@PCCM
- Hymer 699CL
- 2015
September 2026
Een locatie beoordeeld · 5 dagen geleden
Bij aankomst was de reservering niet bekend, de volgende dag gelukkig wel, tijdens ons verblijf regelmatig stroomuitval, wifi was niet te gebruiken, veel toiletten en douches (lauw water) koud water bij de afwas. ‘‘s nachts rustig, goed geslapen.
Verharde ondergrond met 27 plaatsen, maar er is meer ruimte om campers te plaatsen. Douches en toiletten aanwezig maar zijn niet schoon. Tegenover is een winkelcentrum met gratis WiFi en schone toiletten. Vriendelijke ontvangst, €20,= inclusief stroom en gebruik van voorzieningen, geen e-mail of telefoon, dus je kunt niet reserveren. ‘s avonds gaat de poort op slot, klein poortje blijft open. Goede locatie om deze leuke stad te bezoeken.
Camperplaats bestaat uit 2 delen, een kleine links van de weg met 14 plaatsen en een grote aan de overkant van de weg. Alles wordt goed schoon gehouden. Prima uitvalsbasis om te fietsen langs de rivier of de Via Verde. Naar het centrum is 40 min. lopen. Supermarkt 450 meter
voor de 4e keer hier, prima cp, als je toch de stad in loopt, wij hebben gegeten bij Brauhaus Lasser ( 15 min lopen), 10x beter dan het camping restaurant niet veel duurder
2022
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 4 jaar geleden

prima plek, alle voorzieningen zijn er, om de hoek zit Malmö’s beste visrokerij, waar je ook een hapje kunt eten.
2021
CP is nu een bouwplaats, iets verder door gereden naar (bus) parkeerplaats, kaartje trekken, overnachting is €10, heb geïnformeerd, overnachten mag, campinggedrag wordt niet geaccepteerd!! Kiosk en toilet aanwezig. wel wat verkeerslawaai, maar niet storend.