@Paintpossl

Een klein rustig plekje aan riviertje. Achter huizen. Er staat dat het voor 3 campers is, maar twee hooguit zou ik zeggen. S'morgens de zon daar (s'middags schaduw vd bomen).

Grote "P" en voor ons niks mis mee. Het is ook een soort carpoul "P" dus benieuwd of er morgen ochtend auto's staan. Verder is er niks maar dat vinden ook niet erg. Rustig en groot grenzend aan tuin huizen. We waren er alleen.

We zijn de enige. Plaats te over, eigenlijk is het een winterski oord ! Wel is alles erg schuin. Het wc huisje is nu open en er is water binnen.

Eenvoudige en open plek. Winderig, maar dat heb je zo hoog in de bergen ;)

12 okt 2019. Aangekomen bij de cp, staat er een "wagen" vol met geverfde tekens en zo te zien lijkt het zijn vaste plek te zijn. Vier grote honden die los lopen erbij. We zijn er 1 nacht gebleven en vd honden iets last. Verder maar niet rondgaan lopen.

Een leuk klein en vooral rustig plekje. Net buiten (achter) het dorpje. Geen voorzieningen maar dat vinden wij niet erg.

Netjes, schoon en slang aanwezig.... makkelijk

Sitecode: 22019

Mooi en lekker rustig kleine plek. Wel naast een camping veld(?) waar nu op 2 feb 2019 niemand staat. Aan deze zijde van het gebouwtje een kraan en een wc afvoer putje. (nu is het water afgesloten, dus water uit het meertje gehaald).

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Zeer mooie ruime, schone CP! We waren de enige. Om negen uur 's morgens kwam er nog een dame het sanitair schoon maken. :)

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Mooie plek, echt werkelijk. Alleen is bij ons op klaarlichte dag op vrijdag ingebroken in onze camper. Waarschijnlijk hebben ze ons weg zien lopen toen wij het "bergeitenpad" gingen lopen. Ze zien je bijwijze dan lopen en slaan hun slag.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Prima plekje om te staan voor een nachtje. Water aanwezig.

De Paintpössl Hele schone en ruime plek om gratis water te pakken en wc te doen.