@PaolaG
- 1998
- P.L.A.
- 2015
uitstekende vrije uitvalsbasis niet ver van de snelweg Madrid-Cordoba. Kleine wederverkoop van typische producten van hun productie, met name honing en olie.
Spartaanse camping, maar met goede voorzieningen. Uitstekend alternatief voor de rustruimte, allemaal op asfalt met smalle plaatsen, vooral in de warmere maanden. Vriendelijke beheerders. 2 mensen, camper en elektra + toeristenbelasting 20,50 euro.
Het is een eenvoudige parkeerplaats voor auto's. Niet geschikt voor lange voertuigen.
Parkeren in de buurt van het centrum. Opgelet donderdag is het druk op de markt !!
U kunt geen rustplaats definiëren! En een losplaats op de hoek van een weg. Ze kunnen misschien 2 manieren stoppen.
het wordt Passo Vezzena genoemd. Druk in het weekend. Goede uitvalsbasis om te wandelen en te fietsen.
Waarschuwing. We hebben vastgesteld dat het gebied donderdag van de markt verdwijnt. Moeilijk te evalueren.
Ongemakkelijk parkeren. Laden / lossen alleen bereikbaar te voet (!) In een gazon begrensd door een ketting afgesloten met hangsloten.