@Pantaleimon

6m
Buscamper
Bezit

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

echt aan het bos,heerlijk stil en een vriendelijke ontvangst

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

mooie cp met een mooie en nieuwe ontvangstruimte. inschrijven gaat via een scherm in de ontvangstruimte daarnaast de toiletruimte Vlak bij is een forellenvijver waar we eerst forel hebben gevangen

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

mooie met zorg gemaakte en onderhouden camperplaats. mooie grote schone badkamer met goed warm water vriendelijke ontvangst door eigenaar,maar aanmelden kan ook via sms of whatsapp

Sitecode: 20657

verwacht geen wonderplaats,maar een leuke prijs,schone toiletten en een vriendelijke ontvangst. veilige plaats met hek met code 10 minuten fietsen naar Gronings museum en centrum

Sitecode: 20657

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

mooie verharde plaatsen schoon sanitair mooi fietsgebied nu heel rustig,maar ik weet niet hoe het in de zomer is

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Rustig, ruimtelijk, zwembad, warme douche (gratis), wc. €15 voor 1 camper incl. 2 personen, electra €4. Wasmachine €4, droger €4. Veel voorzieningen zoals boeken(ruil)kast, leeshoekjes, terras waar je drankjes kunt bestellen, verschillende zitplekken, mooi uitzicht, hangmatten, pingpongtafel, enz. Wandelmogelijkheden en leuk dorp vlakbij. Heerlijke plek om een paar dagen bij te komen van het reizen. Enig minpuntje: geen loosplek voor grijs water.

Mooie boerderijcamping. Zeer vriendelijke eigenaar. Helaas alles sterk verouderd. Sanitair vuil. Geen privacy bij de douche (gordijn). Veel te weinig warm water. Geen loospunt vuil water en wc, geen wasmachine. Camping duidelijk niet zomerklaar. Lijkt erop dat ze geen moeite meer willen/kunnen doen. Jammer, want het is een heel mooie plek.

Eerste 2 dagen gratis, daarna onduidelijk. 2 aansluitingen electra. Drinkwater, wc, mogelijkheid om wc te legen. Kleine supermarkt op loopafstand: spoor oversteken, eerste kruising rechts en na een paar honderd meter zie je supermarkt links. Mooie plek, rustig. Lekker zwemwater. Overdag gebruikt door lokale bevolking. Wel langs het spoor, af en toe een trein.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Begin februari gestaan. Mooie plek. Vriendelijke ontvangst. Fijne hete douche. Wel wat onderhoud nodig. En inderdaad, een lieve grote hond.