@Panda_Nugget
- 2024
Ze hebben het hier goed en netjes voor elkaar. Mooi en compleet! ik denk een blijvertje voor ons op weg naar of op de terugweg van Scandinavië.
Camping met een prachtig uitzicht. Bij de camping een zwembad en een zwemstrandje. Ook kan je helemaal naar de brug toelopen en er onderdoor. De oude veerboot, van toen de brug er nog niet was ligt er ook nog steeds. Prima heel ruim en voldoende sanitair, allemaal grote badkamers, met douche, toilet en wastafel. Verder krijg je een pasje waar je je verbruik mee registreert en bij vertrek reken je af. TOP geregeld hier! Oordopjes kan fijn zijn.
Prima grote camping. Weet niet waarom ander reviews minder positief zijn over het sanitair. Wat wij hebben gezien was beter dan alle voorgaande. Leuke met natuursteen beklede kleine badkamers met douche, toilet en wastafel! Dik in orde allemaal! Als je een kleinere camper hebt en geen stroom nodig hebt, wordt je echter buiten de camping op het gras gezet, weg van alle voorzieningen en Wifi… uiteraard mag je dan wel de volle 400 sek neerleggen 😞
Zeker een aanrader! Leuke vriendelijke camping, er is geloof ik geen taal die ze niet spreken😅. Best groot, maar niet druk, er is voldoende ruimte voor iedereen genoeg te doen en alle voorzieningen zijn tip tip in orde. Het restaurant is ook echt een aanrader, wij hebben heerlijk gegeten met een zeer smaakvol Eland biertje😋. Dessert ook zeker niet overslaan. We waren nu op doorreis en dus maar 1 nacht, maar kom graag nog eens wat langer terug!
Wij hebben hier 1 nachtje gestaan en dat was een prima verblijf. We hebben echt genoten van de 9km hike die je vanaf de camping kan lopen. Sanitair is idd gedateerd maar verder prima en functioneel, je hoeft er niets te kort te komen. Leuke rustige camping, in een absoluut prachtige omgeving!
Heerlijk rustige camping met zeer vriendelijke en gastvrije uitbaters. Vooral gericht op de winter, maar ook in de zomer een prima plek. Voorzieningen zijn gedateerd maar dat deert niet het is schoon en werkt prima allemaal. Douche is inclusief. Leuk ook enthousiast de eigenaar en eigenaresse enthousiast kunnen vertellen over hún Husky’s. Prachtige beesten. In de zomer is er te voet weinig te doen. Geen wandelroutes.
Net weer terug op deze camping. Al vaker gestaan maar het is er gewoon een die je niet moet overslaan. Heerlijke rustige plek aan het water met TIP TOP sanitair en een grote keuken waar je op meerdere plekken kan koken en zelfs eten. Ook een industriële vaatwasser staat te je beschikking, de vaat vraag hier geen kostbare vakantietijd😂😅. 100% genieten hier, super camperplaatsen!
Heerlijk gestaan hier. Achteraan rechts omhoog heb je ruime camperplaatsen met prachtig uitzicht over zee, en ook nog eens heel dicht bij sanitair. Zwemmen in zee was tijdens ons bezoek geen optie door de vele kwallen. Lekker restaurantje/snackbar zit er tegenover.
Vanwege drukte overal hier nog tussen kunnen wringen voor een nacht. Heel mooi uitzicht, echter faciliteiten ondermaats en duur. Zeer kleine douche (50 NOK/ 4 euro, cash of via paypal) Geen receptie, zelf een plekje zoeken, in de avond komen ze langs met een pin apparaatje. Direct aan de nu drukke E13, maar verder prima te doen voor een nachtje.
Prima camping, douchen is tegenwoordig gratis. (alleen familie douche is 5kr) prachtige ligging aan het strand en wij hebben dan ook een mooie strandwandeling gemaakt. Sanitair is verouderd, maar prima ontvangst, je mag zelf je plekje zoeken zolang je maar tussen twee rode markeringen blijft. Ruimte genoeg. ⭐️⭐️⭐️ omdat wij de prijs - kwaliteit niet in balans vinden.
TOP camperplaats met 24/7 check-in! werkt top. Lekker rustige locatie aan de Deense Waddenzee met prima sanitair. Zelf bij de receptie even je plekje kiezen en verder werkt alles helemaal prima met de code die je krijgt. Wij staan hier voor doorreis maar zou best nog even willen blijven… maar ja moet nog een boot halen morgen😅
Sitecode: 102080
Lokatie van de plekken aan de Maas is mooi maar de rest van de rumoerige camping ademt achterstallig onderhoud. Restaurant en douches zijn netjes maar best op afstand. Vele (vaste) campinggasten gaan dan ook met de auto naar het sanitair gebouw dat hadden we niet eerder ervaren op een camping. Met ruim 50 euro voor 1 nacht (met late checkout), vonden wij de prijs/kwaliteit verhouding ver uit balans.
Sitecode: 12046
zeer onvriendelijke uitbater, met een hondje ben je niet welkom. Cash only😥