@PENE315
- 2017
- Adria Twin
- 2007
Mooie camperplaats, vriendelijke eigenaar, over alles goed nagedacht en het wordt keurig onderhouden. We hebben hier 3 dagen gestaan en veel kilometers gefietst in deze prachtige omgeving.
Verassend midden in de natuur, leuk aangelegd rondom een waterplas. Vriendelijke beheerders, eenvoudig en schoon sanitair. Er wordt nog gewerkt aan nieuwe leuke dingen. De toegangsweg naar de camping is nogal smal en hobbelig.
We hebben hier 3 dagen met veel plezier gestaan. Mooie fietstochten gemaakt in de omgeving via knooppunten. De locatie wordt zorgvuldig onderhouden. Vriendelijke beheerders. Winkels vlakbij. Kortom fijne plek voor enkele dagen.
Leuke camping, vriendelijke ontvangst. Alles is aanwezig voor een paar fijne dagen. wa gan hier zeker nog eens terug.
Mooie camperplaats. wij stonden hier 3 mooie dagen in de nazomer. Ideale plek voor fietsliefhebbers om mooie fietstochten te maken in de omgeving. Winkels dichtbij in de omliggende dorpen Haaren Helvoirt en Oisterwijk. Superschoon sanitairgebouw met kantine. Alle voorzieningen zijn perfekt. Toppie.
wij stonden hier 2 dagen op doorreis naar Warschau. Heerlijke plek om even tot rust te komen. wij betaalden 220 zloty per nacht inclusief. elektriciteit en zullen hier vaker terugkomen.
Zeer vriendelijke beheerders. Prettige ontvangst met een kopje koffie. Wij stonden hier een nacht op doorreis naar Warschau, makkelijk en dicht bij de autobaan. We gaan hier zeker vaker overnachten.
Goed voorbeeld van een mooie camperplaats. Toppie !!!
Prachtige en rustgevende plek met veel mogelijkheden, wandelen, fietsen etc. En wat een vriendelijke lieve mensen. Na een ongelukkige valpartij ging Katja mee naar het ziekenhuis, ging mee boodschappen doen en niets was haar teveel om ons verblijf toch nog zo aangenaam mogelijk te maken. Top !!!!
Prettige ontvangst. superschoon sanitair op de naastgelegen camping. Mooie fietsroutes in de omgeving. Top camperplaats.
Mooie locatie aan het meer vlakbij het centrum. Sanitair gedateerd, maar wordt redelijk schoon gehouden. Mooie fietstocht gemaakt rond het meer. wij gaan hier zeker nog wel eens terug.
Mooie locatie aan het meer vlakbij het centrum. Sanitair gedateerd, maar wordt redelijk schoon gehouden. Mooie fietstocht gemaakt rond het meer. wij gaan hier zeker nog wel eens terugm
Wij stonden hier 1 nacht op doorreis naar Polen. Voorzieningen zijn voldoende, 's nachts rustig. We zullen hier nog wel eens teruggaan.
Hier 2 dagen gestaan op doorreis. Vriendelijke ontvangst met een kopje koffie door Janneke en Rob. Zij doen hun uiterste best om het voor hun gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Alle voorzieningen eenvoudig maar netjes en schoon. Wij gaan zeker nog eens terug voor een langere periode.
Prachtige rustige CP . Dicht bij het centrum, langs het water en gelegen aan het fietsknooppuntennetwerk. Zeer vriendelijke ontvangst. Alles zeer netjes onderhouden. Kortom een CP waar veel camperaars naar zoeken. Toppie !!!!!
Mooie camperplaats. Vriendelijke ontvangst. Hier 3 dagen gestaan om fietsroutes te maken in de mooie omgeving. Routes via knooppunten zijn op kaartjes beschikbaar voor de gasten. Aanrader !!!!
Mooi gelegen camping dicht bij het centrum. leuke stad om te bezoeken. Je kunt er een mooie fietstochten maken. Sanitair wat gedateerd, maar toch schoon. Kan in het hoogseizoen druk zijn. Zeker de moeite waard voor een bezoekje.
Vriendelijke ontvangst. Afgebakende plaatsen. Sanitair netjes voor een poolse camping. Mooi gelegen bij sportcentrum. Oude stadscentrum makkelijk per fiets bereikbaar en ook leuk om te bezoeken.
Sitecode: 92079
Mooie rustige CP op goed onderhouden grasveld. Prettige ontvangst, royale plaatsen en alles goed verzorgd. Ideaal uitgangspunt voor fietstochten en wandelingen in de prachtige omgeving. Aanrader !!!
Mooie CP voor de rustzoeker en fietsliefhebbers. Vriendelijke eigenaar die uit ervaring weet wat camperaars zoeken. Alles netjes onderhouden, en voor een eerlijke prijs in een prachtige omgeving. Aanrader !!!!
Heerlijke rustige plaats van waaruit mooie fietstochten zijn te maken in de omgeving.
Wij waren hier in juni 2019. Heerlijke naturistencamping om tot rust te komen. Buitengewoon vriendelijke mensen op de receptie, winkel restaurant etc. Goede voorzieningen zwembad sauna enz. Mooie omgeving om fietstochten te maken (soms wel pittig). Kortom hier 10 fijne dagen gehad, en komen hier zeker nog eens terug.
Sitecode: 20404
Fijne camping, prettige ontvangst door Heinz en Joanna. Keurig santair. De camping ligt in een prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen etc. Kortom een heerlijke plek om tot rust te komen.
Leuke rustige camping. Schoon sanitair. Mooie fietstochten gemaakt in de omgeving. Zeker de moeite waard. .
Mooie camperplaats. Net sanitair. ideale plaats om van hieruit fietstochten te maken in de omgeving. Schoorl, Den Helder, of wandelingen door de duinen Callantsoog etc.Wij komen hier zeker nog nog eens terug.
Mooie cp op doorreis. Neem ook de tijd om de stad te bezoeken. Jammer dat vandalisme op de aanwezige voorzieningen.
Zeer prettige ontvangst, beheerder behulpzaam en vriendelijk met adviezen over de omgeving, winkels etc. Mooie locatie om van hieruit fietstochten in de omgeving te maken (knooppunten). Sanitair super schoon. Wij komen hier zeker nog eens terug.
Leuke rustige boederijcamping. Zeer vriendelijke eigenaar die alles doet voor een aangenaam verblijf. Allerlei leuke dieren, geitjes, ezel, alpaca etc. Fietstochtjes in de omgeving goed mogelijk. Wij vonden het erg leuk en gaan zeker nog eens terug.