@PacoSpain
De weg is mooier dan de bestemming ❤️
- 2014
- 2023
- Ander
- Buscamper
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 5 dagen geleden
Een mooie plek waar niks op aan te merken is. De eigenaren zijn ook erg aardig. Plaatsje Montánchez is leuk om te bezoeken en vanaf het balkon van Extramadura kun je dan een mooie zonsondergang bewonderen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 5 dagen geleden

Juli 2026
Eigenaar aardig maar chaotisch. Onze boeking was niet doorgekomen, daardoor een minder mooie plek bij ingang. Maar goed, we konden wel terecht. Er zijn veel mooie ruime plekken op de camping zelf. Sanitair is niet OK. Verouderd en vies. Douches ook zeer mager. Het is een boerderijcamping dus houd rekening met stank. Prijs-kwaliteit staat niet in verhouding: 40 euro voor 1 nacht, 2 personen, zonder elektra, is echt teveel, ook in het hoogseizoen.
Mei 2026
Geweldige plek met fantastische eigenaren. Bezoek de zeehonden. Ga met de bus naar het dorp of maak een wandeling (30 minuten).
Een foto toegevoegd aan een locatie · 5 maanden geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · 5 maanden geleden

Fijne parkeerplaats met mooie uitzichten. Genoeg ruimte in september. Rustige nacht.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Erg mooie en kleinschalige "adult-only" camping, voor de rustzoeker. Grote plekken en alle voorzieningen aanwezig. Gastvrije ontvangst. Alles prima geregeld. Sanitair ook spik en span. ik was hier met een tentje maar met de camper kun je er ook goed staan natuurlijk. Let op: honden zijn niet toegestaan.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden