@Ouwe-seun
- Volkswagen California Ocean
- 2018
- Volkswagen
- Buscamper
Plezierige camping met ruime plaatsen. Sanitairgebouw schoon maar ontoereikend. De indirecte verlichting is misschien idyllisch maar onpraktisch. Ook de terreinverlichting is karig. Toch komen we graag terug. Je kunt in de mooie omgeving heerlijk fietsen en wandelen.
Prima camping met ruime en vlakke camperplaatsen. Sanitair top. Onbemensde receptie werkt prima. Prachtige omgeving met goede wandel- en fietsmogelijkheden.
De CP is oké. Mooie ruime plaatsen, beetje scheef. Heerlijk rustig, behalve het vliegverkeer. Mooi zwembad. Wij vonden de omgeving weinig inspirerend
In al die jaren dat wij camperen hebben we nog niet op zo’n fijne plek gestaan. De eigenaren zijn zeer betrokken en genieten ervan je zoveel mogelijk van de prachtige omgeving te laten zien. Geweldig wat ze in twee jaar hebben neergezet en ze zitten nog vol plannen. Een echte aanrader is een klankschaalmassage van Pauline. Je kunt er heerlijk wandelen en fietsen, maar houd rekening met steile hellingen en lange afdalingen.
Ruime verharde plaatsen, gescheiden door wildtuintjes. Alle plaatsen hebben water en stroom en de meeste ook en zitje. Naar het sanitair is het wel een eindje lopen, maar de meesten hebben voorzieningen aan boord. Prima plek. John is tijdens Covid begonnen deze CP eigenhandig te ontwikkelen, maar is nu og niet klaar. Geweldige verteller.
Perfecte cp. Prachtig uitzicht, alleen het geluid van de rivier en een gebouwtje met keukenvoorzieningen, en een mini bieb. Verder water, toilet en chemisch toilet. rn alles tip-top.
Net onderhouden park met redelijke voorzieningen. Cork slecht te bereiken met OV. Volgens de receptioniste ook niet de moeite waard. Wij moesten voor een nacht €37 aftikken. Was het niet waard.
Ontvangst door een mevrouw die net begonnen was haar tanden te poetsen en gebaarde dat ze dat eerst klaar moest maken. Hele kleine plaatsjes op mooi gras. Sanitair erg krap bemeten. Ik moest m’n pet omdraaien,anders paste ik niet op het toilet. Hoofdzakelijk vaste plaatsen voor caravans
Wij waren hier 28/4, maar kwamen voor een gesloten hek. De camping is verkocht maar de nieuwe eigenaar weet nog niet wat hij er mee gaat doen. We mochten op het parkeerterrein van het nabijgelegen restaurant overnachten.
Grote camping met ruime plaatsen op zanderige ondergrond met zeer fijn gebroken grind. nog nooit zo’n onbeschofte receptioniste meegemaakt. Madam was niet van zins haar telefoongesprek te onderbreken en communiceerde met gebaren en krabbeltjes op een vodje papier. Toch voldoende vanwege de prachtige omgeving.
Terrassencamping met meest vlakke plaaysen. Vriendelijke ontvangst. Sanitair beneden peil, maar heerlijke dpuche. Mooi wandelen en biken in de omgeving. ‘s Nachts hels geblaf.
Rustige terrassencamping met vlakke plaatsen. Sanitair armoedig maar schoon. Uitzicht op fruitboomgaarden, maar die zijn in de hele omgeving overdekt met fijnmazige netten, wat bij. wind veel herrie veroorzaakt.
Perfecte doorreiscamping zonder onnodige toeters en bellen. Het enige nadeel is dat je ‘s morgens pas om 09.00 u kunt vertrekken. Maar de vriendelijke receptioniste wilde met alle plezier een half uurtje eerder komen. Voor ons hoefde ze die moeite niet te doen. De plaatsen zijn ruim en ter plaatse van de camper verhard. Sanitair oké.
Mooie camping aan de Loire met uitzicht op het kasteel van Gien. Slechte WiFi (van Osmozis) Heb de krant gedownload mbv de hotspot van de vriendelijke receptioniste. Weinig sanitair en weinig verlichting
Fijne camping met vriendelijke beheerder. Douchen is wat behelpen in een heel klein hokje. Je kunt er prachtig wandelen. Mooi uitzicht op de Montgo en zee. De laatste nacht dat wij er waren was er een 4 uur durende ruzie tussen hysterische drugsgebruikers die al langer op de camping stonden. Om 04.00 u heeft de politie ze ingerekend. Helaas geen beheerder gezien. Gaf een onveilig gevoel.
De watertemperatuur is idd niet te regelen. Toen wij er waren (april 2022) was het zo heet dat je er niet onder kon. De receptie is uiterst vriendelijk, de WiFi (van Osmozis) duur en waardeloos. De omgeving nodigt niet uit tot fietsen. Geen fietspaden en haastige automobilisten die een hekel aan fietsers schijnen te hebben.
Mooie camping met vlakke plaatsen. Goed gebruik gemaakt van oud bijgebouw om sanitair te plaatsen. Een verjongingskuur zou wel op zijn plaats zijn. Wij waren hier in de eerste week van oktober en veel was afgesloten. Geen douches en geen stroom. Dat lag volgens de beheerder aan onze camper. Gelukkig bleek dat op de volgende camping niet het geval te zijn. Veel storend verkeerslawaai van de A75
Mooie vlakke plaatsen, vriendelijk personeel. Het verouderde sanitair was niet erg schoon en we moesten genoegen nemen met een koude douche.
Wat een ruimte, wat een vrijheid, wat een rust. En het lekkerste drinkwater van heel Frankrijk. Maar wat een armoedige douches en kijk uit bij het afrekenen! Heerlijk gestaan.
vriendelijke beheerder. Meeste plaatsen zijn scheef en hobbelig. het verouderde sanitair ruikt zoals het eruit ziet. Een overnachting op de camping voor 2 personen in september kost € 17.44 De camperplaats naast de camping kost € 6,00 Gebruik sanizuil € 4,00 en stroom € 4,00. Toeristenbelasting € 0,22 p.p.
Deze plaats viel ons tegen. We betaalden € 14,00 maar op de afwasplaats was geen warm water. Het sanitair is verouderd, maar was de eerste dag wel schoon. Helaas geen informatie over de omgeving. Verkeerslawaai van de aangrenzende weg en het spoor. je kunt er wel prachtig fietsen.
Aan de rand van Buñol. Fraaie plek, maar lastig te vinden. Ongeschikt voor campers langer dan 6 m en hoger dan 2,60 m. Er schijnen nogal eens zwervers te bivakkeren. Dat troffen wij ook. Die maakten er een puinhoop van. Daarom maar één nacht gestaan. Je kunt er mooi wandelen, maar het stadje is Nada.
Camping met zeer ruime plaatsen en redelijk schaduwrijk. Sanitair in orde. wij betaalden € 19,50 per nacht incl. stroom en € 1,00 p.p.p.n. toeristenbelasting. Mooi oud stadje .
Perfecte CP met fitness toestellen. Dorp is niet veel aan. Mooie wandeling door de wijngaarden naar een aanlegplaats aan de Ebro, met onderweg banken in de schaduw en drinkfonteintjes.
Kaal parkeerterrein zonder schaduw. Servicemogelijkheden in orde. Mooie omgeving, gezellig stadje. Goed voor een nacht.
Goede plek in de stad. Om 15.00 u al vol. ‘s Nachts veel verkeerslawaai. Voorzieningen o.k.
Ruime, redelijk vlakke plaatsen op gras. Geen perceelscheidingen. Sanitair gedateerd maar wel schoon. Lozen van grijs water en chemisch toilet primitief. Rustige camping en mooie omgeving. Tesco en Lidl vlakbij.
Prima camperplaats met ruime plaatsen. Altstadt de moeite waard. Vanaf de CP geen fraai uitzicht. Afvalcontainer bijna onbereikbaar door stinkend afval eromheen. "Entsorgung" grijs water en chemisch toilet zeer goed.
prima plek. Ruime plaatsen. Vriendelijk personeel. De Zeche Zollverein en de Kokerei zijn een must.
Sitecode: 20404
Prima plek. Terrein mooi aangelegd, sanitair goed en schoon. WiFi werkte niet. Afvoer grijs water lastig want je kunt niet boven een put rijden. Vriendelijke beheerders.
Fijnste canmping waar we ooit zijn geweest. Alle voorzieningen top! Lieve gastvrouw en -heer die alles deden om het ons zo aangenaam mogelijk te maken. Wij stonden hier in september ‘18
Krappe plek op drukke parking. Niet geschikt voor campers langer dan 6 m. Gratis stroom maar verder geen faciliteiten. ‘s Nachts rustig.
Behulpzame beheerders. Gaven veel info over fiets- en wandelmogelijkheden. Faciliteiten op nieuw gedeelte dik in orde, maar op oud gedeelte beperkt tot een paar stroompunten. ‘s Zomers komt hier geen zon. Ook het uitzicht op een groen uitgeslagen caravan en een paar zeecontainers stemde treurig.
Prima rustige plaats. Genieten van de vogels. Winkels vlakbij. Stroom 2 € per kWh, water 1 € per 3 minuten. Tank of grote fles vullen niet mogelijk. Zelf slang met 1” wartel meenemen. Chemisch toilet legen mogelijk. Spoelen niet. Komen vast terug.
Mooie rustige plaats met wandelmogelijkheden. Niet voor campers langer dan 7 m.
Luxe camperplaats maar nogal steriel. Je hebt geen idee dat je aan de Loire staat.
Parkeerterrein ligt erg scheef. Veel drukte. Zijn doorgereden.
Prima plek. Aangezien servicen met jetons moet, is het zaak tijdens kantooruren aan te komen omdat het Office du Tourisme anders gesloten is.
Sitecode: 1923
Wij waren hier in mei 2012. Het was een rommeltje. Niets werkte, sanitair vies en zonder verlichting. De eigenaar (aardige man) hoopte dat hij na een maand alles netjes had. Dan zal het vast wel een 8 zijn, want de ligging is goed.
Rustige plaats, goed voor een nachtje. Winkels dichtbij. Ga NIET naar het toiletgebouw!
Heel leuk ommuurd middeleeuws dorpje. Staanplaats gratis, maar een gift voor het onderhoud van de kapel wordt zeer op prijs gesteld. Wijn (niet zo best), geitenkaas en fruit worden te koop aangeboden. Prachtige wandeling gemaakt door het dal, links van de poort.
Mooie locatie. Wel wat hobbelig. Gezellig stadje.
Lastig te vinden, maar gezellige CP op jachthaven terrein. Goede busverbinding met Sevilla.
Prachtige plaats maar we gaan er nooit weer naar toe. 's Nachts werd bij ons en bij de buren geprobeerd in te breken. Toen dat niet lukte sloegen de dieven hard op de campers. De omgeving is overigens prachtig.
Aardige plek voor één overnachting. Ligt vlak aan de D 937. Dag en nacht verkeer.
Als je vooraan staat is het uitzicht geweldig. Maar wij stonden naast de RWZI, die regelmatig lawaai maakt. En omdat de wind aflandig was hadden we ook last van de stank. De sani-zuil is dringend aan vervanging toe.
Wij stonden op de voorste rij met zicht op de baai. Dan is het prima. Terrein modderig en hobbelig. Als je niet op de eerste rij staat heb je niets te lachen. Plaatsje is gezellig.
Gelegen net buiten Quend aan de D 332 ri Fort-Mahon-Plage. Coördinaten N50.32355 E1.55480. 1 Km van het strand en een bakker op 400 m. Ruime rustige plaats.
Mooie plek, maar nogal scheef. Sani geïmproviseerd maar voldoende.
Zulke camperplaatsen zouden er meer moeten zijn! En wat een rust. Prachtige wandelingen vanaf de camperplaats.