@PV48
- 2007
- Hymer WhiteLine BMC600
- 2020
- Mercedes

Het terrein is afgesloten met z.g.n. Legoblokken en een inrijverbod voor auto's. Dus deze gedoogplek is inderdaad niet meer toegankelijk.

per 18-3-2025 is er een hoogtebalk geplaatst. Dus niet meer toegestaan voor campers.
Hele smalle plaatsen. Alleen geschikt voor buscampers.

Perfecte camperplaats om hier een paar dagen te staan. Woensdagmorgen is er markt. Langs het kanaal is het leuk om te fietsen. De bakker zit gezien vanuit de CP, over de brug aan de rechterkant samen met een paar andere winkels.
Het is een prima CP om het strand en het dorpje te bezoeken met zijn vele winkeltjes. Zaterdag markt bij de molen. De prijs Is inmiddels verhoogd naar € 13,00 p/d. Dit is incl. het water. Sta je niet op de CP , dan betaal je € 3,00 voor het water en lozen toilet. De kraan geeft dan 7 minuten water. wij hebben hier prima gestaan van 14 t/m 19 augustus 2023.
wat een leuke camperplaats net buiten het dorpje, aan het kanaal en klein haventje.
Prima locatie. Niet op iedere plek tv ontvangst met de schotel. vanaf de A75 neem dan afslag 14. dit is de kortste en beste weg door de buitenwijk van Issoire.
Als je houdt van een relaxte sfeer waarbij niet alles perfect is, is dit een hele leuke kleine camping. Heel knus, veel bomen voor schaduw en direct aan een kiezelstrandje. Opgericht in de 60's en die sfeer hangt er nog steeds een beetje.

Wat een rustgevende plek. Wil je ontspannen, dan is dit de plek. Mooi park met veel groen, vijver, fitness en kinderspeelapparaten. ook een toiletgebouw. Grijz water en toilet kan je lozen. Helaas geen water tappen.

de juiste plaatsbepaling is Monastier pin Mories en de cp is bij het station van Le Monastier. het is een vervallen camperplaats. De sani zuil is buiten werking. De wc is vies.

de campingnaam is: Finida en niet IN Finida
mooie CP en mooie omgeving. Lidl 4 km Staangeld € 8,00 Electra € 3,00