@Palslambers
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Wij hebben hier 5 nachten gestaan, mooie camping , wij stonden in de eerste rij bij de rivier waar je een heerlijke duik kunt nemen, centrum is op 4 km afstand wat ook de moeite waard is, animatie en zwembad is hier goed voor mekaar, wel minpuntjes zijn de bediening mag wel wat vlotter en voor de serviceplek om water te tanken en te lozen ontbreekt een waterslang om te vullen, nogmaals verder een prima camping en vriendelijk personeel
Wij hebben hier kunnen overnachten ivm doorreis, prima om hier dan te zijn, mooie plekken die je zelf mag uitzoeken, en een dikke pluim voor de keuken, genoten van een heerlijke steak,
waren op doorreis naar Italië, hier overnacht, dikke pluim, alles wordt eraan gedaan om een plek voor je te vinden, super ontvangst en zeer gemoedelijk, wou dat het overal zo was
2020
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
super cp, zeer luxe sanitair, en super schoon, mooie omgeving om te wandelen fietsen vissen, kortom voor herhaling vatbaar
nette cp, dicht bij centrum, ondanks regels ivm COVID-19 prima te vertoeven
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
super mooie locatie, omgeving genoeg te doen,sanitair netjes, vriendelijke receptie,havenmeester heel vriendelijk en zeer behulpzaam, top locatie
Vriendelijk ontvangst, omdat camping vol was moesten we wel op een noodplek staan, jammer dat je er wel de volle pot voor moet betalen, omgeving is de moeite waard, goede nieuwe sanitair, mooi terras en super goede keuken met vriendelijke bediening
Nieuwe aangelegde cp, super mooi, bij aankomst goede ontvangst en behulpzaam, heerlijke keuken op de camping goed te vertoeven, minpuntje: geen sanitaire voorziening op de cp, hiervoor moet je de camping op. Komen zeker een keer weer
Mooie cp, goede sanitair en vriendelijke havenmeester