@OvH
- 2007
Bij het reserveren viel ons wat vreemds op. Via de reservering op de website krijg je een mail met verzoek contact te maken met Whatsapp. Daarna krijg je een spraakbericht en bankgegevens om het bedrag over te maken. Email en bedrag komen niet overeen met website. Banknummer is niet te verifiëren. Kan te goeder trouw zijn maar voor ons reden om uit te wijken naar een andere camperplaats met een online booking en beveiligde betaal mogelijkheid.
Camperplaats is een beetje rommelig op zijn Grieks maar de eigenaar is een hartelijke, vriendelijke man die ons voor 15.- heen en terug naar Akrokorinthos heeft gereden. Douches en toiletten zijn verouderd. De camping ligt op ca. 10 minuten lopen van de archeologische site Korinthe met museum en de resterende zuilen van de tempel van Apollo. Het dorp is gezellig met winkels en restaurants.
Fijne camping met ruime plaatsen, midden in het bos. Goede fiets- en wandelpaden meteen vanaf de camping. Mooi nieuw en schoon sanitair. Na telefoontje konden wij voor 2 campers plaatsen naast elkaar krijgen. Leuk welkomstpakketje en naambordje op de site.
Mooi aangelegde, moderne camping in het prachtige Thüringer Wald. Je kunt hier heerlijk wandelen in de natuur. Eigenaren zijn bijzonder vriendelijk, servicegericht en hartelijk. Eigen luxe badkamer. Voor de actuele prijzen kun je het beste even op hun eigen website kijken.
Op 21 okt 2023 was de camping gesloten. Na e-mail met de beheerder konden wij toch twee nachten op het terrein verblijven en stroom gebruiken. De plek is fantastisch aan het strand in het bos, vandaar de vier sterren, we kunnen alleen sanitair en andere faciliteiten niet beoordelen.
Fijne camping met camperplekken en huisjes. Hele vriendelijke en behulpzame eigenaren. Aan een meer gelegen (weg oversteken) met picknickplek en sauna. Sanitair schoon, maar water voor de afwas lauw. Toen we ingesneeuwd raakten heeft de eigenaar ons goed geholpen weg te komen.
Fijne camping en camperplaats. Vriendelijke ontvangst met informatieboekje. Sanitair netjes en nieuw. Ligging is prachtig aan het Ronostrand, daar is ook een restaurantje, speelplaats en terras. Camperplekken zijn ruim op veld met verharde gedeelten. We vonden het top.
Hele fijne camping direct aan het strand. Sanitair netjes, receptie vriendelijk. Restaurant prima. Je kunt hier heerlijk wandelen over het strand en de punt van het eiland. Vraag bij receptie om strand/duinplaats want er zijn ook plaatsen langs de (niet zo heel drukke) weg. Afrekenen met NL bankpas was bij ons niet mogelijk. Zorg voor voldoende contant. Sowieso betaalt men op Rügen nog veel contant.
Fijne, goed verzorgde camping op ca 10 min lopen van een prachtig strand. De plaatsen Prora en Binz zijn van hier uit goed te bewandelen. In Prora is het Baumwipfelpfad bezienswaardig, met geweldig uitzicht over de bomen en het eiland. Oldtimer museum is leuk om te doen, er staan mooie oude auto's, vliegtuigen, helikopters en locomotieven uit de 20e eeuw.
Mooie camping met plaatsen deels in bos en op het veld. Goed sanitair en afwasplek. Netjes en schoon. Receptie vriendelijk en behulpzaam. Van hier loop je naar de krijtrotsen (Königsstuhl) door het bos van Jasmund park in ongeveer een uur. Dorpswinkel in Lohme stelt niet heel veel voor qua groenten en fruit.
Fijne, rustige camping met plaatsen tussen de bomen. Vriendelijke eigenaar. Hij is druk bezig met de verbouwing van sanitair. Toiletgebruik tijdelijk in aangrenzend Italiaans restaurant. Afwasplek is mooi en nieuw. Pad naar het strand en supermarktje op paar minuten loopafstand.
Prima camperplaats om te overnachten. 10 min. lopen naar het centrum. Ozeaneum aan de haven is prachtig. Met toegangskaartje uit automaat kun je sanitairgebouw in, ook om af te wassen. Water apart betalen, 1 euro voor 100 liter, maar je mag ook minder afnemen. Sanitair is schoon. Geluid van de weg hoor je wel, maar het valt mee voor een stadslocatie.
Goede camping voor op doorreis. Groot veld met ruime plaatsen. Sanitair netjes. Wij waren hier 13 mei 2023. Receptie open ma-vrij van 9:00 tot 14:00. Ben je later: bel het tel. nr dat staat vermeld, dan komt de beheerster er gelijk aan om je aan te melden.
Camping ligt prachtig aan riviertje onder bomen, vlakbij dorp. Uitzicht op de hoge toppen waaronder de Dent Blanche. Plekken zijn ruim en natuurlijk. Sanitair is prima, water voor afwas goed warm. Goed restaurant. Eigenaar is vriendelijk en spreekt ook Engels. Op ca 15 min. lopen ligt kleine, maar goed gesorteerde supermarkt in Les Haudères. Een grotere Coop ligt op half uurtje loopafstand in Evolène. Een fijne camping op een prachtige plek.
Sitecode: 61925
Mooie camping met ruime, natuurlijke plekken op helling aan bosrand. Eigenaar is vriendelijk, spreekt Engels. Sanitair netjes. Uitzicht is fantastisch op de toppen en de gletsjers. Chamonix op loopafstand ca. 50 min. over fiets-voetpad. Kabelbaan naar Aiguille du Midi geeft uitzicht op Mont Blanc en omringende toppen. Aanrader.
Kleine mooie camping met ruime plekken. Net en schoon sanitair. Vriendelijke eigenaar. Het restaurant op de camping heeft een kleine kaart maar we hebben er prima gegeten. Dorp is lopend makkelijk te bereiken, ca 10 min voor bakker en kleine supermarkt. Daar beginnen ook wandelroutes in de prachtige natuur van de Haut-Jura.
Prachtige, rustige boscamping met mooie plaatsen, midden in de natuur. Geweldig uitzicht op de bergen. Sanitair prima. Klein zwembad. Eigenaar is heel vriendelijk en gastvrij. Meteen bij de camping begint een mooie wandelroute. Minpuntje: af en toe geen heet water op de afwasplek.
Fijne camping, prachtige ruime plaatsen, deels onder kastanjebomen. Klein zwembad met bar-terras. Vriendelijke, gastvrije Nederlandse eigenaren. Sanitair is schoon. Gelegen aan de rand van Castanheiro de Pera met winkels en restaurants op loopafstand, maar camping voelt aan als in de natuur. In het dorp bij de brug is een servicestation voor campers.
Camping is vrij kaal en winderig, gelegen aan kustweg met hoge rotsen. Er is geen strand aan deze kant, anders dan de naam doet vermoeden. Wel een kustpad naar de vuurtoren en verder tot het fort in de stad. Oceaan is hier prachtig met uitzicht op Berlenga eilanden. Supermarkt met levensmiddelen en non-food op 10 min. loopafstand. Receptie vriendelijk, sanitair redelijk.
Mooie natuurlijke terrascamping, met ruime plaatsen onder eucalyptusbomen, kurkeiken en acacia's. Leuk ingericht, schoon sanitair, aardige Nederlandse eigenaren. Je voelt je hier gelijk thuis. Wandelen kan vanaf de camping met routebeschrijving die je mag meenemen.
Sitecode: 19402
Grote camping met huisjes en kampeerplekken buiten Nazaré gelegen aan weg. Plaatsen voor campers onder naaldbomen, met zachte zandbodem en dennennaalden. Blokken nodig onder de wielen. De plekken lopen allemaal schuin af. Aardige receptie. Sanitair is verouderd maar wel voldoende en schoon. Vanuit de camping loop je in half uur naar Nazaré, er is een goed voetpad met oversteekplaatsen langs de weg.
Ruime camping met huisjes en plekken voor campers en caravans. Plaatsen zijn niet meer overschaduwd. Camping heeft nieuwe boompjes geplant. Toegang tot rustig en prachtig strand. Sanitair netjes en schoon, licht en ruim gebouw. Vriendelijke receptie.
Moderne schone camping aan de weg met fijne camperplaatsen op stenen ondergrond. Vriendelijke eigenaresse. Sanitair nieuw en mooi. Goed om een nachtje te doen op doorreis. Looppad naar de waterval begint in park op 10 min. van camping. Naar de waterval is het dan nog ca 20 min. De stuwdam over de Douro is vlakbij en leuk om overheen te lopen en te bekijken. Restaurante Escritório hoort bij de camping, is op zondag gesloten.
Mooie camping aan natuurgebied Peneda Geres. Deels schaduwplekken onder dennen, deels open. Fijne wandelmogelijkheden. Wij hadden pech met festiviteiten in het dorp, twee dagen en een avond harde muziek te horen op de camping. Geen warm water in een van de sanitairgebouwen, maar wel schoon en netjes. In het weekend dat wij hier waren 13 tm 15 mei 2022 was het overvol, alle camperplekken waren bezet.
Fijne camping in natuurgebied. Mooie standplaats. Net en schoon sanitair, met goede douches. Vriendelijk personeel. Prima restaurant. Heerlijk zwembad om af te koelen na wandeling. Geen winkels in de buurt dus doe boodschappen onderweg voor je verblijf. Wij waren hier 3 dagen op rondreis door Portugal en wilden eigenlijk niet meer weg.