@PEPPOLO
Een zeer handige parkeerplaats om de stad te verkennen. €12 voor 24 uur, inclusief afvoer en elektriciteit. Water kan apart in rekening worden gebracht, maar wij hebben er geen gebruik van gemaakt. Er is een lift vanuit de parkeergarage die je via een korte klim naar het historische centrum van Recanati brengt.
Uitstekende camperplaats. Scan bij de ingang de QR-code, download de app en voer het kenteken van uw camper en het aantal personen in. Let op! Als de plaatsen bezet of al gereserveerd zijn, kunt u via de app niet betalen of reserveren.
Gratis parkeergelegenheid met laad- en losfaciliteiten en elektriciteit. Scan bij aankomst de QR-code, vul uw gegevens in en u ontvangt een code om de slagboom te openen. Er zijn 8 parkeerplaatsen, maar er kunnen er 2 of 3 extra aan de zijkant worden gecreëerd. Handig voor een bezoek aan Osimo.
Uitstekende camperparkeerplaats op ongeveer 500 meter van het centrum. Voor €5 krijg je laad- en losservice en elektriciteit. Betaling kan via de brievenbus in het houten huisje. Offagna is een prachtig middeleeuws dorp met een vesting en een imposant landhuis.
We troffen het gebied rond Via Cappuccini vol aan, dus zijn we hierheen gekomen. We waren alleen, maar 's avonds kwamen er nog twee kampeerders bij. Het is een rustige, gratis plek, handig om het dorp te bezoeken, direct onder de stadsmuren. Je kunt er gratis water tanken. Het was waarschijnlijk een kampeerterrein dat later verlaten is.
Prachtige camperplaats! Gratis met gratis water laden en lossen. Goed verlicht, dicht bij de supermarkt en het tankstation. Ideaal voor 's avonds.
Geweldige gratis plek in de stad, vlakbij de haven. Gratis toiletten, maar die hebben we niet gebruikt. Fåborg is een prachtige stad. Prachtige foto's van zowel de stad als de haven.
Rustige locatie, uitzicht op zee. Er is een toilet op het terrein, maar dat wordt afgeraden. Geen stromend water. Om er te komen, moet je ongeveer 5 km over een onverharde weg rijden (goed). Prima voor één nacht.
Prachtige plek! Uitzicht op zee, prachtig strand, gratis. Om er te komen, moet je een onverharde weg nemen en door het bos rijden, maar het is de moeite waard.
Uitstekend! Parkeren zonder voorzieningen is handig om Mando Island te bereiken. Controleer de getijdenregeling en rijd dan naar het eiland. Je kunt ook met de tractorbus.
Grote gratis parkeerplaats voor verschillende auto's. Geen voorzieningen, handig om de oude stadsmuren te bereiken. 's Avonds is het er een beetje druk met veel jongeren die zich daar verzamelen. We verbleven er één nacht.
Geweldig kamperen! Voor één dag bedragen de kosten 29,00 euro + 6,00 voor elektriciteit. Voor elke extra dag betaalt u 25,00 + 6 elektriciteit. De meisjes bij de receptie zijn erg aardig en geven een kaart van Praag met alle informatie om de bezienswaardigheden van de stad te bereiken. Er wordt een sleutel verstrekt omdat de camping 's nachts gesloten is. Ze accepteren betaling in euro's. Het is 10 minuten lopen naar het centrum en dan neem je tram 9 voor 20 minuten.
Uitstekende gratis parkeergelegenheid zonder diensten in het centrum van Pirou. 200 meter van het strand nabij winkels. La Debarque verkoopt zeer verse Normandische oesters, uitstekende prijzen.
Handige rustruimte voor een bezoek aan Perugia. Bar bij de ingang. 20 euro met alle diensten. Het bovenste gedeelte zonder diensten 10,00 euro voor 24 uur. Om binnen te komen, vraagt u de medewerker die aanwezig is in het kleine huis van de rustruimte waar de diensten alleen 's ochtends aanwezig zijn
Handige rustruimte voor een bezoek aan Assisi. Euro 22,00 zonder elektriciteit, Euro 25,00 met elektriciteit voor 24 uur. Uploaden en downloaden. Bushalte aan de uitgang van de laan 100 meter aan de linkerkant en vervolgens 100 meter aan de rechterkant De dame ter plaatse verkoopt indien gewenst buskaartjes voor 1,30 euro per stuk
Gratis gemeentelijk gebied. Zeer handig voor een bezoek aan het centrum. Gratis water laden en lossen.
Ik bevestig 625,00 kronen voor één nacht, inclusief elektriciteit en water. Op de haven. Je betaalt in de winkel die verf verkoopt, gelegen na het bruggetje. Handig voor een bezoek aan Oslo en het openbaar vervoer buiten de ingang
gemengde parkeerplaats, omheinde camper met beheerder. Euro 12,00 per dag met overnachting. bij een verblijf van enkele uren € 1,50 per uur. Bushalte C3 voor het centrum op 50 meter. Laden en lossen inbegrepen in de prijs. Handig voor een bezoek aan de stad
gratis camperplaats, zeer mooie locatie, uitzicht op zee, gunstig gelegen ten opzichte van de stad, dicht bij de jachthaven en de vuurtoren