@PMKS

6.8m
Ander
Buscamper
Bezit

Deze plek heb ik als prettig ervaren, hoewel ik er even aan moest wennen dat ik hier alleen stond. Maar de omgeving zag er niet onvriendelijk uit zodat ik een nachtje ben gebleven. Het is een rustige plek.

Inderdaad leuke plek. Ik kon ook het loospunt cassettetoilet niet vinden. Het centrum is iets verder, ca 500 meter

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

We komen hier al jaren op doorreis naar Frankrijk. Je moet het treffen met verkeers- en andere overlast. Maar als dat allemaal meevalt is het een goede plek. En bovendien nieuw sanitair en gratis stroom; wel elk uur de knop weer indrukken.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Schitterend oud stadje met smalle straatjes en leuke woningen. Aanrader om te bezoeken.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Gewoon parkeerterrein. Er is wel een stukje gras waar je de camper langs kunt parkeren. Geen last van verkeerslawaai. Stadje is niet zo erg interessant.

Ja, jammer dat er geen water is, ook niet om chem toilet te spoelen Er stond 30/10/2016 wel een nieuwe `stroompaal`, maar hoe die werkt, geen idee.

Prima plek. Geheel vernieuwd 11/2016 gratis sanitaire voorziening voor lozen, chem toilet en drinkwater. Prima!

Wij vonden het wel een erg afgesloten plek, tussen de bomen en de muur. Wel stil en veel schaduw. Hebben toch maar een andere camperplaats gezocht.

Behalve op het "grasveld" is er ook voldoende plaats op het gravel parkeerterrein. Wel druk met parkeren van auto's van bezoekers. Verkeerslawaai valt erg mee.

Inderdaad een mooie ruime en rustige plek, maar jammer dat er zelfs geen afvalbak is. Wel prima fiets mogelijkheden via de knooppunten route.