@PaoloBG
We bevestigen de vorige beoordeling. Gepassioneerde en vriendelijke eigenaren. Gastvrije en rustige plek, met een opmerkelijk landschap. Sterk aanbevolen.
De camping lijkt grotendeels gevuld met vaste caravans. De campers staan op een zonnig betonnen plein, een beetje armoedig maar wel dicht bij de zee. Er is stroom, laden en lossen en het is er erg stil, dus al met al is het een goede stop
Mooi gazon, gedeeltelijk in de schaduw. Vriendelijke en efficiënte beheerders. Vermogen te sterk, het gezoem van de vele airconditioners aan is vervelend. Dicht bij de zee en de bushalte, bereikt u het centrum van Palermo in iets minder dan een uur. Jammer dat ze grijs water op de grond dumpen, in een hoek van het gebied: ik denk dat het niet erg ecologisch is ...
Comfortabele en goed verzorgde camping. Geweldig voor een bezoek aan de Vallei van de Tempels
Uitzonderlijke ligging aan zee. Voor de rest bevestig ik de beschrijving van Paluenas
Poort gesloten ...
Geweldig gebied
Per 14 augustus 2020 is het gebied gesloten.
Grenzend aan de kermis met schetterende muziek tot in de late uurtjes. Niet aanbevolen voor rustzoekers
Vlak, schoon, functioneel en schoon laden / lossen, zeer dicht bij het centrum en het amfitheater. Verlichting doet het niet. 'S Avonds gestoord door de vele auto's van mensen die op zoek zijn naar een donkere plek om zich te afzonderen. 'S Avonds laat komt ze stilletjes terug.
Het is een enorm en dunbevolkt gazon, (tenminste in juni), vlakbij de zee. Gegarandeerde rust en privacy, laden en lossen van water, geen elektriciteit. Tegen betaling alleen van 8 tot 20, ideaal om overdag naar het strand te gaan en 's nachts te stoppen.
Prachtige locatie, verwarrend management
In mei 2020 is het gebied gesloten en in een staat van verwaarlozing.
Het gebied bestaat niet meer, het is een parkeerplaats geworden voor alleen auto's.
Schoon en functioneel
Kan schoon water niet laden, er komt niets uit de kraan
Leuke camping aan het meer. In oktober is het bijna verlaten en de kosten zijn 28 euro voor een nacht en twee personen, inclusief elektriciteit. Om daar te komen moet je door een betaald parkeerterrein gaan.
Uitstekend voor een bezoek aan Wenen, op een steenworp afstand van de metro, schoon en goed beheerd.
Gewoon perfect, het ligt in het bos, ondanks het feit dat het dicht bij de stad ligt. Het centrum kan in minder dan 20 minuten worden bereikt met bus 21, die pal voor het gebied stopt. De managers bij ons zijn vriendelijk en beleefd, zelfs de kale heer met een bril, die ook Italiaans spreekt.
Rustig, schoon, omgeven door groen. Er is elektriciteit, water maar geen afvoer. Kosten 10 euro in het laagseizoen
Uitstekend gebied, in de heuvels tussen de wijngaarden, zeer rustig. Zeer schoon, verhard verlicht. Gratis parkeren, elektriciteit, tegen betaling.
Kleine en rustige camping. Het ontwikkelt zich op een smalle en zeer steile betonweg. Met een busje kun je gemakkelijk bewegen, een groter voertuig kan problemen veroorzaken. Er is lozing voor chemisch toilet maar niet voor grijs water.
Kleine camping omgeven door landschap en natuur, in de buurt van de rivier de Sava. Een beetje rustiek maar zeer rustig, met elektriciteit en functionele en schone faciliteiten. De receptie bevindt zich in het restaurant, vlak voor u op de weg
Weg van de zee, in de buurt van de hoofdweg, geen elektriciteit, de eerste 15 minuten (en dus laden / lossen) gratis. Rustig om op een avond te stoppen.
Geweldig, heel mooi, alle mogelijke diensten, prijs in verhouding. Het enige defect is de elektrische verbinding, waarvoor de kabels moeten worden doorgevoerd of opritten. We vonden onze kabel beschadigd, waarschijnlijk door de manoeuvres van een voertuig: erg gevaarlijk.
Zeer mooie, ruime parkeerplaats, aan het meer, onder grote bomen. Er zijn waterfonteinen. Dag en nacht rustig, 's avonds een beetje gestoord door de muziek van de lokale bevolking. Er zijn echt pelikanen!
Sitecode: 19529
Ideaal om Athene te bezoeken, bus om de 10 '+ metro voor de camping, u arriveert in het centrum in iets meer dan een half uur. Relatief stil, gezien de locatie, meestal in de schaduw, superpilotendiensten, uitstekende wasservice. De dame die de camping runt is erg aardig en behulpzaam.
Het aangegeven punt leek te donker en verlaten, dus we stopten vlak daarvoor op de parkeerplaats. De plaats is niet slecht en ligt aan de zee. Het is 's avonds gestoord voor auto's en motorfietsen die naar de verschillende bars-restaurants zijn gericht, maar' s nachts rustig.
Gedeeltelijk in de schaduw, niet bijzonder verzorgd, zeer vriendelijke eigenaar, gescheiden van de zee door de weg. Om de Rocca di Methoni te bezoeken, die gemakkelijk te voet bereikbaar is. Kort na het kamp parkeerden veel campers aan zee.
Gemakkelijk bereikbaar, u kunt parkeren aan zee, zeer rustig behalve de doorgang van zwemmers die veel stof opheffen. Al met al een geweldige plek
In het hoogseizoen is de plaats overvol met mensen, auto's en boten. Het gebied is klein en stoffig, om het te bereiken moet je een paar centimeter van de tafels van de restaurants langs de enige straat van het dorp passeren, altijd als je niet wordt geblokkeerd door overal geparkeerde auto's. Waarschijnlijk verdient in het laagseizoen een betere beoordeling
De structuur is oud maar zeer schoon, stil en stil. De manager is uiterst beheersbaar en beschikbaar. Het dorp en de archeologische vindplaats zijn gemakkelijk te voet bereikbaar
Mooie plek, u kunt in enkele rust een paar meter van de zee stoppen. Er is geen service en het is verre van alles. Als je van natuur, rust houdt en het niet erg vindt om zo nu en dan een aantal koeien te passeren, is dit een perfecte plek, als je de stroming, de badkamers, het restaurant, de spellen etc. wilt het is beter als je het loslaat
Het is moeilijk te geloven dat zo'n kleine camping zoveel lawaai kan produceren. Auto's, motorfietsen, minibussen en pick-ups rijden de hele dag door, jong en oud, schreeuwen en schreeuwen tot laat in de avond, en gelukkig is het verboden om alcohol te drinken in het openbaar ... Anders is de plaats mooi. Ik hoop dat het op de verkeerde avond is gebeurd ...
Kleine camperplaats gebouwd op een geplaveid plein, rustig, vriendelijk personeel, zeer mooi zwembad
Leuke camping, meestal in de schaduw, klein zwembad, vriendelijk personeel
Mooi, schoon en goed beheerd gebied