@PMHS
- 2023
Mooie CP. Je staat op gras, hier en daar wel aflopend dus even zoeken hoe je camper recht krijgt. Betalen via app of cash in envelop. Bellen voor code wc/douche en wifi. Wilde alleen wifi dus berichtje gestuurd maar geen reactie gekregen. CP zou 5 sterren kunnen krijgen als er meer sanitair was en er niet gebeld hoeft te worden voor codes, vind dat laatste persoonlijk erg irritant. NB. er zit een hoornaar nest in nestkast!
Heerlijk rustig plekje, weg hoor je ‘s nachts niet. Leuk fietsen in de omgeving. Je staat op gras maar ondergrond is stevig, meeste plekken zijn ruim. Electra kan uitvallen maar wordt binnenkort vernieuwd. Drinkwater aanwezig en lozen grijs/zwart water mogelijk. Geen sanitair. Groente/fruittuin toegankelijk en je mag plukken wat je wil. Eigenaar heel vriendelijk en heel praatgraag. Betalen online met creditcard of cash bij eigenaar.
Prachtig plekje bij de sluizen. Groene rustige omgeving. Mooi wandelgebied. Maar de campers staan idioot dicht op elkaar (1,5m) terwijl er best ruimte is om dat aan te passen en de plekken zijn heel scheef. Qua omgeving 5 sterren, qua veiligheid (brand) 0 sterren.
Super. Ruime plekken, rustig (wel ‘landelijke’ geluiden zoals kraaiende haan en krijsende pauw 😁) en schoon sanitair. Heerlijk wandelen in omgeving. Kom graag een keer terug.
Wat een fijn plekje! Groen, schoon en rustig. Heb me als alleen reizende camper novice zeer senang gevoeld. Eigenaar was zo aardig om me even aanwijzingen te geven bij het op de plek manoeuvreren van camper voor mijn eerste weekendje ‘camperen’.