@Ourvanhelsing
Lid van Campercontact sinds 2020
Uitstekende tussenstop. 14GBP zorgt voor een veilige, rustige nacht met alle benodigde faciliteiten, waaronder pubtoiletten die 24 uur per dag beschikbaar zijn. . Een informatieve en gastvrije manager, beleefd en behulpzaam barpersoneel en, als klap op de vuurpijl, een open haard in de bar en heerlijke pie and chips. Sterk aanbevolen.
Geweldige locatie voor de tunnel. Maar bracht het eerste deel van de avond door met het in de gaten houden van twee kerels die deurknoppen hadden geprobeerd op de veronderstelde lege busjes. Vervolgens werd er om 23.00 uur op de deur geklopt door de beveiliging, die ons vertelde dat overnachtingen niet langer zijn toegestaan vanwege een "probleem met immigranten", beval hij het parkeerterrein van LIDL aan op 400 meter afstand! Maar alleen tot 6.00 uur. Niet de meest rustgevende nacht.
Tweede keer hier, deze keer voor 4 nachten om familie te zien. Goed gelegen maar voelt steeds duurder aan voor wat een parkeerterrein met voorzieningen is. NB Elektriciteit wordt geregeld via de centrale paal. Tips - Lorrach-markt op zaterdagochtend en Pizza Pinocchio (reserveren aanbevolen).
Mooie site als een beetje krap. Geweldige wandeling naar "la buvette" hoewel het gesloten was toen ik aankwam :(. Gratis vanwege een verblijf in oktober, maar alleen de voor de hand liggende waterkraan bij het servicepunt betekende dat er geen manier was om "drinkwater" aan te nemen. Niet voor degenen die mozzies aantrekken!
Briljante gratis aire, inclusief gratis aansluiting. Interessante rit van en naar het dorp maar beloond met een fantastisch uitzicht en een zeer rustige nacht. Kon geen tekenen zien over betaling - geen ticket / geldautomaat en geen jeton vereist. Geweldig.
2e bezoek hier en het dorp is zo mooi als altijd. De CP is fantastisch als gratis stop voor minstens een paar dagen. En, Pizza Niquel is nog steeds zo gek als altijd. Hou van deze plaats.
De camping is goed gelegen voor Carcassone, op slechts 45 minuten fietsen via het Canal du Midi. Ruime standplaatsen, enige nivellering vereist. Douche en toiletgebouw hebben wat liefde nodig, maar prima. Acsi-tarief - 15,00 per nacht in het dichte seizoen, goede prijs-kwaliteitverhouding.
Mooie gratis plek met betaling vereist voor alle / alle services. Het is het beste om de cassette, het grijze water te legen en vervolgens vers water in te nemen terwijl het 3EUR is gedurende 20 minuten gebruikstijd. Elektriciteit wordt betaald door jetons en kost 3 EUR per 4 getimede uren NIET kwh. Alles betaald met creditcard op de site-machine.
Mooie stop, geweldig uitzicht op de Pyreneeën, echt vriendelijke kerel die het geld verzamelt (8 euro per nacht all-in), en, als je geluk hebt, prachtige zonsondergangen. Het enige nadeel was het onvermogen om verbinding te maken met de aangeboden wifi.
Pluspunten - vriendelijk welkom, ruime piches, over het algemeen vlak, schone site, fatsoenlijke locatie voor de oude stad, oude stad mooi vooral met een glas wijn en tapas kijken naar voetbal op het oude marktplein. Nadelen - constant snelweglawaai, meer info op de site vereist, erg duur voor wat er wordt geboden. Binnenkort - toiletten en douches.
Een prachtig gelegen en vlekkeloos schone lucht in wat voelt als een dorp dat bestaat uit tweede huizen en een handvol permanente inwoners. . Er is momenteel slechts één wandelfolder beschikbaar in de lucht, hoewel het gebied een goed gemarkeerd netwerk van paden heeft. Prachtig uitzicht op de bergen in het dorp. Kleine winkel en bar in het centrum.
Geweldige gratis CP met alle diensten inclusief gratis elektriciteit en op loopafstand van de prachtige oude binnenstad. Er is echter een lange lijst van wat u "uitdrukkelijk verboden" is te doen en het wordt pas na 23.00 uur stil. Geluiden waren onder andere revolverende scooters en motoren, schapen, ezels en algemeen gesprek van de lokale bevolking.
Je kunt deze plek niet verzinnen. Gratis parkeren, gratis douches, gratis toiletten, gratis servicepunt, gratis zwembad en permanente barbecue en grill. Ook regelmatig bezoek van de viswagen en de broodwagen. Een vriendelijk welkom in de Alfaris-bar met hun donderdagpizza-avonden en zaterdag livemuziek. Een geweldige plek.
Fatsoenlijk genoeg voor een overnachting. Verkeerslawaai kan al vroeg in de ochtend opdringerig zijn. De stad is goed voor het uitzetten - Mercadona - maar beperkte campingfaciliteiten betekenen maximaal één overnachting. Echt jammer, want het gebied lijkt het ontdekken waard.
Geweldige tussenstop met een prachtig uitzicht overdag en 's avonds. Parkeer als je kunt zo dicht mogelijk bij de TO voor de vlakke plekken. Cassette legen een maar onhandig als geen spoelkraan. Terwijl we de tijd zagen kijken naar de gieren die daarboven cirkelden en een groot deel van de lokale bevolking die voor de lucht de straat op liep / marcheerde / liep.
Uitstekende schone camping met vlakke staanplaatsen en alle voorzieningen gerund door een vriendelijk professioneel jong Nederlands echtpaar dat perfect Engels spreekt. We hielden vooral van het prachtige uitzicht op zee, de gemakkelijke fietstocht naar Torrox Costa en de zeer goede en goedkope restaurants naast de site. Dit is een fantastische plek, ook geweldig voor overwinteren. Goed idee om van tevoren te reserveren.
Schone, goed georganiseerde camping met vlakke plaatsen. Uitstekende douche en wasmachine (met eigen wasmiddel). Nabijgelegen stad heeft goede voorzieningen, hoewel een eind van het strand. Aan de andere kant is er geen drinkwater beschikbaar en de middagbries / storm kan grote schade aanrichten met van voortenten.
We hadden alle beoordelingen gelezen voordat we hier reden, maar het werkte niet voor ons. Te veel rotzooi op het terrein en gedroogde hondenmest. De bezoekers aan de bar die om 01.00 uur vertrokken, hielpen ook niet. En de slakkenpopulatie na een regenbui moet worden gezien om te worden geloofd. Misschien is het het einde van de zomer, maar het voelde een beetje moe en onbemind.
Sitecode: 20316
Interessante site waar uiteraard veel aandacht aan wordt besteed - flessenwater, picknicktafels, een zwembad en verse eieren van de kippen. Echter, ehu die soms niet werkt en die constant struikelt bij het koken van een ketel, muggenplagen en een achtergrondgeur van effluent doen afbreuk. Oh, en de treinen hielden ons niet wakker.
Geweldige locatie, hoewel je je aan het einde van de zomer een beetje moe en stoffig voelt. Mooie stad en het zwemmen in de rivier is het perfecte tegengif voor de zon van 37 graden in augustus
Praktische, aangename overnachting. Je kunt zelfs een uitnodiging krijgen in het dorpshuis voor een sessie "lachende yoga". We hebben beleefd geweigerd.
Sitecode: 19575
Afgezien van het lawaai van de weg, redelijk continu treinverkeer, het niet-werkende stopcontact (nr. 6) en de kerel die stopte om te stoppen, eruit sprong en een plasje deed, het was prima. Niet voor de lichte slaper of de gemakkelijk beledigde.
Schone, goed georganiseerde site. Een paar probleempjes echter vanwege hun onbuigzaamheid. Het is 20 minuten met de bus van het stadscentrum en de receptie van de site verkoopt alleen enkeltje en geen dagkaartjes, hoewel ze dezelfde app gebruiken! Tenzij u standaard in de Tour de France bent, vergeet dan fietsen. En we hebben onze ACSI-korting verloren omdat we deze niet hebben getoond bij het inchecken.
Uitstekende locatie als een beetje moeilijk te vinden als het draaien in het restaurant parkeerplaats is niet zo voor de hand liggend. Geweldig uitzicht over de Darsser Bodden evenals prachtige visrollen vanuit de haven imbiss.
Niet gestopt. Plaats was overvol als waren de vuilnisbakken. Het had een armoedig, stoffig, verwaarloosd gevoel. 1 euro om het chemische toilet te legen, maar geen mogelijkheid om het te spoelen. Erg teleurstellend
2e keer hier en nog steeds geweldig dat het gratis is. Enkele probleempjes - de aansluiting kost slechts 50 centmunten (minimaal twee om te beginnen) en er is geen prullenbak voor afvalverwijdering. Echter, mooi en rustig en een gemakkelijke wandeling langs de rivier naar het stadscentrum.
Geweldige locatie voor Basel en fatsoenlijke pizzeria. Maar 13EUR per nacht is een beetje duur als je geen toilet / douche-faciliteit hebt, moet je betalen voor water en elektriciteit, en in theorie geen campinggedrag om zoveel mogelijk bestelauto's te parkeren.
Uitstekend, met alles wat een camper nodig heeft en tegen zo'n lage prijs. Je krijgt zelfs een bezoek in de avond om te controleren of alles in orde is.
Prachtige locatie, vriendelijk en gastvrij personeel en een warm en schoon toilet / douche blok. Echter, plaatsen ongelijk in alle richtingen, geen drive-on grijswateropvoer (misschien door een emmer?), En, wifi- en telefoonsignaal zeer intermitterend afhankelijk van de locatie binnen de site. On site winkel en bakkerij duur.
£ 10 voor overnachting met geen faciliteiten is een beetje duur, dus we hebben ervoor gezorgd dat we na 16.00 uur aankwamen, wanneer de nacht prijs £ 5 is. Mooi vissersdorp met goed aanbod van pubs, bars, etc. Toptip - The Fountain Inn voor lekker eten, goed bier en een warme huiselijke sfeer
Goede waarde 's nachts parkeren zonder faciliteiten. Goed voor een buiten het seizoen uitvalsbasis voor een paar dagen wandelen, maar ik kan me voorstellen dat het erg druk in de zomer is.
Rustige, relatief verkeersvrije plek in een klein dorp. Goede plek voor een rustige overnachting voor of na een cha nel-overtocht. Enige keerzijde is dat de toiletten alleen worden geopend om te worden schoongemaakt, waarna ze onmiddellijk weer worden vergrendeld. Misschien is dit alleen de januari-routine.
Handig voor het centrum en goed onderhouden site. Overmatig ingewikkelde automatische check-in, pekken schuin in beide richtingen, toilet en doucheblok gesloten, hoewel geen vermindering van kosten en internet signaal zwak en onbetrouwbaar weg van de receptie. Te duur.
Mooie plaats. Grote luchten in combinatie met rust en stilte en de mogelijkheid om te wandelen door de omliggende bossen.
Goede plek voor een overnachting in een zeer mooie stad. Zorg voor voldoende munten van 1 euro en 50 cent
Aangename plek naast de Rijn en erg handig voor het stadscentrum. Goed, schoon douche en Loo blok. Lichte slapers kunnen de overnight goederentreinen een beetje storend vinden.
Rustige, vredige plek. Jeton was nodig voor water en aansluiting, maar geen informatie over waar ze te koop waren, we gingen ervan uit dat het de Tourist Info zou zijn, maar aangezien het een zondagmiddag was, hebben we onze tijd niet verspild aan het zoeken wanneer het waarschijnlijk gesloten zou zijn.
Uitstekende site met een geweldig uitzicht over het kasteel vanaf het hoogste niveau. Briljant eigenzinnige pizza restaurant annex antiekwinkel op de "main" (nauwelijks verkeer) weg. Een heerlijke rustige plek waar de twee-daagse bezoeken van de drietalige Jack Russel-hond werden opgefleurd. Zou een 10 krijgen als er verbinding was. Gratis wifi bij de Tourist Info.
Aangename site maar geruïneerd door het fiasco van het jetonsysteem. We kwamen zaterdag aan, de site had geen info over hoe een jeton te kopen; de Tourist Info was tot maandag gesloten en had geen bericht in het venster waar ze te koop waren. Pas nadat Google ons om een beoordeling van de Tourist Info had gevraagd, gaven we deze 1 op 5, kregen we een antwoord van Tourist Info waarin stond dat we er een konden kopen in restaurant Le Bardouquet.
Eerste indruk was niet geweldig want het is omgeven door bomen zodat je geen uitzicht op de bergen en vrij dicht bij de hoofdweg hebt. Het voelde ook duur aan 10EUR voor de stop, 2EUR voor aansluiting en vervolgens nog eens 2EUR als we water wilden hebben. Het is echter goed gelegen voor de stad en het verkeerslawaai was niet zo opdringerig. Betaling gebeurt door een "eerlijkheid" -systeem, dus u zult het exacte bedrag nodig hebben.
Town had een heel onopvallend gevoel, hoewel de gratis wifi bij de toeristeninformatie altijd dankbaar moet zijn. Het hellende parkeerterrein is een beetje een uitdaging en een nacht voor ons was meer dan genoeg.
Handige stop, geen faciliteiten, vriendelijke dame in de winkel, pas op voor muggen,
Alles wat u nodig heeft als een camper voor degenen die eens in de twee weken ACSI ophouden om het wassen gedaan te krijgen en een pauze van twee dagen te nemen. Avignon een prachtige stad
Verbluffend mooi in de herfstzon - we verbleven 4 nachten. Met toeristenbelasting, 7.50 per nacht voor 2. Goede douche en aansluiting inbegrepen, maar hurkende wc, geen herkenbare waterafvoer en geen afvoer van zwart water. Ga lekker zitten naast de skilift
Niet de vriendelijkste van verwelkoming als we kwamen over de lunchpauze zelfs de site bijna leeg. Officiële openingsuren dan genegeerd zodat we helemaal geen contact konden opnemen met de receptie. Waarschijnlijk OK in het hoogseizoen, maar niet als het windstil wordt. Moeilijk bereikbare plaatsen en kleverige klei en er moe uitzien.
We verbleven op 8 oktober 2018. Goed voor een nacht maximum op weg naar het zuiden. Dodgy grijs / zwart water legen. Grijze zondag buiten het seizoen doet het geen gunsten maar er is een wasserette in de stad die nooit een slechte zaak is.
Handige stop vanwege nabijheid van supermarkt, wasmachines en brandstof. We waren niet comfortabel met de wc-opstelling - een kamer met twee urinoirs en twee cabines voor alle geslachten.
Rustige, afgelegen plek aan de oevers van de Saône met veel wandelingen en fietstochten op de deur. Zorg ervoor dat je langs de bootworkshop rijdt om bij de aire te komen. Registratie is op het kantoor van de haven maar ze controleren het parkeerterrein niet op aankomsten! Bar gesloten vanaf oktober en lukrake benadering van het verstrekken van wc-papier in de Loo - neem uw eigen om teleurstellingen te voorkomen.
Gewoon prachtige locatie die de moeite waard is om er te komen. Je bent niet verplicht om te eten in het restaurant, maar als je dat doet, krijg je goede vaste maaltijden met uitstekende wijnen.
Lawaaierig vanaf zowel de snelweg als vroeg in de ochtend vrachtwagen vertrekt in de buurt en erg duur, komt op 22eur na het betalen van de Kurtax. Extra's zijn onder meer 3 euro voor een douche en gratis gebruik van toiletten in het zwembad en de kliniek, maar deze zijn niet altijd open. Zal niet teruggaan.
Sitecode: 11917
Voor een gratis site wordt dit niet veel beter. Veel ruimte, een mooi uitzicht en een kans voor een goede wandeling door het interessante dorp en het omliggende platteland. 50 centmunten nodig voor de elektrische voeding en watervoorziening.
Ruim, hard / onverharde standplaats. Therme 2 uur 's avonds kaartje is niet goedkoop, maar nog steeds waar voor uw geld. Leuke touch om een waslijn te bieden voor Therme-gebruikers. Houd er rekening mee dat de parkeerautomaat alleen munten inneemt.
Zeker de moeite waard om 5EUR. Rustige camping met vriendelijk personeel in de kiosk - ook goed bier! Diensten een beetje verspreid met een wandeling over de weg naar het water en chemisch toilet verwijdering. De stad is prachtig en je bent binnen 15 minuten met de fiets bij Plankstetten Cloister met heerlijk eten en goede prijzen - en meer goed bier!
Parkeerterrein aan zwembadcomplex. Prachtig uitzicht als een beetje zielloos. De stad en Burg zijn een wandeling waard, maar het zwembad is duur voor 11 EUR per persoon. Parkeerkosten bij 11EUR ook een beetje aan de prijzige kant. We hebben wel enkele busjes zien rijden, het servicepunt gebruiken en zonder kosten vertrekken.
Kon geen fout vinden. Prachtig rustige camping op drie minuten rijden van het hotel. Gastheren spreken uitstekend Engels en zijn erg vriendelijk, ze geven ons zelfs een tas met versgeplukte appels uit de naburige boomgaard. Grote waarde voor 15 euro voor twee - dit is inclusief water, elektriciteit en heerlijk schone toiletten en douches.
Aangename camping, schone, functionele was- en sanitaire voorzieningen. Enigszins duur om 23.90EUR voor twee personen met douches 1EUR extra in een gokautomaat. De openbare weg door de site kan een beetje onaangenaam zijn.
Strak, over 7m kon worstelen, maar aangename locatie, Kleine plaatsen op harde steenachtige grond met schaduw voor slechts drie busjes. Mooie plek aan de Donau met goede, schone faciliteiten, evenals het aangrenzende openbare zwembad met een geweldige prijs van 2,50 EUR, halve prijs na 18.00 uur. Supermarkt 10 minuten lopen. Bij 11EUR per nacht, 2EUR extra voor elektriciteit, goede prijs en aanbevolen.