@PYLX
Naar mijn mening de mooiste plek van Italië! Er zijn geen voorzieningen, behalve een restaurant niet ver weg, maar het uitzicht is adembenemend: je bevindt je midden in de bergen met uitzicht op de zee en een prachtig panorama over de marmergroeven. En dan heb ik het nog niet eens over de zonsondergangen gehad. Het is absoluut de moeite waard om voorbij de officiële parkeerplaats te rijden (2 km over een redelijk goed pad) om te stoppen op een groot, vlak terrein dat perfect geschikt is voor campers.
Niet slecht, maar de prijzen komen niet overeen met wat de app aangeeft. Twee personen + 1 hond + elektriciteit = € 39, veel te veel voor de nogal matige kwaliteit van de service.
Waarschijnlijk de beste plek om Sevilla te bezoeken. 's Nachts rustig, alle voorzieningen aanwezig en de prijzen redelijk. Het kan in de zomer wel wat warm zijn (geen schaduw).
Uitstekend voor een geheel gratis site.
Zeer rustig en zeer goed uitgerust.
Er staat een bordje met de tekst "Tijdelijk gesloten om technische redenen" en de ingang is geblokkeerd. Verder ziet het er erg mooi uit.
En als aanvulling op wat al gezegd is, uitstekend 5G. Een pareltje, zoals we dat overal zouden willen vinden. Goed gedaan en dank aan de gemeente!
De informatie op de website klopt niet: de gemeente rekent nu € 5 voor het legen of bijvullen van drinkwater. Pure diefstal.
Perfect ! Enkele eenvoudige maar effectieve diensten. Veel rust, een vleugje cultuur en een weids uitzicht op een authentiek landschap. Wij zouden overal dit soort gebieden willen hebben.
Een ietwat vreemde camperplaats: hele grote plaatsen, overal elektriciteit, een groot aantal wasmachines en drogers maar geen toiletten. De algehele sfeer is nogal vervallen.
5 € voor elektriciteit, uitstekende douche, rustig en vriendelijk welkom: het is echt een goede deal
En bij mistig weer krijgt het landschap de sfeer van Toscane
Een camping die zo klein is dat je de indruk hebt dat je daar niets zult vinden, terwijl alles aanwezig is en van zeer goede kwaliteit. Een bijzondere complimenten voor de zeer goed uitgeruste en opmerkelijk schone toiletruimte.
Het is zowel heel eenvoudig als zeer effectief. Voor een bescheiden prijs heb je alle nuttige voorzieningen, met name zeer goede douches.
Diensten werken niet meer; Er is nog steeds een rustige parkeerplaats vlakbij het dorp, wat niet zo erg is.
20€ voor één persoon met water en elektriciteit, in deze sector is het een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Het sanitair is van zeer goede kwaliteit en de plaatsen zijn voldoende ruim. Kortom een zeer goed adres.
Zeer goede bestemming voor campers. Grote, gemakkelijk bereikbare plaatsen met precies genoeg schaduw. Zeer goed ontworpen en zeer schoon sanitair. Een zeer redelijke prijs voor zo'n toeristisch gebied.
De omgeving is goed gelegen en vrij, maar aan de ene kant heb ik het waterpunt niet gevonden en aan de andere kant is de toegang verschrikkelijk: het staat direct loodrecht op de straat (zie foto). Omdat auto's aan deze kant van de straat parkeren (het is niet verboden), heb je een grote kans dat je er niet in kunt komen (niet zo erg) maar ook dat je er niet uit kunt komen (vervelender).
Ik bevestig alle eerdere positieve recensies, met name een restaurant van zeldzame kwaliteit op een camping.
De helling om eruit te komen is niet zo steil. Neem de bocht naar buiten en het gaat gemakkelijk. Voor de rest is alles perfect zoals aangegeven in eerdere reviews.
Alles is perfect zoals aangegeven in eerdere beoordelingen. Een heel klein minpuntje: de 4G-ontvangst is niet heel goed... maar de gemeente kan er niet veel aan doen, dus hulde aan hen.
Perfect gelegen voor een bezoek aan de ruïnes van Pompeii en voor het nemen van de trein (Napels - Vesuvius). Uitstekende sanitaire voorzieningen. Geen mieren in maart. Zeer redelijke prijzen (22 €).
De receptie is erg vervallen maar alle voorzieningen zijn aanwezig en je hebt direct zicht op zee. Betaalde 15€ met elektriciteit (buiten het seizoen)
Niets aan toe te voegen: het is perfect! Uitstekende 4G-verbinding. Bedankt Moliterno.
Volg niet de 2 eerdere adviezen: ga San Ginesio niet binnen! De toegang is zeer eenvoudig en zeer goed aangegeven vanaf het kruispunt SP45 - SP126 (of vanaf de SP126 als u uit het noorden komt). Anders zeer mooie omgeving volledig vrij en zeer rustig.