@PRadix
Het is een prima camping maar zeker geen 5 sterren. Met name het sanitair was bij ons ( hebben 2 dagen gestaan) niet altijd schoon. Muren in de douche niet schoon maar de afvoer goten zeker niet. Persoonlijk zijn grote zwarte afvoer goten door het gehele gebouw niet mijn ding, douche water van de buren hoef ik niet voorbij zien komen. Prima camping voor op doorreis. Ook aardig aan de prijs, 45 euro per nacht in september.
Fijne camping als uitvalsbasis naar het prachtige eiland Fano, zeker een aanrader om hier heen te gaan op de fiets. Camping is prima, sanitair oké en je wordt vriendelijk geholpen. Klein winkeltje en een broodjes service. Voor de prijs kijk op de website.
Mooie camping in de duinen, je loopt zo naar het strand. Verder een prima camping alleen kregen wij de indruk dat het sanitair niet elke dag wordt schoongemaakt. Prima prijs voor deze camping met ligging aan zee , top. Omgeving prachtig om te fietsen maar zoals op veel plaatsen in Denemarken zijn de fietsroutes slecht aangegeven. Zeker een aanrader voor wie strand, zee en duinen leuk vinden.
Bij de receptie zijn wij vriendelijk geholpen en mochten een plekje uitzoeken, heerlijk 3 nachten gebleven. Een rustige camping met goede voorzieningen, sanitair is ook prima. Bij de vuurtoren kun je lunchen of wat drinken, verder is er weinig in de omgeving. Jammer dat het koffiehuis in het dorp dicht is, staat te koop. Voor een supermarktje of iets te eten kun je naar het Vejlby Klit vakantiepark. Bij Cafe John Wayne kun je lekker eten.
Bij aankomst een vriendelijke dame bij de receptie die ons adviseerde om niet voor op camper plaatsen te gaan staan i.v.m de wind en de drukte. Op de camping zelf zijn ook mooie ruime plaatsen met uizicht op zee, deze hebben wij voor 2 nachten genomen. Faciliteiten op de camping zijn goed en het sanitair is boven gemiddeld. Prijs is prima en is inclusief water, stroom en douchen.
Een vriendelijke receptie bij aankomst, je mag zelf een plekje uitzoeken en dat is wel zo prettig. Broodjesservice aanwezig en op de hoek zit een supermarktje. Naast het supermarktje een klein restaurant waar je heerlijk kunt eten. Mooie locatie aan de haven voor een overtocht naar een van de eilanden. Het sanitair is oké maar je ziet wel dat het gedateerd wordt. Uiteindelijk hebben wij hier 4 nachten gestaan, mede door het mooie weer.
Voor een nacht geboekt, prima camping en goed sanitair maar ook vriendelijk bij de receptie. Volgende ochtend op door reis naar Denemarken, half uurtje rijden van de boot. Geen drukte op de weg dan door alle weg werkzaamheden voor de tunnel aanleg.
Heerlijk 3 dagen op een komfort plaats gestaan, mooie ruime plaatsen. Vriendelijke receptie, Wij kwamen na sluitingstijd aan op de camping en konden een kluisje openen voor het toegangspasje. Het sanitair is perfect.
Vriendelijke mensen bij aankomst maar ook bij vertrek. Wij hadden een grote plek aan het strand, je weet dat je hier voor moet betalen. Het sanitair was goed. waarom dan maar 3 steren: Verlichting op het park te weinig en de stroomkasten staan in mijn geval ver weg, kon met 30 meter kabel net een verzamelkast bereiken. De doorgaande weg langs de camping is ook heel donker en als je aan de andere kant van de camping staat gevaarlijk met oversteken
Hele vriendelijke en goed verzorgde camping, TOP. Wij gingen voor snel 1 overnachting maar hebben er direct 2 van gemaakt. Alles netjes voor elkaar, sanitair, de plek, broodjes in de ochtend en je kunt er een lekkere pizza krijgen. Een plek om te onthouden en aan te raden.
Ze zijn vriendelijke en als er niemand is telefonisch bellen en je plaats wordt dan doorgeven. Het is een plek voor doorreis, wel mooi uitzicht. Sanitair is schoon maar wel te weinig aanwezig. 1 nachten voor 2 personen en een hond betaalden wij 39 euro, inclusief stroom, water en afvoer op de plek.
Hier zouden wij maar een nacht staan en het zijn er twee geworden, heerlijk rustig hier en lekker eten in het restaurant. Schoon sanitair en vriendelijke mensen. 2 nachten met stroom voor 50 euro, 2 personen en een hond. Als tussenstop of even om te rusten zeker aan te bevelen. Mooie omgeving.
Mooie plek om uitstapje te maken naar Stralsund. Ook rustig om het haventje in het plaatsje zelf te bekijken. Heerlijk vertoeven op de camping, vriendelijk en ze brengen je naar de plek of laten je de keuzes zien. Net sanitair en wordt ook geregeld schoongemaakt, niets op aan te merken. Hebben hier 2 nachten gestaan maar achteraf hadden we nog wel een nacht willen blijven. 2 nachten met camper 2 personen en hond voor 60 euro inclusief stroom.