@Pamarama
Prima camping waar vanuit je goed het omliggende natuurgebied kan verkennen met mooie kliffen in schitterende baaitjes.ook de stad Cassis is de moeite waard. Parkeren in die stad is een ramp dus een fiets is wel handig En dan ook een sterke elektrische want het is een flinke klim terug naar de camping. Sanitair prima. Schoon maar zonder wc papier en toiletbril. Ook een bezoek aan Marseille is goed te doen vanuit de camping.
Camping op zich is eenvoudig maar niet verkeerd. Als je er naar toe rijdt denk je even of dit wel goed gaat komen, maar uiteindelijk is het een prima plek. Met de fiets in 10 minuten in het centrum van Mirepoix. Sanitair is goed, maar water niet altijd warm. Prima zwembadje. Als je in de middag aan komt en de receptie is gesloten even het nummer bellen wat er staat. Dan krijg je de code van de spoorboom en mag je zelf of iets zoeken.
Mooie camping op loopafstand van centrum. Ruime plaatsen. Sanitair een beetje gedateerd maar schoon en lekker warm water. De camping was nagenoeg leeg eind april. Dan waren er voldoende douches. Heb mijn twijfels over hoogseizoen. Vriendelijke dame aan de receptie.