@Paolo
- 2008
Ik geef geen 5 sterren voor de kenmerken van de camping, maar ik geef ze en zou nog meer geven voor het geheel. Allereerst het management en al het personeel, vriendelijkheid, behulpzaamheid, aandacht voor kampeerders zijn slechts enkele van de kwaliteiten die ik heb gevonden. Wij kampeerders kijken soms alleen naar het uiterlijk van de faciliteit en vergeten de mensen die er zijn om ons te helpen, maar laten we niet vergeten dat zij het belangrijkst zijn.
rustige en vredige plek, mogelijkheid tot wandelingen, winkels en apotheek 10 minuten lopen. Ik geef maar 5 sterren omdat er door een storing een paar dagen geen water is geweest
we zijn vandaag geweest en dit gebied is niet meer beschikbaar voor kampeerders.
Interessante plek om Spello te bezoeken, geen automatische betaling, in de schaduw
Gemengd parkeren zonder diensten, erg handig voor een bezoek aan de stad en zeer stil zowel overdag als 's nachts.
Gebied goed beheerd door vriendelijke en behulpzame mensen. Aanbevolen.
Vandaag 17 juni 2018 gebied gesloten voor herstructurering. Parkeren op de nabijgelegen parkeerplaats toegestaan. Bij heropening zal het worden betaald.
Goed verzorgd met nieuw sanitair, aanbevolen.
Plaats met nieuw management en ondergaat verandering. Handig voor een bezoek aan Palermo, bus 500 meter. Manager vriendelijk en veel aandacht voor de klanten. Aanbevolen.
Te geïsoleerd - over 1.3 km Lago Cei.
Locatie met veel plaatsen, naast het stadion van San Dalmazio.