@P.lobje
- Integraal
September 2026
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
Sitecode: 20246
Fijne plek! Rustige camping ruime schaduwrijke plekken, zijn 1 nacht geweest, het is dat we door moesten, anders waren we gebleven! Veel Wandel en fiets routes rondom de famping. Sanitair, wat verouderd, maar keurig netjes en schoon!! Zwembadje voor verkoeling, en vlak aan het meer.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

prima plek om karlsbad te bezoeken. op de fiets c.a 10 minuten, mooie stad en zeer de moeite waard. camperplaats aan renbaan, sanitair netjes en schoon, gratis gebruik wasmachine en WiFi.
een beetje terughoudend na alle reviews kwa sanitair, toch besloten hier te gaan overnachten. één nacht werd al snel twee nachten. idd sanitair is in "containers" maar voor ons zag het en prima verzorgd schoon en netjes uit! doche gordijnis aan vervanging toe, maar desondanks prima en warom gedoucht!!! wat netheid en schoon is het is dus maar net hoe iemand het achterlaat!! dan de plaatsen , hellemaal niets mis mee!!mooie grote ruime plaatsen
2023
voor de 2de maal op deze heerlijke camperplaats. sanitair ondanks drukke volle camperplaats tip top in orde👌 broodjes service 👌 eindeloos fietsen duidelijke fraaie fietsroutes. nog lang niet uit gefietst hier dus komen we zeer zeker nog eens terug!
2022
7 foto's toegevoegd · ongeveer 4 jaar geleden

prima overnachtings plaats, rustige camperplaats, afgebakende zeer ruime plaatsen. stroom aanwezig. supermarkt aan de overkant. 12,- voor 2 pers met stroom.
nette camping,bovenop heuvel. 2 dagen werden 4 dagen, veel fiets mogelijkheden in de omgeving. horb is een mooi authentiek stadje. camping heeft aparte camperplaatsen, sanitair is netjes en schoon, restaurant is in privé beheer, gezellige biergarten, eten is simpel maar prima te doen. wij waren er met de hitte, erg blij met het zwembad broodjes service aanwezig. eigenaren vriendelijk en behulpzaam. gaan zeker nog eens terug
2020
2 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden