@P-en-M
- 1991
Erg vriendelijke ontvangst. Camping ligt aan het water en is het hele jaar open. Je mag gaan staan waar je wil. 20 plaatsen met elektriciteit. Op dit moment waren er nog geen sanitaire voorzieningen. Tip, breng een bezoek aan de Artic Glas winkel naast de camping.
Niemand aanwezig, moesten via hotel aanmelden waarvan de info stond aangegeven. Vonden wij wat omslachtig en het zag er uitgestorven uit. Zijn daarom doorgereden naar de Renvallen Camping 6 km verderop.
Grote maar onverzorgde en scheve plaatsen op het gras. De verharde plaatsen lijken vlakker. Te gebruiken faciliteiten in motel zijn goed.
Prima cp op locatie met mooi uitzicht. Goed verzorgde en complete voorzieningen. Alleen contante betaling in sek, nok of euro.
Complete cp met nieuwe zeer goed verzorgde voorzieningen. Zelfs een hele keuken met zitgelegenheid. Dichtbij de zuid en westingang van het nationale park en 400 m van kabelbaan naar de Skuleberget. Vanaf deze berg heb je een fantastisch uitzicht over de Höga Kusten en met helder weer kun je Finland zien.
Prima locatie aan fojrd met zeer ruime plaatsen met naast je camper kunstgras. Betalen bij ICA aan de andere kant van de E4. Langs haventje onder de weg door.
Deze plaats kost nu, 5mei, 390 sk. Plaats zier er verzorgt uit maar als doorreisstop vinden wij dat wat prijzig dus zijn doorgereden naar Järve.
Sitecode: 81922
Deze plaats was vandaag, 5 mei, niet meer toegankelijk. Toegangsweg afgesloten met grote rotsblokken.
Net verzorgde cp aan het meer met 12 ruime plaatsen voorzien van stroom. Betaalautomaat wijst zichzelf. Als je de code van het toiletgebouw wil kun je een smsje of mailtje laten sturen via deze automaat want toiletgebouw is anders 's nachts niet toegankelijk.
Prima uitgangspunt om Kopenhagen te bezoeken. Na 15 min fietsen ben je al bij de eerste bezienswaardigheid, de wijk Christiania. Er is wél goede mogelijkheid om je chemisch toilet en grijswaarden te lozen. Prima toilet en douche gelegenheid.
Goed verzorgde cp, alles is aanwezig. Veel afgebakende, wat smalle, plaatsen met mooi uitzicht over het water. Wifi werkte op onze plaats niet. Goed restaurant naast cp waar we heerlijk hebben geluncht.
Sluiten ons aan bij wat al is beschreven. Aanvulling, wij konden ook op dinsdag ons bestelde eten laten bezorgen bij de camper!!
We sluiten ons aan bij wat al is geschreven, top dus!!
Prima plaats om de stad, 15 min fietsen, te bekijken. Sommige plaatsen zijn erg schuin. Tussen 15.30 en 22.00 uur betalen bij bowlingbaan.
Goede ligging aan strand en 20 min lopen naar centrum. Sanitair is prima heerlijke warme douche en electra bij de prijs inbegrepen, 195DKK. Restaurants naast de camperplaats maar tip, je kunt heerlijk eten bij Café Butler in winkelstraat centrum.
Prachtige locatie, 5 min lopen naar leuke centrum en supermarkt. Sanitaire voorzieningen zijn super. Volgens informatiebord moet je electra met kaart betalen maar toen wij hier waren, mei 2025, was het gratis!!
Geweldige plaats alle voorzieningen zijn perfect verzorgt. Restaurant is een aanrader. Leuke wandelroute langs de Rijn naar historisch centrum. Goede uitvalsbasis voor Zwitserland. Prijs kwaliteit is top!!
Goede ruime cp centraal gelegen tussen de twee stadscentra. Je kunt alleen met muntgeld betalen. De Nederlandse europas en visa CC werken niet.
Sitecode: 19716
Wij stonden hier 27-6-2022, parkeerautomaat was defect en er waren tijdelijke electrakasten geplaatst waar je gratis gebruik van kon maken. Waarschijnlijk ivm de werkzaamheden aan de naastgelegen brug en museumterrein. Op Loopafstand van centrum.
Prima plaats in rustige woonwijk. Kaartje moet je bij receptie van het zwembad halen. Er zijn nu stroomaansluitingen bijgekomen waar je ook per uur, 10 cent, kunt betalen. Op loopafstand van een verrassend leuk stadje.
Grote parkeerplaats zonder specifieke aanduiding voor campers. Wij parkeerde onze camper tussen de rij die er al stond. Rustige plaats zonder voorzieningen op loop/fietsafstand van centrum met tramhalte aan parkeerplaats.
Wij hebben deze plaats gebruikt om de stad te bekijken om te overnachten vonden wij de plaats langs de drukke weg niet zo geschikt. Hiervoor zijn wij naar Erfurt gereden.
Perfecte goed georganiseerde cp met ruime plaatsen en prima sanitaire voorzieningen. De Nederlandse europas en visa CC werken niet dus zorg voor voldoende contant geld.
Prima gratis plaats midden in het centrum. 6 plaatsen met 4 gratis electrapunten verder geen voorzieningen. Rustige plek die 's avonds sfeervol is verlicht.
Netje aangelegde cp met ruime plaatsen. Alle voorzieningen aanwezig waar wel apart voor betaald moet worden behalve de Wifi. Je krijgt gastenkaart met kortingsbonnen en gratis busvervoer gedurende je verblijf.
Terrein oogt een beetje rommelig ook al staan de plaatsnummers aangegeven. Voor alle voorzieningen moet apart betaald worden behalve de prima werkende Wifi. Je krijgt een gastenkaart met kortingsbonnen en gratis busvervoer tijdens verblijf.
Prima rustige en gratis overnachtinsplaats alleen toeristenbelasting te voldoen bij VVV in centrum (beperkte openingstijden). Mooi uitgangspunt voor wandelingen en fietsroutes.
Prima plaats op loop afstand van het mooie oude centrum. Parkeerkaart geeft ook toegang tot zwembad en douche voor een persoon. Koopje!
Rustig gelegen, kleinschalige camping met vaste plaatsen en ruime trekkersplaatsen. Vriendelijke en behulpzame eigenaren. Frisse en erg nette sanitaire voorzieningen. Prijs kwaliteit verhouding is top.
Sluiten ons aan bij eerdere recenties, echte aanrader!
Prima locatie tegen centrum van Zwolle. Plaatsen zijn niet al te groot maar voor een cp in de stad prima in orde. Fijn dat hij s'nachts afgesloten wordt met een hek. Luxe sanitaire voorzieningen.
Sitecode: 42050
Leuke cp in boomgaard met ruime plaatsen lekker rustig op mooie locatie. Gelijk aan wandel en fietsroutes. Sanitair en restaurant niet in gebruik ivm coronamaatregelen. Je moet helemaal doorrijden tot het einde van de doodlopende weg.
Vriendelijke ontvangst door de gastheer. Wij stonden op een veldje aan de vijver voor vier campers dan zijn de plaatsen voor een vakantiepark niet zo groot dan de foto's doen vermoeden. Ze zijn bezig met uitbreiding! Goede Wifi sanitair niet gebruikt ivm coronamaatregelen.
Kleine camping. Als je op een plaats staat met uitzicht op het fjord is dat fantastisch. De andere plaatsen zijn krap en hebben nauwelijks uitzicht. Sanitair is nieuw. Goede Wifi.
Prima plaats met grote groenstrook naast de camper. Met mooi weer kan het overdag druk zijn met dagjes mensen die naar het bergmeertje wandelen om daar te zwemmen, 's nachts rustig.
Sitecode: 11914
Prima plaatsen op asfalt. Brede grindstrook voor de camper met picknicktafels aan het fjord. Grijswater loosplaats wat onhandig te bereiken.
Prachtig aangelegd parkeerterrein voorzien van picknickplaatsen, sanistation en toiletten. Schitterend uitzicht op meer en gletsjer.
Vrije, grote plaatsen met goede sanitaire voorzieningen. Behulpzame en gastvrije nieuwe beheerders. Wij betaalde in juli 300 NOK.
Mooi parkeerplaats om salstraumen te bekijken maar voor ons geen camperplaats. Je mag er namelijk, zoals staat aangegeven, niet overnachten. Wij troffen, na een avondwandeling, een schriftelijke waarschuwing aan onder ruitenwisser en zijn alsnog ergens anders gaan staan.
Ruime plaatsen 1e rij met groenstrook en uitzicht over het water.
Prima camping met nette voorzieningen en gastvrij ontvangst. Gelegenheid om te wassen en te drogen. Prijs kwaliteit is top!
Prima gratis plaats met goede voorzieningen. Sluiten aan bij eerdere beoordelingen.
Twee locaties, wij stonden op de plaats met zicht op het dorp. Het was hier wat rommelige. Je kunt ook nog iets verder naar boven rijden daar zijn plaatsen met uitzicht over het fjord. Centrum op loopafstand
Sitecode: 19151
Wij stonden op het schiereilandje met schitterend uitzicht. Betaalautomaat staat rechts voor dit eilandje, wij hadden het even gemist. Sanitair is aan de andere kant van de haven maar perfect in orde.
Locatie met prachtig uitzicht. Plaatsen op zich stellen niet veel voor. Een wat rommelige parkeerplaats zonder elektra. Sanitaire voorzieningen waren bij ons bezoek in juli 2019 nog niet klaar. Deel van terrein was in aanbouw. Prijs kwaliteit nog niet in orde.
Rustige parkeerplaats met mogelijkheid om je toilet te legen. Stroomvoorziening werkte niet meer!!
Locatie is mooi en plaatsen zijn ook prima. Sanitair is niet meer van deze tijd en verdient een opknapbeurt. Wij hebben er daarom geen gebruik gemaakt.
Vrije ongemarkeerde plaatsen, veel ruimte beschikbaar. Leuk restaurant en prima sanitaire voorzieningen. Wel een eindje lopen vanaf je kampeerplaats.
Plaats voor 8 campers met elektra. Clubhuis geopend van 06.00 tot 22.00u voor gebruik van prima sanitaire voorzieningen, handdoeken en zeep aanwezig. Restaurant waar je gebruik kunt maken van een heerlijk lunchbuffet, geopend tot 17.00u. Gastheer/personeel in clubhuis erg vriendelijk en behulpzaam. Mooi aangelegde golfbaan. Golfers 100SEK niet golfers 200SEK. Geen mogelijkheid lozen water/toilet.
Prima camperplaats met leuke attracties is de buurt en op fietsafstand van het dorp. Groenstrook voor of achter je camper. Alle voorzieningen aanwezig, toilet en douche aan overzijde van de sluis. Afgesloten met slagboom alleen te betalen met betaalpas. Wij zijn er drie dagen gebleven om de buurt te verkennen.
Prima camperplaats op fietsafstand van een mooi en levendig centrum. Mooie ruime plaatsen aan het water met zicht over de haven. Alle voorzieningen aanwezig. Ze zijn goed en inclusief. Wifi alleen bij havenkantoor.
Geen problemen ervaren met betaalautomaat prima verhouding prijs/kwaliteit
Er zijn meer plaatsen dan staat aangegeven, wij stonden er met ruim 50 campers. Als het terrein vol is dan mag je er tegenover parkeren.In een kwartiertje loop je naar het centrum.
Prima voorzieningen, campers tot 8 m betalen 140DKK daarboven 150DKK. Betaalsysteem werkt prima ( ook in het Engels en Duits) toets de landcode in voor je mobiele nummer en je ontvangt de toegangs- en wificode in een bericht op je telefoon.
Ruime plaatsen bij restaurant dicht bij doorgaande weg. Iets voorbij het parkeerterrein rechts van restaurant rijden dan vind je ze aan de rechter kant met 4 aansluitingen voor elektriciteit.
CP met grote plaatsen, verzorgingsplaats voor camper is goed en dicht bij centrum. Uitstraling sfeerloos grasveld met ongeveer 65 elektra aansluitingen voor 200 plaatsen.
Goede CP met voldoende voorzieningen. Ondergrond gras met regen drassig!! Vriendelijk beheerder die even langskomt om kennis te maken. Op fietsafstand van het centrum van Venlo.
Mooie CP met goede voorzieningen en ruime verharde plaatsen. De meeste ook voorzien van een groenstrook.
Complete CP met goede sanitairvoorzieningen op campingterrein. Toegangsweg is smal. Je krijgt een plaats toegewezen. Locatie is ideaal om Valkenburg te bezoeken. Over de prijs valt te twisten!
Rustige, weinig sfeervolle CP op parkeerplaats. Sanistation en stroomaansluitingen aanwezig.
Parkeerplaats aan de rand van het centrum. Voorzieningen zijn in orde. Wij betaalde €7,50 bij parkeerautomaat. Alleen met munten te betalen.Mogelijkheid om toilet te gebruiken tijdens openingsuren van toeristenbureau.
Grote plaatsen op speciaal deel van parkeerterrein met stroomvoorziening en wateraansluiting. Rustige locatie met gloednieuw havengebouw waar je je moet melden en waar ook de **** sanitaire voorzieningen gevestigd zijn. Geen voorzieningen gezien voor legen van toilet en grijswater! Wij betaalde €20 en je krijgt tegen betaling van borg een sleutel voor deze faciliteiten. Op fietsafstand van centrum en de disigner outlet.
Wij komen hier al enkele jaren naar volle tevredenheid. De cp is nu uitgebreid met een stuk parkeerterrein. Deze plaatsen zijn niet echt fraai in vergelijking met de oude plaatsen.
Rustig gelegen, mooi aangelegde cp. Vriendelijke en behulpzame beheerders. Sanitaire voorziening mooi en schoon. Er is maar één doucheruimte daarom niet praktisch dat de toilet in de doucheruimte zit. Heel handig de watervoorziening midden op de camperplaats zodat iedereen op zijn plaats water kan vullen.
Centraal gelegen plaats aan haven en centrum in de buurt vind je volop restaurants waar je heerlijk kunt eten. Het zijn wel echte parkeerplaatsen niet om te kamperen. Er zijn meerdere gebouwen met sanitaire voorzieningen.
CP op leuke locatie aan de haven en rand van het centrum. Havenmeester komt langs om geld op te halen.
Prima CP zoals in eerdere recensies al is aangegeven. Zelfs de wasmachine en droger zijn gratis te gebruiken.
Perfecte ligging voor een cp aan haven. Cp zelf is eenvoudig ingericht met ruime plaatsen. Alle voorzieningen aanwezig, stroom en water tegen betaling. Hele goede WIFI verbinding gratis ter beschikking.
Deze beheerders hebben alles prima voor elkaar. Al de beschreven extra voorzieningen maakt het meer tot een luxe camping dan een camperplaats.
Gezien eerder aangegeven recensies hadden wij een hoge verwachting van deze CP, dit viel echter erg tegen. Eigenaren hebben wij niet ontmoet. Sfeerloze CP direct aan, ook 's nachts, zeer drukke provinciale weg waar erg hard werd gereden. Plaatsen zijn ruim opgezet. Sanitaire voorzieningen schoon, eenvoudig en klein.
Drie goed gemarkeerde ruime beschutte plaatsen aan het eind van het parkeerterrein voorzien van stroomaansluitingen. Mooi clubhuis met goed restaurant. Leuke baan om te spelen komen zeker nog eens terug. Leuk initiatief om camperen en golfen te combineren!!
Camperplaatsen waren vol maar we kregen, tegen hetzelfde tarief, een erg ruime kampeerplaats toegewezen door de vriendelijk beheerster. Luxe sanitaire voorzieningen en goede WIFI. Perfecte rustige plaats ondanks hoogseizoen.
Goed verzorgde cp verharde plaats met grasveldje voor de camper. Vriendelijke beheerders. Goede sanitaire voorzieningen in havengebouw bij restaurant, gebruik douche €0,50. Restaurantje heeft terras aan de haven met eenvoudige maar erg goede gerechten, aanrader.
Wij waren hier in juli, bordjes gaven aan op welk deel van de parkeerplaats we de camper mochten neerzetten. Erg vriendelijke ontvangst. Je kunt tijdens de openingsuren gebruikmaken van de prima verzorgde sanitaire voorzieningen in het clubhuis. Wij mochten ook zonder extra kosten onze stroomkabel aansluiten in een kast op het terrein. Lekker geslapen in deze rustige omgeving. Komen zeker een keer terug.
Vriendelijke ontvangst. Alle Plaatsen zijn ruim, vooral aan het water zijn ze prachtig gelegen. Faciliteiten zijn goed. Coördinaten kloppen nog niet maar daar wordt door de beheerder aan gewerkt. Mooie fietsroute naar het centrum via voetgangersbruggetje langs het water.
Prima goed verzorgde plaats op fietsafstand van centrum. Fietsen kun je er ook huren. Zijn hier al een paar keer geweest op doorreis. Baden baden is een leuke plaats.
Sitecode: 20384
Wij komen al vanaf begin met regelmaat op deze cp en het blijft een nette, goed onderhouden en beheerde camperplaats. Een voorbeeld voor anderen.
Prima camping, mooi aangelegd. Plaatsen op gras en grind. Zeer vriendelijke gastvrouw. Goed sanitair. Broodjesservice en mogelijkheid om te ontbijten. WiFi alleen bij de receptie.
Cp is volgens Franse camperaars die hier vaker komen gratis. Ook gebruik sanistation is gratis. Bedankt voor de tip van restaurant Globe, ook wij hebben er heerlijk gegeten.
Sitecode: 20025
Sluiten ons aan bij alle positieve beoordelingen. Wij mochten zelf plaats uitzoeken, zijn wat verder van de doorgaande weg gaan staan en hadden daar geen last van verkeerslawaai.
We sluiten ons aan bij de positieve recensies. Beheerder is echt super behulpzaam hij wijst je een plaats op basis van beschikbaarheid en functionaliteit mbt de afmetingen. Hierdoor blijft het mogelijk om ook met grotere campers te kunnen manoeuvreren.
Complete plaats met eenvoudig sanitair. Omgeving wat rommelig bedrijventerrein. Op 15 min fietsen van leuke boulevard aan haven met restaurantjes.
Mooi opgezet terrein middenin de natuur met ruime plaatsen. Cp is nog in aanleg. Nieuwe sanitaire voorzieningen waren tijdens ons bezoek nog niet gereed dit in tegenstelling tot eerdere info. Ook het servicestation voor de camper was nog niet klaar. Elektra en drinkwater al wel beschikbaar. Als alles gerealiseerd is een prima camperplaats.
Perfecte rustige locatie dicht bij het centrum met mooie grote plaatsen voor campers. Buscampers kregen kleinere plaatsen toegewezen. Sanitair verouderd. Hele camping is toe aan een opknapbeurtje.
Mooie ligging midden in de natuur. Wij konden gebruikmaken van de sanitaire voorzieningen van een van de B&B kamers die niet verhuurd was. Elektra niet op cp maar wel stopcontact bij zwembad beschikbaar, lange kabel nodig! Geen supermarkt in de buurt en ook geen drinkwater aanwezig.
Goede cp met behulpzame beheerder. Plaatsen zijn niet gemarkeerd, cp is nog in aanleg. Slechts 8 van de aangegeven 55 plaatsen zijn voorzien van stroomaansluiting. Bus naar centrum van Ronda vlakbij. Te voet is centrum in 25 min bereikbaar. Supermarkt op 10 min loopafstand.
Geen mooie maar functionele plaats om Sevilla te bezoeken. Beveiligd parkeerterrein bij autobedrijf. Sanitair laat te wensen over, douche en urinoir defect. Aldi en bushalte op 10 min lopen. Centrum te voet en op fiets ook goed bereikbaar.
Eenvoudige maar prima plaats op parkeerterrein van camperbedrijf. Alles aanwezig en schoon. Vriendelijke ontvangst met volop info over de stad en glaasje sherry. Bushalte voor de deur maar ook goed te fietsen naar centrum.
Fijne cp aan strand met beveiligde toegangspoort. Goede uitvalsbasis om Malaga te bezoeken, bushalte op 5 min. lopen. Mooie wandeling over boulevard naar aangelegd wandelpad over de rotsen langs zee. Bij verblijf van 7 nachten of meer is stroom gratis. Tijdens ons verblijf, half maart, werd cp voorzien van WiFi versterkers voor ontvangst op heel het terrein.
Camping met veel vaste seizoensplaatsen. In maart ziet er dat verlaten en onverzorgt uit. Ruime plaatsen en goed sanitair.
Mooie aangelegde cp met behulpzame beheerder. Brood kan worden geregeld. Wij hadden goede WiFi ontvangst. Douche is vrij klein waardoor je in gemeenschappelijke ruimte moet omkleden.
Zeer vriendelijk ontvangen door behulpzame gastvrouw. Broodjes service. CP maakte op ons een beetje rommelige indruk. Sanitair was niet schoon. S'nachts overlast van blaffende waakhonden in de buurt en s'morgens vroeg gewekt door een haan!
Makkelijk te vinden langs doorgaande weg. Mooie ruime plaatsen en schoon sanitair. Melden bij tankstation waar je een sleutel krijgt die toegang geeft tot CP en voorzieningen. Leuk plaatsje waar je in 10 min naar toe fietst.
Prima CP met diverse voorzieningen, bijzonder dat alles ook nog gratis is! Er rijdt regelmatig een auto rond voor beveiliging. Tramstation om de hoek bij Toys'R'Us, 5 min lopen. Voor het centrum van Murcia uitstappen bij Plaza Circular. Wij hebben geen overlast van het verkeer ervaren.
Camping met goede voorzieningen voorzieningen. Veel overwinteraars die hun plaatsen afbakenen, niet ons ding, hutje op mutje. Smalle toegang tot de plaatsten waar vaak in het midden een boom op staat. Lekker in de zomer voor schaduw maar lastig manoeuvreren met je camper!
Uniek rustig plekje bij villa tussen de bergen. Behulpzame vriendelijke eigenaren. Gratis Wifi, verbinding niet altijd optimaal. Goede uitvalsbasis voor bezoek aan Quadalest en watervallen van Algar.
Zeer mooi en compleet verzorgt resort. Per nacht betaalde wij €23 alles incl. 25% korting vanaf 7 overnachtingen. Zeer goede Wifi. Alles top!
Nieuw nog in aanleg zijnde camperplaats naast bestaande camping. Geen schaduwplaatsen op de CP. Gratis gebruikmaken van sanitair, wasmachine en droger op de camping. Eind van het jaar krijgt cp ook eigen sanitaire voorzieningen. Vriendelijke beheerder.
Goed uitgeruste CP. Geen mooie omgeving maar prima uitvalsbasis om Valencia te bezoeken. Bij 4 of meer overnachtingen 10% korting. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Keuze uit geen, 4 of 6 Amp stroom.
Na sluitingstijd van de supermarkt is het er lekker rustig om te slapen. Ongeveer 15 min loopafstand van museum Dali in het centrum. De plaatsen zijn niet aangegeven er kunnen dus veel meer dan 5 campers staan. Wij stonden er met 11 campers.
Grote cp wij stonden allemaal op de weg omdat grasplaatsen te drassig waren. Nu was dat geen probleem omdat het niet druk was. Lekker rustig op loopafstand centrum. Instructie, ook in het Nederlands, op de betaalzuil spreekt voor zich.
Ideaal gelegen voor een bezoek aan het centrum. Erg vriendelijke beheerder geeft volop informatie over de mooie stad. Net sanitair. Wel erg veel verkeersgeluid ook in de nacht.
complete CP. Receptioniste spreekt Nederlands/Engels. Elektra 7,5 A!
Goede maar sfeerloze plaats. Ook als je hier overnacht moet je betalen voor gebruik servicestation. Je kunt tegen betaling gebruik maken van douche en toilet in hotel schuin tegenover camperplaats.
Ook wij vinden dit een prima cp. Vriendelijke ontvangst en mooie sanitaire voorzieningen. Beetje onhandig dat de wastafelkraan in de douche geen koud water geeft zonder muntje.
Hele ruime terrasplaatsen op camping met mooi uitzicht. Uitstekende sanitaire voorzieningen.
Sitecode: 19130
Terrasplaatsen met mooi uitzicht over het meer, wordt druk bezocht. Ga eerst kijken of er plaats is op een terras om te voorkomen dat je moeilijk moet manoeuvreren als het druk is. Goed sanitair. Goed restaurant op loopafstand.
Voor grote campers is het terrein wat krap. Prima uitvalsbasis om historisch stad te gaan bekijken. Verder geen voorzieningen.
Mooi camperplaats gelegen aan het fjord en opstapplaats voor boottocht over het Telemarkkanaal. Betalen bij kiosk, ook voor het legen van toilet kun je je daar melden. Er zijn 8 elektra aansluitingen. Ligt vlakbij strandje, speel- en sportmogelijkheden. Leuk restaurant aan het haventje. Historisch Dalen Hotel is een bezoek waard.
Dit is niet echt een camperplaats, maar gewoon een parkeerplaatsje op het terrein van het restaurant. Het terrein en de toegang ertoe zijn eigenlijk niet echt geschikt voor campers.
Camperplaats met mooi uitzicht over de Elbe. Wel gelegen aan een drukke doorgaande weg. Ook 's nachts veel verkeerslawaai, auto's, treinen en boten. Leuk restaurantje bij de haven, waar je je ook moet melden.
Mooie camperplaats achter slagboom met verharde plaatsen en grasstrook. Serviceplaats op terrein. Gratis nette sanitaire voorzieningen in de haven. Slagboom werkt alleen met creditcard. Bij betaling is intoetsen van je pincode niet nodig, waardoor de slagboom sneller open gaat dan verwacht. Met andere woorden dit is echt meer dan een parkeerplaats zoals eerder aangegeven.
Sitecode: 19934
Mooie plaats om stadje te bekijken op een paar honderd meter van centrum. Veilig gevoel door goede verlichting en ligging midden in woonwijk. In weekend gratis vanaf zaterdagmiddag een uur tot maandagmorgen acht uur. In tegenstelling tot eerdere berichten is de camperplaats aan de haven inmiddels ook een officiële betaalde camperplaats NOK 250 per nacht.
Prachtige camperplaats op camping met mooi nieuw aangelegde verharde terrasplaatsen met grasstrook. Je kunt zelf een plaats uitzoeken. De receptie is vanaf vijf uur open. Schoon mooi nieuw sanitairgebouw, echt kwaliteit. Afhaalpizza's en eenvoudig terras. 5 minuten lopen van winkelcentrum met supermarkt.
Mooie nieuw aangelegde camperplaats met ruime verharde plaatsen naast strook kunstgras om te kamperen. Goede en nette sanitaire voorzieningen en servicepunt. Leuke speelmogelijkheden voor kinderen. Goede Wifi verbinding.
Je kunt zelf een plaats uitzoeken. Schitterend uitzicht over fjord als je op de eerst rij staat. Aanmelden bij receptie die tussen 19.00 en 22.00 uur geopend is. Voorzieningen goed. Dorpje oogde een beetje uitgestorven. Je staat hier veel rustiger dan in Geiranger zelf.
Plaatsen zijn niet gemarkeerd. Aan de rand van parkeerplaats gestaan waar stroom en water aansluitingen zijn. Betaling alleen contant in NOK bij havenmeester in kantoor. Wij hadden nog geen NOK maar ze deden alle moeite om ons het helpen. Uiteindelijk onze DKK omgewisseld in restaurant waar wij heerlijk hebben gegeten. Sanitaire voorzieningen zijn prima.
Mooie ruime afgebakende plaatsen op rustige locatie met prachtig uitzicht. Plaatsen zijn afgesloten met een ketting, deze kun en mag je zelf verwijderen. Havenmeester komt´s morgens langs om het geld op te halen. Nette sanitaire voorzieningen, geen extra kosten voor douche. Geen servicepunt aanwezig. Centrum op loopafstand bereikbaar via bruggetje bij haven daarna links het voetpad op.
Rustige plaats op parkeerstrook met mooi uitzicht op de haven. Twee stroompunten aanwezig bij gedateerd toiletgebouw dat aan een opknapbeurt toe is. Vriendelijke en behulpzame havenmeester.
De vier afgebakende plaatsen waren vol. Het is echter ook mogelijk om de camper op de parkeerstrook vlak voor de haven te zetten, dit is met een bord aangegeven. Daar kunnen ongeveer 5 campers staan, het uitzicht is er nog mooier. Prima servicepunt.
Prima rustige camperplek, je kunt gebruik maken van faciliteiten zeilvereniging. Erg netjes allemaal. Missen wel mogelijkheid om vuilwater en chemisch toilet te legen. Voor de aanleg hiervan is de zeilvereniging aan het sparen werd ons verteld.
Camperplaats is uitgebreid tot 12 plaatsen met stroomvoorziening die niet afgebakend zijn. De beschikbaarheid is dus sterk afhankelijk van hoe men de campers plaatst. Prachtig uitzicht over haven en brug. Omgeving ziet er wat rommelig uit. Toiletgebouw is gedateerd.
Ondanks dat er een enorm terrein beschikbaar is, met stroom en water aansluitingen, mag je de camper maar op 6 aangegeven plaatsen zetten!! Betaalkaart halen in havengebouw waar ook douche en toilet zijn. Leuk stadje op loopafstand.
Prima uitgeruste camping met kleine camperplaats voor de camping. Er zijn daar beperkte stroom aansluitingen, deze waren allen bezet. Wij wilden wel stroom gebruiken en mochten voor dezelfde prijs op een zeer ruime plaats op de camping staan.
Sitecode: 19356
Vriendelijk ontvangst bij hotelreceptie. Sommige plaatsen zijn wat kort. Gebruik van douche tegen betaling. Wij hebben gebruik gemaakt van buffet waardoor overnachting gratis was.
Fijne plaats om in de winter, wij waren hier in december, te verblijven. Grote grasplaatsen, goede verwarmde sanitaire voorzieningen. Buiten seizoen korting met ACSI kortingskaart. Vriendelijk ontvangst bij de receptie. Snel op het strand en 25 min lopen naar centrum. Aanrader Strandtent 'Het Strand'.
Goede plaats om Gouda te bezoeken. Mooie gemarkeerde plaatsen. Prijs/kwaliteit is prima.
Tegenvallende cp waar in maart de water- en elektra voorzieningen waren afgesloten. Hekken waren kapot gereden. Desondanks zou je het hele jaar wel het volledige bedrag moeten betalen in de parkeermeter. Wij hebben de stad bekeken en zijn daarna voor de overnachting doorgereden naar Wetzlar.
Ruime CP voorzien van stroomaansluitingen voor 20 campers. Er kunnen veel meer campers staan, de plaatsen zijn niet gemarkeerd. Bij regen veel grote plassen. Alleen te betalen met muntgeld. Geen Wifi. Prijs/kwaliteit goed. Op loop afstand van het mooie centrum.
Plaats behorend bij de camping aan het water. 10 aansluitingen voor elektra. Sommige plaatsen alleen geschikt voor niet al te lange campers. Geautomatiseerd aanmeld- en betalingssysteem werkt prima. Er schijnt Wifi aanwezig te zijn. Wij hebben geen Wifi-code kunnen vinden! 10 min loopafstand naar mooi oud centrum.
Mooie CP met alle voorzieningen. Ruime lange grasplaatsen met rondweg zodat iedereen makkelijk bij de beschikbare plaatsen kan komen. Sanitair was goed elkaar. Wij hebben geen geluidsoverlast ervaren. Stonden op de eerste rij met schitterend uitzicht op Lahn en Rijn. Geen Wifi.
Gemarkeerde plaatsen met fraai uitzicht. Op sommige plaatsen heb je een lange stroomkabel nodig. Tegen extra betaling kun je gebruikmaken van het sanitair op de camping. Door groot aantal treinen in de nacht hebben wij helaas slecht geslapen. Je loopt binnen 15 min naar het historische centrum. Wij waren hier in voorjaarsvakantie en camperplaats liep in de loop van de middag vol.
Mooi aangelegde parkeerplaats, maar onvoldoende aansluitingen voor elektra. Op loopafstand van centrum via wandelboulevard. Historisch stadje, wij vonden het niet erg sfeervol.
Leuk aangelegde grote plaatsen tussen station en een riviertje, rustig, geen lawaai van treinen. Als het beneden vol is kun je nog terecht op het terrein dat iets hoger achter het station is aangelegd.
Prima verzorgde plaats. Na een dag relaxen in het zoutwaterbad en sauna gelijk de camper instappen om te overnachten, heerlijk! Goed sanistation.
Goed verzorgde CP op loopafstand van het leuke centrum met sfeervolle eetgelegenheden in mooi wandelgebied. We kregen bij aanmelding een voordeelpas voor de regio.
Prima verharde plaats, wij hadden weinig last van de trein. Goede voorzieningen. Als je de weg oversteekt en de trap af gaat loop je door het ziekenhuis zo het leuke centrum in.
Mooie plaats met prima sanitair op loopafstand van het leuke centrum. Gras voor de camper, waar je ruim kunt zitten met leuk uitzicht over de haven. Omdat het terrein ook wel eens onder water staat kan het er erg drassig zijn. Enkele plaatsen waren hierdoor kapot gereden. Verbeterpunt: grastegelstrook verlengen.
Mooie rustig gelegen plaatsen aan haven op verharde ondergrond met grasstrook voor en naast de camper. Voldoende sanitaire voorzieningen, douche €1. Een uur gratis WiFi.
Wij kwamen laat aan. Camperplaatsen waren allemaal bezet. Het was geen probleem om op de parkeerstrook achter de campers te gaan staan. Er zijn daarvoor ook voldoende stroomaansluitingen. Je kunt verder gebruikmaken van de voorzieningen van de camping. Vriendelijk personeel en heerlijk gegeten in restaurant.
Ruime CP met mooie groen omzoomde ingedeelde plaatsen waardoor het juist geen parkeerterrein lijkt. Op loopafstand van meer, restaurant en centrum. Nette sanitaire voorzieningen.
Prima CP met alle voorzieningen. Terrein bestaat alleen uit grasplaatsen en geen verharde/gras ondergrond zoals aangegeven. Wij zagen eigenaar bij aankomst maar niet meer voor betaling. Hebben daarom geld in brievenbus gedaan. Het is een beetje passen en meten als er 9 campers staan, wat bij ons het geval was. Mooie rustige locatie.
Er stonden allemaal auto's op de plaatsen waar campers mogen staan. Wij moesten daarom doorrijden. Niet goed geregeld!
Mooie plaats. Wij stonden vooraan samen met nog 7 campers met zicht op haven en zee. Er kunnen meer campers staan dan aangegeven. Er zijn daarvoor ruim voldoende stroomvoorzieningen. Goed sanitair, douche niet gratis, daar heb je een pasje voor nodig.
Mooie plaats met allemaal zicht op zee en als je geluk hebt een prachtige zonsondergang. Nette sanitaire voorzieningen. Voor de douche moet je wel een eindje lopen. Zit aan de andere kant van de haven. Gratis Wifi werkte wel bij havenkantoor maar niet op onze camperplaats. Met bonnetje uit betaalautomaat kun je gratis vier broodjes halen bij supermarkt in de buurt.
Er zijn alleen maar plaatsen voor de slagboom, drassig grasveld aangetroffen. Betalen met envelop achter de slagboom bij sanitair gebouw. Jammer dat je daar niet op de verharde plaats in de haven mag staan, ruimte genoeg! In verband met te zachte en natte ondergrond waren wij genoodzaakt door te rijden.
Rustige plaats met mooi uitzicht over haven en het fjord. Alle voorzieningen beschikbaar. Betalen met betaalpas of creditkaart aan automaat, 120 DKK voor de plaats. Je krijgt dan een pasje waarmee je elektra kunt betalen aan stroompaal.Douche apart betalen. Soort snackbar aanwezig in clubhuis.
Prima plaats, rustig en mooi uitzicht leuk kunnen wandelen naar havenhoofd en zandbankje voor de kust. Voorzieningen zijn goed alles beschikbaar. 140DKK alles incl. betaling in envelop.
Wij kwamen na 18.00 uur aan. Parkeerterrein vrijwel leeg. Na betaling in parkeerautomaat, 150DKK,kun je op hele terrein staan tot 09.00u. Wij hebben geen stroompalen gezien. Leuk om Skagen te bekijken en lekker vis te eten aan de haven. Al vroeg waker vanwege bedrijvigheid waardoor op tijd vertrekken geen probleem hoeft te zijn.
Mooie rustige plaats met schitterend uitzicht en prima voorzieningen, 140DKK alles incl. Betalen aan havenkantoor of havenmeester komt langs. Wifi functioneerde niet. Op loopafstand van div. restaurantjes.
Wij stonden met 4 campers op grasplaatsen achter omheinde kleine camping. Stroom kun je van camping pakken. Grote winkel op terrein. Gratis Wifi, code kun je in de winkel vragen. Plaats incl. stroom 120DKK, douche 10DKK.
Ruime plaatsen met mooi uitzicht aan levendige haven. Veel picknicktafels,speeltoestellen en restaurant. Bij centrum met supermarkt. Je mag gebruikmaken van voorzieningen in havengebouw met kookgelegenheden, was- en droogmachine en goed sanitair. Goede gratis Wifi. Geld wordt tegen de avond opgehaald, 120DKK alles inclusief.
Sitecode: 11928
Mooie camperplaats, ruimte genoeg op terrein bij B&B. Je kunt gebruik maken van eenvoudig sanitair. Er zijn 5 aansluitingen voor stroom. Nog geen echte mogelijkheid om toilet en water te lozen. We hebben kennisgemaakt met de nieuwe Nederlandse eigenaren. Zij gaan in augustus 2016 deze gelegenheid overnemen. Jong enthousiast gezin die met respect voor rust en ruimte er iets moois van willen gaan maken.
Rustige (parkeer)plaats aan het eind van de haven. Dichtbij het strand, duin oversteken en je hebt een heerlijk 'privéstrand'. Geld wordt tussen 21 en 22 u of 8 en 9 u opgehaald. Kleine supermarkt en restaurant voorbij de sluis, in de buurt. Je kunt gebruikmaken van sanitair bij de haven. Water en toilet lozen mag bij camping op andere locatie.
Vrijheid blijheid, alles loopt los rond, honden, katten en kinderen;)! Wij stonden er met 10 campers. Er zijn maar vier stroomaansluitingen. Weinig voorzieningen voor camperaars, wel voor mensen die een dagje willen vissen.
Mooie plaatsen met uitzicht op de haven. Vriendelijke dame komt het plaatsgeld ophalen en geeft code voor toegang tot gratis WiFi dat goed functioneert. Digitaal informatiebord over de omgeving beschikbaar bij havenkantoor, tevens weerstation. Tarief 120DKK incl. water, stroom, toilet en douche in havenkantoor.
Mooie plaatsen met schitterend uitzicht! Er zijn drie tarieven: 80DKK voor de plaats, 100 DKK incl stroom, 120 DKK incl. stroom, douche en gebruik van wasmachine en droger. Water tappen en lozen is gratis. Geen WiFi.
Luxe CP mooi aangelegd rondom waterpartij met 30 ruime plaatsen op grint en gras. Veel mensen gaan overdag met camper naar strand. Let op, plaatsen met groen bordje zijn vrij en rood bordje zijn bezet. Kosten elektra in DKK/Euro is gelijk!Info en betaling in hoofdgebouw. 200m verder ligt uitbereiding CP met 70 plaatsen. Ontvangst wifi wisselend.
Grind- en grasplaatsen. Bij nat weer grasveld drassig. Schoon en rustig. Betalen in automaat met contant geld, DKK/Euro. Krijgt pasje wat automatisch wordt opgewaardeerd voor gebruik elektra/douche. Saldo wat je niet hebt verbruikt (ook bij elektrazuil) krijg je terug in DKK. Pasje gebruiken om terrein te verlaten daarna inleveren. Restauranttip: Kridt en Café Butler beiden in het centrum.
Prima locatie dicht bij centrum en winkelcentrum. Middenveld dat nu dienst doet als parkeerterrein en bootopslag wordt geschikt gemaakt om campers te plaatsen. Goede voorzieningen voor douche en toilet, gratis. Net buiten de poort kun je heerlijke verse friet eten!!
Vriendelijke ontvangst op deze mooie locatie. Zeer ruime plaatsen en geweldige sanitaire voorzieningen. Goede uitvalsbasis voor mooie fietstochten. Centrum en boulevard Vlissingen op 10 minuten fietsafstand. Winkelcentrum voor dagelijkse boodschappen op loopafstand.
Sitecode: 20384
Prima CP met alles wat je nodig hebt. Mooie ruime plaatsen. Op loopafstand van het centrum van Zierikzee. Wordt netjes bijgehouden door vriendelijke beheerder. Fietsroutes aanwezig. Gratis internet met goed ontvangst.
Mooie, nieuw aangelegde groenrijke camping. In de stad op 10 min fietsen van historisch centrum. Perfect sanitair en alle voorzieningen aanwezig. Buiten het seizoen met ACSI kaart €17 alles inclusief. Geen verharde ondergrond. Als het veel geregend heeft zijn plaatsen drassig.
Mooie lokatie, 5 minuten lopen naar het centrum. Goede sanitaire voorzieningen. Electriciteit is slecht geregeld, plaatsen zijn niet apart afgezekerd waardoor kans op totale overbelasting groot is. Tijdens ons verblijf viel de stroom s' avonds en s' morgens 5x uit . Erg vervelend, vooral in de winter. Hierdoor is de prijs/kwaliteit niet in verhouding.
Prima plaats op 5 minuten fietsen van centrum Giethoorn. Laat je niet tegenhouden door verkeersbord dat aangeeft dat het verboden is na 23 uur te kamperen langs toegangsweg tot camperplaats. Op de camperplaats is dat natuurlijk wel toegestaan, gewoon doorrijden dus. Dit is wel een beetje verwarrend. We hebben, waarschijnlijk door dit verkeersbord, campers om zien draaien.