@Pandorazee
De parkeerplaats zelf stelt weinig voor. Droog wc’tje, vuurplaats en netjes bijgehouden. Maar wandel met wat lekkers te eten en drinken richting Rogen. Want de natuur hier is werkelijk schitterend! Voor ons van Rogen veel te ver, maar we hebben enorm genoten en onderweg gepicknickt op ons kleedje aan een van de meren.
Super mooie plek. Inderdaad wel echt één plek. Op een van de foto’s lijkt het veel ruimer maar dat viel tegen.
Hier sta je op een kleine plek direct aan de weg en aan een stromende rivier. Het water stond erg hoog toen wij er waren en de weg was vrij dus. Mooie lunchplek, maar daarna zijn we doorgereden.
Hele mooie plek! Ruime plekken en prachtig uitzicht. Wij hebben geen honden gehoord, misschien een seizoens-ding? Je kunt vanaf deze plek ook naar een mooie waterval wandelen. Wij waren er blij mee.
Prachtige plek, maar in mijn ervaring wel altijd druk. Cassette lozing is op dit moment afgesloten. Er stond niet bij wanneer die weer gebruikt kon worden.
Lekker plekje! Best ruim en we stonden er helemaal alleen. Vuurplekje met klaargelegd hout en een prachtig meer om in te zwemmen. Je hoort de weg overdag wel, maar ‘s nachts heb ik niemand gehoord.
Vier sterren vanwege het eten in het restaurantje. We vonden het te druk om te slapen maar hebben heerlijke burgers gegeten. Er is ook een vriezer te vinden met lokaal gevangen vis, rendier en eland. Je kan er zelfs huiden en lokale souvenirs kopen. Leuke lunch plek dus!
Prima slaapplek maar niets speciaals. In september stonden we met 3 andere campers op dit kleine plekje waardoor we het meer niet konden zien. We hebben geslapen en zijn verder getrokken.
Uitstekend verzorgde en nette camping. De beheerders zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Je zit direct aan het meer en alle voorzieningen zijn aanwezig. Lijkt me voor mensen met kinderen perfect! Voor mensen die ruige natuur zoeken is dit een goede hub naar de Vildmarksvägen.
Prachtige plek! We hebben hier twee dagen alleen gestaan en gezwommen in het meer. Behoorlijk afgelegen en stil. Dichtbij is een grafheuvel en op een kwartier rijden een wandeling naar de Henåns canjon waterval. Beide leuk om te bezoeken.
Top plek aan het meer. Er komen wat wandelaars voorbij en we hebben twee auto’s en een fietser gezien. Super rustig dus! Wc’s in het hutje, maar verder geen voorzieningen. Voor zelfvoorzienend campers ideaal.
Uitstekend slaapplek. Rustig ondanks dat het langs een weg ligt en de omgeving is mooi en uitgestrekt. Winkels in de buurt en je kan er lozen.