@PaoloBG
2020
We bevestigen de vorige beoordeling. Gepassioneerde en vriendelijke eigenaren. Gastvrije en rustige plek, met een opmerkelijk landschap. Sterk aanbevolen.
De camping lijkt grotendeels gevuld met vaste caravans. De campers staan op een zonnig betonnen plein, een beetje armoedig maar wel dicht bij de zee. Er is stroom, laden en lossen en het is er erg stil, dus al met al is het een goede stop
Mooi gazon, gedeeltelijk in de schaduw. Vriendelijke en efficiënte beheerders. Vermogen te sterk, het gezoem van de vele airconditioners aan is vervelend. Dicht bij de zee en de bushalte, bereikt u het centrum van Palermo in iets minder dan een uur. Jammer dat ze grijs water op de grond dumpen, in een hoek van het gebied: ik denk dat het niet erg ecologisch is ...
Comfortabele en goed verzorgde camping. Geweldig voor een bezoek aan de Vallei van de Tempels
Uitzonderlijke ligging aan zee. Voor de rest bevestig ik de beschrijving van Paluenas
Poort gesloten ...
Geweldig gebied
Per 14 augustus 2020 is het gebied gesloten.
Grenzend aan de kermis met schetterende muziek tot in de late uurtjes. Niet aanbevolen voor rustzoekers
Vlak, schoon, functioneel en schoon laden / lossen, zeer dicht bij het centrum en het amfitheater. Verlichting doet het niet. 'S Avonds gestoord door de vele auto's van mensen die op zoek zijn naar een donkere plek om zich te afzonderen. 'S Avonds laat komt ze stilletjes terug.