@Panellie
- ADRIA MOBIL SPORT S 5775C
- 2011
Juli 2026
Sitecode: 20253
Een mooie camping leuk om met kleine kinderen te bezoeken. Wij stonden er 1 nacht inc electra vonden we het aan de dure kant 72 euro voor 1 nacht plus 3 euro wifi, geen bereik via vodafone.
Prima camping goed sanitair, wij hadden een mooi uitzicht op de akkers. Een mooie omgeving om te fietsen
Leuk camping met klein zwembad goed santitair en ruime plekken dorp op loop afstand
Een prima camping voor campers en andere kampeerders. Alles ziet prima uit, mooi en schoon sanitair. Prima fiets omgeving.
prima doortrek camping vlak bij de tolweg
30 maart 2025 hier aangekomen. ondanks dat in de app aangegeven staat dat deze op is. Is de camping gesloten en ligt er een behoorlijke rotsblok voor de slaboom om maar aan te geven dat hij echt gesloten is
Een hele rustige camping op een mooie locatie. vriendelijke gastvrouw en gastheer. En heerlijke pizza's. Jammer dat we net in de heetste periode daar waren waardoor uitstapjes minder mogelijk waren.
Prima rustige camping mooi en net sanitair. Redelijke campingwinkel prima zwembad met ligweide.. Grote plekken die je zelf zoekt. fietspad naar het centrum loopt langs de camping. Met de fiels naar de Lidl en de Aldi goed te doen. H&M
We hebben hier 1 nacht gestaan. Een heerlijke rustige kleine camping met prima sanitair ****. vind je de rivier nog te koud dan neem je een duik in het zwembad.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden