@PY-Camper
- 2021
De camping ziet er keurig uit, wij betaalde 36 euro(!) in het naseizoen. Elk kwartier raast er een trein voorbij en de plekken zijn op het zand. Bij regen niet zo prettig. Op de Campercontact app heeft deze camping een vinkje maar dat vinden wij een beetje overdreven. Voor de rest prima.
Camping is het hele jaar open! Wij betaalde met ACSI 20 euro. Prachtig fietsen in de omgeving naar leuke dorpjes, sinaasappel boomgaarden en vogelgebied.
Fantastische plek midden in de natuur in een prachtig wandelgebied. Zijn met de laatste werkzaamheden bezig. Nieuw sanitair en fijn personeel.
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Wij hebben op een prachtige plek met mooi uitzicht gestaan. Douche lekker warm. Certaldo zeer leuk plaatsje om te bezoeken.
Sitecode: 19111
Prima camping met goed verwarmd sanitair en schoon. Vele wandelingen en kloof Lichtenstein ligt dicht bij.
De camperplaats aan het natuurgebied is prima en netjes. Wij zijn naar het plaatsje gewandeld Isla Christina met een mooi strand. Een groot min punt is de berg met afval, plastic, blik en hondenpoep verspreidt door de stad en in het natuurgebied. Als er statiegeld op had gezeten, hadden we een gratis vakantie gehad!
Wij werden ontvangen met champagne en koek omdat we de 500 ste bezoeker waren. Alles top geregeld! Beschrijvingen van fiets en wandeltochten worden aangereikt. Elke ochtend vers brood en koekjes voor de hond. Wat wil je nog meer!
Nette camping op groot terrein in een mooi gebied met vele wandel en fiets mogelijkheden. Douche heerlijk warm wordt verrekend met een pasje en stroom 0,60 cent per kilowatt. Je betaald naar gebruik, perfecte regeling. Voor 2 nachten hebben wij met hond en stroom 54,50 betaald. Kom graag nog een keer terug.
Prachtige plek maar helaas ivm hoog water niet bereikbaar. Wij zijn uitgeweken naar Monseraz paar minuten verderop. Leuk historisch dorpje, zeer de moeite waard.
Door de ligging vlakbij het gebergte vragen ze de hoofdprijs. Voor 2 pers, camper, hond en elek € 37,50. WC en grijswater kun er niet kwijt! Wij hebben er 1 nacht gestaan voor de prachtige wandeling en doorgereden naar de camping in Ayerbe.
Wandelen en fietstochten beginnen aan de overkant bij de rivier. Service is fantastisch, wij hadden een kapotte fiets en Anna(eigenaresse) heeft geregeld dat het weer gemaakt werd. Heerlijk eten met een flesje wijn, dagmenu voor 15 euro! Een prima verblijf!
Mooie camping met veel schaduw, wij hebben voor 3 nachten met ACSI, camper en stroom €67,00 betaald.
Alleen met een speciale pas toegankelijk!
Fantastische camping aan het water en in het bos met ruime plaatsen. Heerlijk wandelen met de hond.
Prijs klopt niet, wij hebben 33 euro betaald incl stroom.
Prima camping, ziet er schoon uit en grote plaatsen. Wij hebben 19 euro betaald met stroom.
Voor een camper hoger dan 2.80 mtr kun je er niet parkeren. Waar je dan wel mag parkeren staat niet aangegeven, waar de bussen staan is niet de bedoeling. Dus waardeloos geregeld! De hond mag alleen de lift in als ook z’n kop in de tas zit(!)
Is geen camperplek meer, staan alleen vaste vakantie huisjes. Van de foto’s klopt niets van.
Sitecode: 19008
Prima camping, mooie wandelingen maar het ligt wel aan een drukke weg. Min punt is de prijs wij betaalde voor 2 nachten 57 euro, een ander bedrag wat in de app staat!
Wij stonden in april op deze camping, helaas geen korting met de ACSI pas terwijl het in de app staat en er hangt een ACSI bord buiten aan de receptie. Ze begonnen er niet meer aan! Volle pond betalen, voor de rest een prima camping.