@Panda_Nugget
- Ford
- Buscamper
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Zeer ruime gemeente camping met extreem veel ruimte, zelf een plekje uitzoeken. Je betaald 1 bedrag per plaats (SEK 300) en ongeacht hoeveel personen sta je voor dit bedrag inclusief stroom, douchen zonder tijdslot, professionele wasmachine en droger gebruik. Alleen mist de camping voor ons gevoel wel een beetje de liefde van een eigenaar/beheerder. Het is het een beetje wildkamperen met voorzieningen, die laatste zijn echter niet schoon!
7 foto's toegevoegd · 2 maanden geleden

Geweldige locatie als doorreis, maar je kan hier ook echt prima langer staan. Camping heeft eigenlijk alles. Mag dan een stadscamping zijn dat gevoel heb je op de camping in het groen zelf niet. Heerlijk rustig, TOP sanitair (splinter nieuw 2026). Met een prachtige wandeling langs de rivier sta je in 10 min in het mooi centrum waar het ook prima toeven is. Veel leuke dingen voor kinderen ook. Wat een leuke stad, hier zouden we wel willen wonen🤗
Ze hebben het hier goed en netjes voor elkaar. Mooi en compleet! ik denk een blijvertje voor ons op weg naar of op de terugweg van Scandinavië.
3 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

Camping met een prachtig uitzicht. Bij de camping een zwembad en een zwemstrandje. Ook kan je helemaal naar de brug toelopen en er onderdoor. De oude veerboot, van toen de brug er nog niet was ligt er ook nog steeds. Prima heel ruim en voldoende sanitair, allemaal grote badkamers, met douche, toilet en wastafel. Verder krijg je een pasje waar je je verbruik mee registreert en bij vertrek reken je af. TOP geregeld hier! Oordopjes kan fijn zijn.
Prima grote camping. Weet niet waarom ander reviews minder positief zijn over het sanitair. Wat wij hebben gezien was beter dan alle voorgaande. Leuke met natuursteen beklede kleine badkamers met douche, toilet en wastafel! Dik in orde allemaal! Als je een kleinere camper hebt en geen stroom nodig hebt, wordt je echter buiten de camping op het gras gezet, weg van alle voorzieningen en Wifi… uiteraard mag je dan wel de volle 400 sek neerleggen 😞
Zeker een aanrader! Leuke vriendelijke camping, er is geloof ik geen taal die ze niet spreken😅. Best groot, maar niet druk, er is voldoende ruimte voor iedereen genoeg te doen en alle voorzieningen zijn tip tip in orde. Het restaurant is ook echt een aanrader, wij hebben heerlijk gegeten met een zeer smaakvol Eland biertje😋. Dessert ook zeker niet overslaan. We waren nu op doorreis en dus maar 1 nacht, maar kom graag nog eens wat langer terug!
Wij hebben hier 1 nachtje gestaan en dat was een prima verblijf. We hebben echt genoten van de 9km hike die je vanaf de camping kan lopen. Sanitair is idd gedateerd maar verder prima en functioneel, je hoeft er niets te kort te komen. Leuke rustige camping, in een absoluut prachtige omgeving!
Heerlijk rustige camping met zeer vriendelijke en gastvrije uitbaters. Vooral gericht op de winter, maar ook in de zomer een prima plek. Voorzieningen zijn gedateerd maar dat deert niet het is schoon en werkt prima allemaal. Douche is inclusief. Leuk ook enthousiast de eigenaar en eigenaresse enthousiast kunnen vertellen over hún Husky’s. Prachtige beesten. In de zomer is er te voet weinig te doen. Geen wandelroutes.