@PMvanZwienen
- 2005
Waarom altijd maar zeuren als er iets even niet klopt, nee dit is voor ons gewoon 5 sterren waardig en dan met name de gastvrouw waar maak je het mee dat je op vaderdag wordt verast door de gastvrouw met een presentje bij het ontbijt geweldig toch. en dan de plaatsen minimaal 130 m2 met een heel veld voor je. Wij komen zeker nog eens terug 👍
Dit is een vrij nieuwe camper plaats met super faciliteiten waar menig camping een puntje aan kan zuigen alles is aanwezig waar je behoefte aan zou hebben TOP plaats👍
camperveld met grote plaatsen, zeer vriendelijke gastheer en gastvrouw mooie omgeving om te fietsen, een aanrader 👍🏻
Wat een gastvrije beheerders zijn Guy en Veronique, super enthousiast en barstensvol ambitie, hier komen we graag nogmaals terug op deze mooie camping 👍🏻
Het liefst zou ik 0 sterren geven, echter de camping aan zich is niets op aan te merken alleen de beheerders werken langs elkaar heen dus zijn afspraken niet te vertrouwen, wij hadden bij aankomst direct voor 1 nacht betaald en een optie voor nog 1 of 2 nachten. echter rond de middag komt er een Frans man dat zij onze plaats hadden besproken wij moesten dus vertrekken. m.a.w. hier nooit meer naar toe 👎
wij zijn hier de afgelopen 4 dagen te gast geweest. Je verblijft hier niet op een camping maar voor ons gevoel in een schitterend aangelegde tuind met oude (landbouw) werktuigen die her en der staan. Geen slagboom of codes, heerlijk ongedwongen staan waar je maar wilt in een prachtige omgeving. Piet en Marijke
Op de vraag aan de mevr. bij receptie of we nog een plaats konden krijgen vroeg ze wijzend naar onze camper of die van ons was, dit bevestigen zij ze dat die te groot was en er geen plaats meer was. Echter wij waren al even wezen kijken en er waren nog wel degelijk wat plaatsen waar wij zouden kunnen staan en tot onze verbazing mocht een Fransman met een nog grotere camper wel een plaatsje gaan zoeken dit noem ik chauvinisme, erg jammer 👎
Mooie kleinschalige camping met afgebakende plaatsen, eigenaar is gastvrij en goed voor een praatje, super schoon sanitair. Ideale camping om je hond uit te laten, wat voor ons belangrijk is.
Zeer luxe cp plaatsen, een hartelijke ontvangst door de eigenaar die naar hartelust verteld over zijn Arabieren paarden fokkerij. sanitair super luxe alleen jammer dat er maar één afwas plek is. als je geen verkeer in de nabijheid van je, in dit geval de camper, dan kan het verkeer licht storend zijn. Maar al met al een aanrader. Mvg P&M
mooie camping, sanitair zeer modern, wordt de gehele dag door schoongemaakt, plaatsen licht glooiend. Met ACSI kaart alleen midden terrein beschikbaar, maar daar is niets mis mee, in de omgeving is niets te beleven mits je met auto bent, een aanrader om enkele dagen lekker uit te rusten en dan weer verder op verkenning met de camper.
8-9-2016. Camping is op 2-9-2016 gesloten, echter nog wel toegankelijk middels een pasje dat €4,00 kost boven op de €12,50 voor de camper. Het lijkt wel of het sanitair na de sluiting van de camping niet meer is schoon gemaakt, echt smerig. Dus maar fijn de camper faciliteiten gebruikt, echter dit is geen ACSI waardig, jammer.