeer hartelijk ontvangen en had een echt gemeenschapsgevoel met eigenaren en medekampeerders. Dagelijkse rondleidingen om de geredde dieren te ontmoeten. Hoewel honden aan de lijn moeten worden gehouden op het terrein, is er voldoende ruimte om ze uit te oefenen in een prachtig landschap. Slechts 25 minuten rijden van de stad. Slechts 1 toilet en douche maar was nooit wachten. Ze vragen Campers om ter plekke geen vlees of vis te eten, zelf vegetariër zijn was voor mij geen enkel probleem.
Prachtige site. Een beetje moeilijk om uit te vinden wat te doen. Op verzoek van een andere camper die zei dat ik over de loopbrug naar het grote huis aan het einde moest rijden, nodigde de zeer vriendelijke eigenaar me uit om 'gewoon te relaxen en te genieten' Elektriciteit maar moeilijk te bereiken. 2 toiletten in douches dus lang wachten als douches in gebruik zijn. Veel ruimte voor honden om vrij rond te lopen in de omliggende velden. €20 per nacht 2 volwassenen. Bar met heerlijk huisgemaakt eten. Trein naar stad in de buurt.
Een prachtige plek in een wijngaard. Zeer behulpzame gastheer. Winkel met eigen producten. We hadden een heerlijke fles wijn. Verona is gemakkelijk bereikbaar vanaf de camping, maar voelde erg afgelegen en vredig aan. Alle voorzieningen aanwezig. Moderne douches en toiletten zeer goed onderhouden. Veel ruimte voor alle soorten en maten. Perfecte plek voor ons en de honden € 32,50 per nacht alles inbegrepen.
Perfecte locatie, direct aan het meer. €24 voor 24 uur. Veel ruimte toen we half augustusmiddag aankwamen. Alle faciliteiten inbegrepen. 1 bar en stranden inclusief hondenstrand op enkele minuten afstand. Borden zeggen geen kampeergedrag maar iedereen had luifels/stoelen/bbq's etc. Ruimte voor bestelwagens van alle groottes beetje een wandeling naar douche / toiletten als je in top parkeergarages bent. Enkele toiletten/douches maar schoon. In vergelijking met de prijzen voor de rest van het Gardameer was deze plek een koopje.
Een vrijdag in augustus die worstelt om andere fatsoenlijke campings te vinden. Een behoorlijke klim de berg op op 1267m maar zeker de moeite waard. Prachtig uitzicht, alle faciliteiten inbegrepen voor € 30 2 volwassenen, 2 honden 1 busje. We hadden een heerlijk plekje uit de weg. Vond de plaats erg eigenzinnig. Toiletten en douches waren gedateerd maar schoon. Had ook een winkel en bar, stadsminuten lopen en een zeer grote speeltuin. Veel wandelpaden. Was tot laat veel lawaai van kinderen in het park.
Op een drukke zaterdag in augustus laat opgedoken en nog steeds ruimte voor ons. Alle faciliteiten inbegrepen. € 15 2 volwassenen, 1 busje en 2 honden, geen haast voor ons om de volgende dag uit te checken. Beetje luid met treinen door de nacht, maar stoorde ons niet. We moesten door het hotel lopen om toegang te krijgen tot toiletten en douches, prima als je het eenmaal hebt uitgewerkt. Douches zijn niet erg privé, maar oké. Grasveld achter voor honden om hun benen te strekken. Landschap mooi onder bomen en zit in de bergen.