@Papa-Gayo

Lid van Campercontact sinds 2016

Een hellende parking, de individuele plekken zijn slecht op de grond aangegeven, waardoor het een lukrake parkeerplaats is en er conflicten zijn tussen de camperaars onderling, zeer zeer zeer luidruchtig dag en nacht, prijs €13,50 per dag met alle diensten inbegrepen en elektrische aansluiting als je er op tijd een hebt tenminste, want er zijn er niet genoeg voor iedereen. Geen bomen. Blijf hier uit de buurt, want het is te duur voor wat je krijgt !!!

Sitecode: 19892

Parking geteerd als mogelijke locaties voor camper tot 10 meter lang. Geen service op de site. Ver 9 km van het centrum van Madrid Plaza Mayor. Buslijn 71 voor parkeren. Groot winkelcentrum naast men kan gaan te voet + winkels in de galerij. rustige dag en nacht geen problemen van het veiligheidsniveau 's nachts. Ik adviseer +++

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Terrein is modderig als het regent en het is glooiend. Niet toegankelijk voor grote campers of campers met aanhanger. Je kan alleen het cassette toilet legen, niet spoelen, je kunt geen water innemen. De drukknop is bewust buiten gebruik, afvoer van afvalwater mogelijk.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

De Rue Leuker Kerameil ligt bij Penmarch, direct naast de zuiveringsinstallatie. Zorg voor 2€ stukken voor schoon water. Geweldige camperservice voor €2 Inclusief water. Het echte adres is Rue Leuker Kèramail in de stad Saint Guenole - GPS-coördinaten zijn correct.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

's nachts parkeren toegestaan ​​voor € 4 19:00-07:00. Geen service op het terrein. Er is een kleine Intermarché op 10 minuten lopen. Parking ligt aan zee.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

GPS-coördinaten zoals op de applicatie zijn niet goed, omdat Intermarché is verplaatst is uit de stad richting Doëlan. Parking is niet vlak, keggen nodig. Recht tegenover is een grote parkeerplaats bij een polyvalente zaal, veel rustiger om een ontspannen nacht doorbrengen. [MODERATOR, aangepast 31 maart 2016]

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Geen camperservice. Ver weg van alles.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Mogelijkheid om ontspannen de avond door te brengen zonder iets te betalen. Er zijn geen plannen om camperservice aan te leggen (jammer). Ik denk dat Intermarché er goed aan zou doen. Het zou meer mensen aantrekken die dit waarderen.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Gelegen achter het station Crisis. Een mooie kleine ruimte en je betaalt € 6/24u. Betalen voor camperservice met Credit Card, 2,35€ voor 10 minuten schoon water. (geen elektriciteit)