@PMLZ
- 2018

Net verzorgde camping met veel vaste staanplaatsen, achterin 4 trekkersvelden. Net sanitair(card) Bij receptie, kleuterbad, groot zwembad, restaurant, broodjes service, afhaal friet e.d.! Aardig ontvangst, gemoedelijke sfeer, wij betaalde voor 2 nachten inc (+douchen)73,30 Goede Wifi, en met de fiets zo in Breda Komen graag terug!

Leuke camping met klein binnen zwembad , dicht bij centrum. De Camping is veroudert maar voor ons prima. Wifi uitstekend. Sanitair 3 gebouwen, waarvan 2 verouderd maar goed warm water. Klein winkeltje met brood. Staufen is een prachtig klein oude dorpje. Grote supermarkt op 2,3 km. Komen zeker terug😁

Mooie ruime camping aan het meer. Zeer modern sanitair met goed warm water. Grote supermarkt op 1.3 km. terrein is slecht verlicht. Camping winkel heeft broodjes Wij betaalde voor 2 nachten 116€ incl Goede Wifi Fietspad veilig naar Locarno
Mooie ruimtelijke camping met net Sanitair. We kregen een heerlijk plek aan t meer. Voor 2 nachten betaalde we 72€ incl. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Broodjesservice en klein Restaurantje. Jammer dat de wifi ontbreekt over hele camping, anders een dikke 10!

Ruime net onderhouden camping met mooi sanitair gebouw. douchen met muntje. Bakker en kleine supermarkt 1300mt, fietsen langs meer kan heel goed. Goede Wifi. Het zijn ruime plekken. Klein zwembad ( wel badmuts nodig) Ze zouden wat ons betreft 5 sterren verdienen als ze broodjes service hadden

Mooie camping aan het meer, sanitair is netjes en schoon. Wifi is goed! Supermarkt 1700 mt. Restaurant en winkel (broodjes) is top. Wij betaalde voor 3 nachten (zone blauw) 154€.
Mooi verzorgde ruime camping. Wij stonden op 72, betaalde voor 3 nachten 96€ incl. Sanitair gebouw netjes en voldoende. Wifi Matig. De rode route ( rijdt dwars door camping) gefietst, 28 km elektrisch is goed te doen. Naar supermarkt en centrum lopen is goed te doen.

Mooie landelijk/ ruimtelijke camping. we stonden op plaats 24, en hadden goede Wifi. Sanitair netjes, en zelfs vloerverwarming in de douch.

Mooie ruimtelijke kleine camping, met goed modern sanitair. Goede Wifi, en een kantine met verkoop koffie thee biertje en ijsjes, veel informatie en tips fietstochten. Wasmachine aanwezig. Wij betaalde voor 2 nachten 66€ Komen graag terug!!

Grote camping met kleine camperplaatsen. Wij betaalde 172€ voor 3 nachten. Veel te duur voor wat je krijg. Slechte Wifi. En het sanitair gebouw is matig, Toiletbrillen die los zitten en niet altijd warm water.
Mooie ruim opgezette camping. De groenvoorziening ziet er zeer verzorgt uit. Net sanitair gebouw, jammer dat er achterin bij de velden alleen een toilet groep is. Goede Wifi, en broodjes service
Mooie ruime camping, met net modern sanitair. Met de fiets ben je zo in Amsterdam. Goede Wifi. Broodjes service. Je rijd milieuzone in, dus doe de kentekencheck, anders dikke boete
Sitecode: 19235
Een prima camping om Novigrad te bezoeken, je loop zo naar Novigrad en naar een grote supermarkt Goed en voldoende sanitair. Prima Wifi. Broodjes service. Wij betaalde voor 2 nachten standaard plaats 87,20€ Camping heeft weinig uitstraling, te duur. Het is een groot Dennebos
Nette grote camping met ruime plaatsen. Wij stonden 2 nachten op een standaard plaats (D gebied) en betaalde 72,40€ Sanitair matig met beperkte douch Wc en was ruimte. klein broodjes service in D gebied. Ook vanuit D gebied onder weg door naar strand (400mt) en Umag is 3,3km fietsen en heel goed te doen. Wifi is goed. Mooi zwembad
Toen wij de camping opreden en ons melden bij receptie, vroegen we om een standaard plaats voor 2 nachten. Wemochten met plattegrond zelf mooi plekje uitkiezen. Dame was erg aardig. we stonden op een gras laantje, dicht bij moderne sanitair ,market en zwembad. Goede Wifi, lekker fietsen naar Porec. Wij betaalde voor 2 nachten 97€. het is een gigantisch grote camping, maar heeft uitstraling. We komen graag hier terug
Grote Camping 3 km van Centrum Pula, Sanitair gebouw is nieuw (maar was niet open) gedateerde sanitair was wel open Goede Wifi, we betaalde voor 3 nachten (zonder ACSI) 164€. (grijze plaatsen) Heel vervelend was dat naast de camping een bouwplaats was met behoorlijk veel geluidsoverlast. Hier komen wij nooit meer
Mooie ruimtelijke camping. Net modern sanitair gebouw, met goed warm water. Goede Wifi. de camping afrijden en links langs meer, is het veilig fietsen wij betaalde voor 2 nachten (zonder ACSIpas) 84€ Heerlijk pizza gegeten, en broodjes service. Hele fijne doorreis camping als je richting Kroatië gaat
Mooie groene camping, dicht bij Baarle Nassau (1.5km) Net toilet gebouw, douchen 0,50. Prima Wifi. Voor bij receptie mooie speeltuin met restaurant. (dagbezoek camping gratis) Wij betaalden voor 3 nachten 87,30€

Leuke ruimtelijke camperplaats bij jachthaven. Net/ modern sanitair. Heel dicht bij Centrum, winkels. Prachtig fietsen langs de Linge. Je moet wel reserveren. Wij betaalde 61.50 voor 3 nachten. wij kozen voor plekje Linge16. het mooiste plekje van de CP, wat dan ontzettend jammer is dat er voor je neus een camper komt die niet gereserveerd heeft.
Hele mooie, nette Camperplaats, vlakbij het mooie centrum van Heeg. Modern schoon sanitair. Goede WiFi, zwem meer, speeltuin. wij betaalde voor 2 nachten 45€ incl Stoom Het is een grote drukke jachthaven, er valt veel te zien Komen zeker terug
Mooie ruim opgezette Camperplaats. Vlakbij dorp met supermarkt/bakker/slager. Goede sanitair, goede WiFi. wij betaalde voor 2 nachten 40€. We hadden gereserveerd, maar er is ook een incheckzuil. Werkt ook goed Komen graag terug, het is hier een vriendelijk ontvangst

Mooie CP, Bij jachthaven, dicht bij centrum. WiFi werkt prima. toiletten en douches worden geregeld schoongemaakt. Douchen 1€ jammer van de kleine douchstraal. wij betaalde 17€ per nacht.

Mooie grote camping, direct aan aan het meer. zeer net en modern sanitair. WiFi prima. Zwembad, Grote speeltuin, Pizzeria, Kleine supermarkt met brood verkoop. Wij stonden aan het meer.. Kosten 3 nachten 127€ ( gereserveerd vanwege Hemelvaart)

Nette door reis camping iets voor Innsbruck. 1 kilometer van de snelweg af. Zeer modern sanitair met goed warm water. WiFi goed. wij stonden voor de camping incl elektra 29€ voor 1 nacht. In camping restaurant heerlijk gegeten. broodjes service. Komen zeker terug!

Rustige kleine camping met mooi nieuw sanitair. Camping app, waar je broodjes kunt bestellen. en heel veel info. Prima standaard Wifi, wil je meer Wifi dan extra betalen. Restaurant met kleine kaart. Personeel heel vriendelijk. wij betaalde 141 euro 4 nachten met Pasen. prachtige omgeving en dicht bij centrum. komen graag terug
Top lokatie dicht bij centrum Burg Haamstede. Sanitair netjes met goed warm water. Douchen 0,50ct (6min) WiFi matig. Wij betaalde voor 3 nachten 69€
Leuke gezellige camping, wij mochten op de camping staan met de camper. De boer heeft er een leuke camping van gemaakt, sanitair netjes, overal zie je dieren, de kinderen kunnen overal rondkijken. Broodjes service, 1x per week pizza avond en Frietkar geopend Goede WiFi. Top!!
Hele fijne camping met goed, modern sanitair. Goede Wifi. Hele aardige boer, die je de weg wijst. En je krijg een map vol met info, die je bij het weggaan weer inlever. Wij betaalde als geen lid 88€ voor 4 nachten. Komen graag terug

Hele grote luxe camping/ Resort. goede WiFi, goed modern net sanitair. maar te duur… 37,20€ per nacht inc. als je er van houd prima. voor ons geen tweede keer
Grote camping met modern schoon Top sanitair. Broodjes service, Restaurant waar je heerlijk kan eten. Veilig Fietsen naar Straatsburg. Kehl is ook een leuk stadje. Wij betaalde 36,40 voor 1 nacht incl ( Camper stroom 2 pers)
Mooie ruime schaduw plaatsen, leuk zwembad, Broodjes service. het sanitair gebouw is bedroefd, totaal geen uitstraling, lauw water, grote spiegel staat bij invalide wc/douch op de grond, Levensgevaarlijk!! Water tap punten over de camping afvoer die los zit. Achterstallig onderhoud!! Is geen 3,5* ster waard. En een schande dat t 40,20€ per nacht kost (camper stroom 2 pers)
Simpele camping met zeer veroudert sanitair. wel warm water. WiFi bij toilet gebouw. broodjes service. Wij stonden achter receptie (4ampere stroom) bij het meer stond het vol. Wij betaalde 20,85 inc per nacht
Mooie ruimtelijke camping met goed modern sanitair. Mochten zelf een plaatsje uitkiezen. Dicht bij het mooie Turckheim (300mt) 24,50 inc per nacht. Bakker in het dorp. veilige fietspaden naar Colmar, Kaysersberg, Eguisheim. WiFi redelijk
Sitecode: 19118
Mooie camping met ruime plaatsen. Zeer schoon en modern sanitair gebouw. Kiosk voor broodjes. WiFi bij receptie. per nacht 36€incl. Met camper 6.60mt naar Bingen (overkant) pont kosten 11€. Heerlijk fietsen, westkant De Rijn goed veilig fietspad. Oostkant de Rijn zijn ze met fietspad bezig. Rudiesheim gezellig stadje

Mooie ruime camperplaatsen. goed / netjes onderhouden terrein. WiFi werkt goed. minpunt is het sanitair gebouw. Te kleine douch met te hoge opstap. Water was niet zo warm. Wastafels zijn te laag. verder een prachtig gebied om te fietsen. Aardige eigenaar, 20€per nacht

Als je de camping oprijd zie je veel vaste staanplaatsen. achter bij het meer zijn de kampeerplekken. Prachtige plek. Zwembad en broodjes service, Pizza vooraan op de camping. Schoon veroudert sanitair met goed warm water. Goede Wifi, soms een vliegtuig die over komt. Per nacht 32€. dicht bij de camping (600mt) een gigant supermarkt. prima camping!👍🏼

Mooie schone ruime camping. WiFi voor 1 apparaat. Net/modern sanitair. Klein winkeltje met broodjes, zwembad, Fietsen naar lago Mergozzo, Stresa en Verbana gedeeltelijk fietspad en drukke weg. Magneet-armband (borg20€) voor op/ af camping en huisvuil. Per nacht incl 38,50.

Kleine camping, absoluut geen drie sterren waard. Dicht bij het meer en centrum. Bij receptie is een supermarkt. Sanitair is smerig en gedateerd. Wel warm water. WiFi redelijk. Hele kleine kampeerplekken. Het af en aan rijden is krap. wij komen hier niet terug
Mooie nette camping met ook vaste staanplaatsen, prima om te overnachten als je naar Italië reist. 35€ p nacht. schoon en goed sanitair. betaalde Wifi. komen graag terug

Sitecode: 19471
Mooie camping met goed , net sanitair, je betaalt voor wat je gebruikt(water en elektra) wij waren hier 2 nachten; 58€ goede WiFi, heerlijk fietsen

Mooie camperplaats vlakbij Schijndel. Sanitair een dikke 10. WiFi top! Lekker fietsen hier: Lacros dealer en de Wit vlakbij. Al met al een top locatie. Je staat op een veld met gras. Eigen tapkraan , stroom pak je als je wil. Mooi fiets omgeving. Vriendelijke eigenaar. Komen graag terug!!

Kleine camping bij jachthaven. Met ruime plaatsen(eigen tapkraan)op gras met verharde ondergrond. Tussen de fruitbomen. Toilet gebouw bij camping. Douchen (netjes en warm water)met code bij Havenmeester. Goede WiFi. Je loopt zo het centrum van het mooie Culemborg in. Zeer aardige havenmeesteres. Wel reserveren.
Mooie grote camping met veel vaste staanplaatsen. Op groot veld camperplaats op verharde ondergrond. Watertap punt bij iedere plaats. Sanitair netjes (50ct douchen, 20ct afwassen) zwembad, redelijke Wifi. Mooi fietsen naar Buren, Tiel, langs de Waal. Restaurant aanwezig
Mooie camping/ camperplaats bij een fruit teler. Aan de rand van Wemeldinge. Je loopt zo het dorp in naar Spar, Bakker en Snackbar. Ruime camperplaats, goed onderhouden. Goede WiFi. 2 Nachten 35€. Sanitair is netjes, minpuntje; afwas aanrecht is te laag, en hier en daar een water tap punt zou handig zijn. Mooi fietsen naar Goes en Yerseke.
Zeer mooie hele grote camping met ruime plaatsen, eigen watertap, zeer schoon sanitair, goede WiFi, Winkel, Frituur. Vanuit veld L 300 mt lopen naar strand, mooie natuur rijke omgeving om te fietsen. Sluis Breskens Cadzand Bath. Vanuit Breskens fietsboot Vlissingen. geen min punten. 3 nachten 104,70€
Mooie camperplaats, per nacht 15€. Goed en schoon sanitair. goede WiFi. Klein puntje van Kritiek; we miste een watertap punt dicht bij de camperplaatsen. dichtbij t centrum. komen hier graag terug!!

mooie terras camping, met de fiets naar Gulpen is flinke daling/ klim. Net sanitair. soms mindere Wifi. Camping is aan de dure kant. 6 nachten 247€. Broodjes service. De camping was vol, toch was winkel niet hele dag open. Mooie omgeving.

Mooie camping bij jachthaven en vlakbij stad Schoonhoven. Zeer net modern sanitair. jammer dat het douche water niet zo warm is. Zeer aardige uitbaters, broodjes service. Mooie fietstochten langs de Vlist, Haastrecht, Gouda en Oudewater. Mooi uitzicht op de Lek. komen zeker terug!

Prima camping, om Deventer te bezoeken, met ACSI card 20€ per nacht. Je bent met ‘t pontje zo de IJssel over. Wifi is Goed. Vanwege Corona douchegebouw (te weinig) voor aan bij ingang camping. Wc en Was gebouw halverwege camping. Komen zeker terug!!

Mooie camperplaats bij Jachthaven. Sanitair is top. Hele aardige havenmeester. Mooi gebied om te fietsen naar Alkmaar. Museum bezoek Broekerveiling is de moeite waard. Vlakbij winkels. Wifi matig, bij afwezigheid havenmeester, gebruik pasje. Minpunt achterstallig onderhoud groenvoorziening

Mooie camping, met gedateerd sanitair. Alle wastafel ruimtes gesloten vanwege Corona. Dus tandenpoetsen bij afwas aanrecht. Kanoverhuur 10€ pp per dag. Mooi gebied om te fietsen, wandelen en kanoën. Wifi goed. Graft De Rijp een schitterend dorpje met supermarkt. Bij de camping is groente te koop.
Gezellige leuke camping, eigenaresse komt langs voor betaling. Geen WiFi, sanitair gebouw gedateerd, goed warm water. Jammer dat de deuren klemmen van de wc,s. Te dure camping. 3 nachten 90€. Klein strandje waar je kunt zwemmen, In Dorp veel winkels met supermarkt. Tegenover camping een mooi natuur/ recreatiegebied. (T Twiske) heerlijk fietsen daar! Dichtbij Amsterdam
Gewone camperplaats bij jachthaven, naast een mooi recreatie/natuur gebied. We waren te vroeg, na een telefoontje mochten we het terrein op. Sanitair schoon en goed warm water. (Wel ver lopen) Bij boot steiger zwemmen. Wifi heel slecht. Kraantje voor vers water te ver lopen. Achterstallig onderhoud groen voorziening. Monnickendam mooi stadje

Een mooie boerencamping met nieuw modern sanitair met goed warm water. Ruime camper plaats. De weg oversteken, dijkje over en je kunt heerlijk zwemmen (zwemsteiger) in het IJsselmeer. Daarna op de camping afspoelen onder de buiten douch. Auto’s zijn niet toegestaan op de kampeervelden 👍🏻 Fietsen naar Edam, Volendam is niet ver. Edam is een mooi stadje

Mooie kleine simpele camping, gelegen aan de rand van de duinen, klein stukje lopen en je bent op het strand. Hans Supermarkt tegenover camping. zeer net sanitair, wel muntje (0,50€) om te douchen. Jammer dat je voor de vaatwas ook een muntje moet gebruiken. Heerlijk gebied om te fietsen naar Domburg, Vlissingen, Zoutelande. Westkapelle zelf is niet zo byzonder. Zeer vriendelijke campinghouders
Mooie rustige, nette camping. Bij een schapenhouderij en landbouwbedrijf. Zeer vriendelijk ontvangst. Vlakbij grote plaats Den Burg, centrum 1.3 km. Sanitair zeer netjes en schoon. Goed warm water. Fietsen kunnen in de schuur. Hele goede WiFi!! Hier komen we heel graag terug!!

Kleine camping aan de Hollandse IJssel, goed/ warm/ schoon sanitair. 21,30 euro. Goede WiFi, gratis gebruik van kano’s en supp- planken, je staat tussen de appel en peren bomen, zo nu en dan vliegtuigen die dalen naar Schiphol. Lekker fietsen naar Woerden/ Linschoten/ Oudewater/ Gouda. Komen graag terug
Nette camping met goed schoon sanitair. Ruime plaatsen. Zwembad, en de konijntjes lopen hier en daar rond. Broodjes service. 1 overnachting met stroom 29.80€
Mooie kleine camping, hartelijk ontvangst, door zoon ( die Engels sprak) schoon sanitair, zwembad, en WiFi. In dorpje zit bakkerij en buurtsuper. 2 overnachtingen met stroom; 50€,
Simpele rustige camping, (2overnachting 58,88€). We mochten zelf een plaatsje zoeken. We stonden aan de Ardeche, adembenemend, zo mooi. Broodjes service. Toiletgebouw, simpel en oogt niet zo netjes, maar is schoon. En goed warm water. Naar de beroemde boog pont d arc is t 2 km fietsen. En naar centrum ook 2 km.
Sitecode: 2058
Zeer mooie camping aan de rand van Macon.vlakbij de snelweg. Een doorreis camping, met ruime plaatsen, zeer modern en schoon sanitair, broodjes service, goede WiFi, leuk zwembad. Met de fiets kun je langs t water naar Macon fietsen. Leuke stad met winkeltjes. Tegenover camping Lidl en iets verderop grote supermarche. Komen hier zeker terug. 2 overnachtingen 54.20€
Zeer nette ruime camping, met modern schoon sanitair, goede WiFi, zwembad. Snacks met friet. Broodjes service. Ideaal als doorreis camping. Smorgens trekt iedereen verder en is de camping leeg, en smiddags loopt de camping helemaal vol. Wees er op tijd. Kom er zeker terug! 1overnachting 20€
Sitecode: 19405
Prima camping, met schoon veroudert sanitair, WiFi alleen rondom receptie. Broodjes service. 1 overnachting 19,80€. Niet zo byzondere omgeving. Veel restaurants gesloten en geen terras. Wel kleine buurtsuper in dorp
Gezellige familie camping, stonden op de camperplaats. 24,50 per nacht. Broodjes service, goede WiFi. Wel reserveren, het is een gewilde camping. Zeer schoon sanitair, mooi zwembad
Nette camping vlakbij Monschau. Aardige receptie dame, met de fiets naar en terug Monschau is maar een paar kilometer, maar een heftige klim. Aan de grote weg kun je de bus nemen (bus66) kost heen en terug 5,80 pp. WiFi alleen bij receptie, zeer schoon sanitair, ruime plaatsen. We hebben er 2 nachten gestaan met stroom 46€. Aldi Lidl in dorp
Schitterende Camperplaats, met schoon sanitair, goede warme douch. WiFi uitstekend. Vriendelijke havenmeesteres. Comfortplaats 17.50, douchen met econ sleutel (borg 20€, 1€ voor 6 min douchen)
Gezellige kleinschalige camperplaats bij kleine jachthaven aan de Moezel. Zeer nette sanitair gebouw, ( met sleutel te gebruiken, borg sleutel 10€) vriendelijk ontvangst. 17€ per nacht, WiFi, stroom,
Mooie camping, met ruime plaats, met Acsi card 14€ p nacht. Voor WiFi extra betalen( wel goed) achter de camping een ruime toilet gebouw. Simpel maar goed warm water. Door poortje einde camping , kom je bij zwembad/ pizzeria en grote supermarkt. De wegen zijn goed te horen! Restaurant keuken goed
Prima camperplaats, aan de Moezel. Met duidelijke info over betaling, gebruik card , Electra en sanitair. 2 toiletten en 3 douchen ( met de card) Te voet naar Trier is zeker 3 km,
Zeer nette camping, met schoon sanitair. Aardige receptie personeel. Met Acsi card korting. 20€ p, nacht en 2€ gemeentetaxen. Goede WiFi (2dagen 7€) op 2 apparaten. Douchen en afwaswater met muntjes. Vanuit camping met fiets in een paar minuten bij Supermarkt en Boulevard.
Een saaie camperplaats, prima om dagje Mechelen aan te doen. Drukke weg!
Schitterende camperplaats; 16€ per nacht. Douchen 1€. Met de fiets naar Keukenhof en Leiden is goed te doen. Aardige eigenaar, jammers dat ze 2 douches en 2 toilet hebben, dit is te weinig voor 30 CPlaatsen
Sitecode: 20730
Zeer nette rustige mini camping, schoon sanitair, fijne warme douches, goede afwas plaats, voor WiFi moet je betalen, maar is goed. Hele aardige eigenaresse, De fietsen kunnen binnenstaan, en onder stroom gezet worden.
Mooie CP, met schoon sanitair! We stonden achter het veldje, heerlijk rustig. Sloten is een prachtig stadje,
Nette Camperplaats, met schoon sanitair, dichtbij centrum. WiFi redelijk,
Camperplaats buiten de poort van de jachthaven, schoon sanitair, wel wifi op binnenterrein jachthaven. CP te duur,
Schitterende camperplaats, 13€ per nacht. Douchen 0.50€, ziet er schoon uit. Aardige havenmeester. Hasselt mooi plaatsje voor wandeling en leuke winkels. Met de fiets naar Rouveen / Staphorst 11 km( is zeker de moeite waard).
Sitecode: 19241
Deze recentie bevat geen tekst.
Schitterende camperplaats met schoon sanitair (code nodig om binnen te komen) zeer aardige havenmeester, die tussen 17-19 uur langs komt. Goeie WiFi.
Deze recentie bevat geen tekst.
Deze camper locatie is qua locatie top. Stroompaal moet geld in. Weinig voorzieningen, sanitairgebouw gesloten.
Deze recentie bevat geen tekst.
Mooie rustige camperplaats bij een zorgboerderij, douche en toilet schoon, Bassano del grappa is een aanrader om te bezichtigen.
Mooie camperlokatie, nette toiletten en douchen. Gorinchem is zeker de moeite waard, zo ook de fiets taxi naar Woudrichem. De SRV wagen kwam zelfs langs!! Aardige eigenaar.