@PMD
- McLouis Anders Anders
- 2005
Mei 2026
2 foto's toegevoegd · 5 maanden geleden

Een heel fijne camping, voor de tijd van het jaar erg rustig. Opvallend schoon en verzorgd. Goede gratis Wifi. Nu hoefden we uiteraard weinig te delen.
Behalve de beschreven vriendelijke ontvangst waren we best content met de mooie plekken voor de campers. ook een prima gelegenheid om de was te doen en heel dicht bij het strand. De stad ligt wat verder, gelukkig een fietspad tot midden in de stad bijna vanaf de camping.
jammer dat ook wij op 23-05-2024 voor een dichte camping kwamen. vanaf 1 juni zijn ze pas open vanwege een reorganisatie.
Sitecode: 42012
een prima doorgangscamping. Goed verzorgd en volop voorzieningen voor campers.
2023
nieuwe eigenaren die banalers aan het veranderen zijn. Wel leuk om zo’n ontwikkeling van een bestaande camping te zien. Ruime plaatsen, goed en schoon sanitair, broodservice, slechte WIFI.
2022
Een kleine en fijne camping voor honden en hondenliefhebbers midden in de Auvergne met alle ruimte en rust onder leiding van Nederlandse eigenaren. Je kunt er lekker relaxen, zwemmen en eten. Reserveren is wel handig omdat het een erg gewilde plaats is.
Een fijne camping, rustig met gigantisch grote plaatsen, mooi verzorgd grasveld, een schitterende kruidentuin, de beeldentuin is wat gedateerd, ruimschoots en schoon sanitair (ligt natuurlijk veel aan je eigen gedrag en dat van de medekampeerders) en een mooie uitvalsplaats voor wandel-, fiets-, en autotochten. Het eiland Tholen is de moeite waard.
2021
na het vertrek van de laatstgenoemde gast konden wij een heerlijk plekje inrichten op de camping met welkome aanwijzigingen van Rob. with real love
2020
6 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden