@P.R.K.
Prima plaats om Trier te bezoeken. Toilet en douche hebben we zelf, dus daar niet naar gekeken. Pasje werkte prima, wij hebben gewoon 15 euro voor 21 uur betaald.
Niks mis mee, plek aan de rand van het dorpje.
Fijne cp. Aanrijden via de D718 dan gaat het helemaal goed. Luifel uit, stoelen buiten, mag hier gewoon. Mooi strand. Enige nadeel zijn de stiekelbolletjes overal. Niet fijn voor honden. Honden mogen niet op het strand
Sitecode: 81988
We zijn doorgereden. Plaats is in beslag genomen door zwervers. Jammer, leek zo'n leuke stad
Sitecode: 22047
Rustige plek bij inimini dorpje waar verder niets is. Het geheel doet een klein beetje vervallen aan. Het zou al een heleboel schelen als het gras zou worden gemaaid
Camperplaats een klein beetje modderig na, waarschijnlijk, veel regen. Leuk stadje met vakwerkhuizen. Fantastisch gegeten bij de Altstadtkeller, dit restaurant alleen al maakt een nacht hier de moeite waard.
De slagboom werkt weer. We betalen 8 euro incl stroom en voorzieningen. De plaatsen op het gras zijn door de hevige regenval helaas onbegaanbaar. Verder is alles prima in orde. De grote wasmachines bij de slagboom zijn ideaal.
Prima camperplek met 4 ruime plaatsen en dat helemaal gratis. Pizzeria en leuke imbiss met terras aan het water. Geen voorzieningen.
leuke plek, geen voorzieningen, inmiddels 5 euro
Prima plek voor overnachting, vuilnisbakken en openbaar toilet aanwezig. Aan het meertje zit ook een soort snackbar. GEEN zwemwater! We hebben geen aanwijzingen gevonden dat er toeristenbelasting betaald moet worden
Mooie stille plek , geen voorzieningen, dorpje is leuk om doorheen te lopen. Drie sterren voor het uitzicht
nieuwe lokatie 44.044799,6.037725
prima plek voor 1 nachtje
Fijne camperplaats met aardige eigenaren. Heerlijk fietsen vanaf de cp. Winkels zijn met de fiets, snel bereikbaar. Wij hebben hier drie heerlijke nachten/dagen doorgebracht.
Hier 1 nacht verbleven, was genoeg wat ons betreft. 15 Euro vonden wij te duur voor deze plek.
Plek is absoluut niet zoals op de foto's. Er zijn plantenbakken ipv de hekken geplaatst en de plekken zijn erg smal gemaakt. Voor 1 nachtje net goed.
Vanmiddag hier naar toe gereden, omdat we het hier in 2020 enorm naar ons zin gehad hadden. Nu snel doorgereden, de plaats oogt verwaarloosd en het is wel een enorme prijsstijging van 4 euro naar bijna 20. Hier komen wij niet weer.
Fijne plek om bij mooi weer 1 of meerdere dagen te verblijven. Gratis entree strandbad bij overnachting, electra 2 euro, overnachting 10 euro. Met de hond loop je zo het bos in. Zeer vriendelijk personeel.
Van 6 op 7 juli hier overnacht. Prima plek. Sanitair schoon en goede douche. Zorg ervoor dat je een draaikoppeling bij je hebt voor water tappen. Lozen toilet en grijs water gaat in een klep waarvan de zeer vriendelijke badmeester de sleutel heeft. Dus even de openingstijden van het zwembad in de gaten houden. Wij hebben een slang bij ons die we op de afvoer aan kunnen sluiten dus lozen was voor ons geen probleem
Prima plek voor overnachting . Mooi wandelen.
Staat niet aangegeven dmv borden dat dit een cp is. Daarom bij de kabelbaan toestemming gevraagd om te overnachten, was geen probleem. Stille nacht gehad. Vanaf hier loop je zo naar de Rosstreppe of neem de stoeltjeslift naar beneden en in het dorp de kabelbaan omhoog naar de Hexentanzplatz. Combikaarten zijn bij de stoeltjeslift te verkrijgen.
Prima plek voor 1 overnachting. Leuk stadje om even doorheen te wandelen. Weinig mogelijkheden om afval kwijt te raken en voor honden weinig mogelijkheden tot uitlaten. Goede bakker dichtbij.
Prima vlakke plek voor 1 of 2 overnachtingen. Toegangsweg is smal. Bij de kiosk in het zwembad kun je gezellig iets eten of drinken zonder zwembad entree te moeten betalen. Mooi zwembad. Electra kost 1 euro voor 8 uur.
jammer dat zo'n mooi dorp in zo'n mooi dal, niet wat meer aandacht aan zijn CP besteed. Er is genoeg te doen in de omgeving dus voor 1 of 2 nachten kan het net.
Goed bereikbare camperplaats, 20 euro per 24 uur. Dat de slagbomen open blijven staan, wil niet zeggen dat je niet hoeft te betalen. Neem voldoende muntgeld mee, want het betaalsysteem is ingewikkeld en accepteert niet altijd bankpassen.
prima plek zonder voorzieningen om 1 of 2 nachten te staan
Sitecode: 20309
rustige plek aan rand van natuurgebied. mooi wandelen. Zwembad is gesloten, wordt compleet gerenoveerd of afgebroken, dat konden we niet zo snel ontdekken
Goede plek voor 1 nacht. Bakker komt om 8 uur. Sanistation meteen vooraan op de grote parkeerplaats die je over moet steken om bij de camperplaats te komen.
Rusige plek met badesee dichtbij. Heerlijke douches in het badehaus bij het meertje. Betalen moet bij een andere automaat.
Hier 1 nachtje gestaan. De cp is mooi aangelegd. Sanitair gebruiken wij niet, maar wel even naar binnen gegluurd, het zag er zeer netjes uit. De plaatsen hadden van ons iets breder gemogen. Jammer dat het verkeer van de N35 en de trein op de cp erg goed te horen zijn.
Vorige week hier overnacht. Mooie plek, direct aan wandel en fietsroutes, heel rustig. Geen voorzieningen, een vuilnisbak zou wel een pluspunt geweest zijn.
Het is hier inmiddels verboden om te overnachten