@Ottenhof
- Volkswagen
- Buscamper
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 9 dagen geleden
Wat een leuke plek voor de nacht. Zeer vriendelijke uitbater. En heerlijk eten bij de snack. Hamburger was echt heel erg lekker. Komen zeker nog terug
Juli 2026
Prima plek op het een nacht veld, je kan gewoon gaan staan en je later aanmelden. 15 euro 2 personen t6 california zonder stroom
Juni 2026
Echt een super camping raar dat dit nog niet een super topper is op Campercontact. Alles wat je nodig hebt zwembad super sanitair (hellemaal je eigen badkamer) Engelse eigenaren die super vriendelijk zijn. Mensen kies echt eens voor deze plek. Gewoon genieten
Mei 2026
We zijn binnen drie weken tijd alweer terug in Durbuy! Eerst hebben we er met Koningsdag twee dagen gestaan, en nu zijn we er weer met Hemelvaart. Beide keren hebben we enorm genoten van de omgeving en twee heerlijke wandelingen gemaakt. Ook hebben we twee keer verrukkelijk gegeten in het stadje. De camperplaats zelf is gewoon een heel fijne plek. De beheerder is de hele dag aanwezig en alles is goed geregeld. De douches en toiletten zijn prima
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Let op wel even aanmelden maar dan wat een super plek en jawel gratis
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Helaas niet als je met meer dan 3 families wil komen dan wordt je zonder uitleg geweigerd. Pas bij navraag bleek dat er een groepsgrootte van max twee families geldt.
Prima plek ziet er erg mooi uit helaas kan je niet je toilet legen of je vuil water. Eten is oke maar niet speciaal. Eigenaar is iets wat stug en direct maar zijn vrouw maakt het gelukkig goed. Heel vriendelijke dame. Toch een prima plek opweg maar het noorden of zuiden
Hier is een kortere versie van de review: --- Ondanks ons strakke schema hebben we een extra dag geboekt vanwege de prachtige locatie en de mooie lagune. De beheerders waren buitengewoon vriendelijk en gastvrij. We gaan nu via een snellere route terug naar Nederland. Zeker een aanrader!
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden