@Oxx
- 2018
Gewoon een parkeerplaats met 4 camperplekken, snachts rustig. Geen voorzieningen, van A3 naar plek vreselijke weg +-15 min
Nette camping in een prachtig gebied. Alle poorten zijn standaard dicht, iedereen krijgt een tag zodat er geen “vreemd volk” de camping op kan, perfect. Camping is niet heel groot, wel veel plekken. Mevrouw deed haar best en vond een plek ondanks dat het vol was. Het restaurant is eenvoudig maar erg lekkere gerechten, hard werkende mensen. De broodjes liggen in de diepvries en die kun je zelf afbakken in de ovens die er staan, geld in een bakje
Super nette plek! Van te voren boeken, betalen en kenteken doorgeven en het poortje gaat vanzelf open. Alles netjes schoon en water (€2 voor 5 minuten), grijs water en chem toilet bij elkaar. Speeltuin voor de kinderen aanwezig.
Prachtig! Nette plekken, mooie camper voorzieningen, prachtig toiletgebouw. Klein stukje van de Beekse Bergen af.
Geweldige camping, mooi sanitair met fatsoenlijke douches, leuke speeltuin voor de kinderen en tevens skelters/trekkertjes. Super vriendelijke beheerders!
Perfecte camping, camperplekken zeer rustig. Wij stonden met de kleine op een mooi veld met zeer ruime plekken, genoeg te spelen. Geweldig!
Prachtig dat er gratis plekken zijn die zo goed zijn. Verharde plek, stroom en water. Eigenlijk te gek dat er geen kosten aan hangen, €10 in een envelop door de brievenbus gedaan.
Zeer vriendelijk ontvangst, eigenaar is trots op zijn boerderij en dat kun je proeven in het restaurant. Prachtig en lekker. Perfecte camper plaatsen. €38 in augustus
Camping ligt hoog op de berg, wij kregen een plek tussen tenten/vouwwagens een straatje lager (berg af), flink stuk van toilet / douche. €40 voor 1 nacht.
Prima plek, stukje van het centrum af. Indien de prijs niet duidelijk is misschien beter een leesbril kopen, staat duidelijk voor de ingang aangegeven wat het kost.
Fijne plek, koeien met bel die “loslopen” een straatje verder, prachtig! Dorpje is 1 km lopen, therme Amade is een heerlijk zwembad (1,5km)
Prachtige locatie en bij restaurant Jadghof kun je geweldig eten, zelfs (heerlijke) pizza! 4 stroompunten te verdelen maar je kunt toch bij een ander inprikken indien vol..
Perfecte plek om te overnachten, toiletgebouw niet gezien. Super dicht bij het centrum (ook met TT)
Prachtige locatie, vlakke plekken met grind (super strak). 3 min van de zee af (camper te parkeren) €27 aan de poort betaald (maart), systeem werkt perfect. Aanrader: pizzaria Shalom komt bezorgen, kun je niet tegen bakken in de camper😃
Hier kun je slapen maar het is een locatie van niks, pak de volgende (300meter verder)!
Super mooie plek direct aan het water. Het is een parkeerplaats waar gekampeerd mag worden. Geen toilet, spoel plaats of stroom maar perfect voor een nachtje!