@Papio
Prima plek voor een overnachting. Voor toegang bel je de vriendelijke beheerder en die is er met 5 minuten. Prijs is 10 euro en dat is ok voor wat je krijgt. Ondergrond is asfalt. Het loopt een beetje af. Sanitair hebben we niet gebruikt, dus geen oordeel. Het is heerlijk stil en lekker koel.
Prima camping voor het doel waarvoor we hier stonden, nl. Praag. Ondergrond is gras wat na alle regen behoorlijk drassig is. WC voldoen, douches niet echt goed (dun straaltje warm water, extra muntje moet je de douche uit). Je krijgt een plekje toegewezen. Dame van de receptie loopt met je mee. Daarom soms even wachten bij de receptie. Ben je met de fiets en hondenkar, ga dan niet met het pontje maar fiets naar de brug. Overkant is nl erg lastig
Bij aankomst geen beheerder, maar dan mag jezelf een plek uitzoeken. Volgende dag betaald. Ondergrond gras. Er zijn wel hoogteverschillen. Maar wij hadden ruimte genoeg om mooi plekje uit te zoeken. Sanitair is niet meer van deze tijd. Douches met gordijn en geen ruimte om je om te kleden. Mannen WC'S gingen niet op slot. Jammer anders ster meer.
Prima camping. Begin juni stonden we hier op het grote grasveld helemaal alleen. Een paar houten huisjes waren bezet. Een paar van de camperplaatsen (afgescheiden met heggen) waren modderig. Maar rest van de plaatsen prima. Sanitair was redelijk goed en in ieder geval schoon. Geen stortplaats grijs water gevonden. Niet al het personeel spreekt Engels of Duits. Maakt het soms wat lastig.
Heerlijke plek langs het stuwmeer. Wij stonden hier alleen. Heerlijk rustig. Ondergrond is gras. Na regen vannacht is het beetje sponzig. Ik vermoed dat het bij veel regen drassig kan worden. Voorzieningen: elektra en lozen. Geen WC en geen douche. Bij aankomst gaat de slagboom open. Betalen bij automaat. Let op: zorg ook voor 450 kronen cash want bij mij deed het pinapparaat het niet.
Geen voorzieningen, maar vanwege het uitzicht toch 5 sterren. Je staat echt heel mooi met uitzicht op strand, zee en het fort van Ambleteuse. Maar als het waait merk je dat wel. De plaatsen zijn op gras. Bij het hek staat plek voor 6 campers, maar toen wij er waren stonden er 8 met plek voor meer. Je zit vlakbij La Velo Maritime, een heel fijn fietspad. Naar Boulogne-sur-mer is het 12 km. Prima te doen.
Op doorreis zochten we een CP om te overnachten en daar is deze plek prima geschikt voor. Het is een gemengde parkeerplaats maar toen wij om 9 uur aankwamen, stond er 1 auto en 1 camper. Ondergrond is verhard. Er zijn geen voorzieningen. Het is ongeveer 8 minuten naar de snelweg. Die snelweg hoor je wel een beetje als je buiten de auto bent. 's Nachts geen last van gehad. Het ligt naast een bos, dus 's morgens kan je gelijk de hond uitlaten.
Sitecode: 92019
Mooie CP. Goede plekken. Erg handig inchecksysteem dat in Duits en Engels stap voor stap wordt uitgelegd. CP ligt aan de Maare-Mosel Radweg, een fietspad over oude spoorweg. Je kan of naar Daun (5 km) fietsen of naar BernkastelKues (50 km, maarje kan natuurlijk eerder draaien).
We hebben hier alleen de nacht doorgebracht. En daar voldoet deze plek prima voor. Ikzelf vond het minder gezellig om hier bv 24h te blijven, maar voor overnachting prima. Ik had geen last van de snelweg die vlakbij ligt.
Heerlijk rustige plek langs rivier. Het enige dat je hoort is het ruisen van die rivier. wij stonden helemaal op gras, maar er waren ook verharde plekken. Je moet je telefonisch aanmelden en de beheerder komt s avonds 12 euro inclusief elektriciteit ophalen. Niet duur. Er is stortplaats voor vuilwater.
Het laatste weekend van september bleek het hier in de omgeving megadruk. We kwamen uiteindelijk op deze camperplaats uit. Prima voor 1 nacht. Is vlakbij het mooie fietspad naar San Remo. Voor 1 nacht betaal je 14 euro, plus 5 euro borg voor de kaart. Elektriciteit is apart. De machine waarmee je toegang krijgt is inderdaad best lastig. Vergeet bij vertrek je kaart niet in te leveren. Hiermee krijg je je borg terug.
ik kan mij aansluiten bij de vorige reviews. Prima en ruime plek op gras. Toiletvoorzieningen voldoende, in ieder geval schoon. Albenga heeft leuk historisch centrum op kwartiertje lopen.
Prima plek om een nacht te verblijven. Verharde ondergrond, sommige plekken grind, sommige plekken grasachtig (let op want dat levert veel klitten op voor de hond). Plekken zijn voldoende groot. Het is wel een Camping-Car Park. Je moet dus lid zijn van deze club om het terrein op te kunnen. Kost eenmalig 5 euro en dan krijg je een pasje. Ik was al meer CP's van deze club tegen gekomen en dus maar lid geworden voor die 5 euro.
Heerlijk rustige camperplaats. Mooi uitzicht op Castelnau. Enige reden waarom geen vijf sterren is omdat er geen sanitair is. Prijs van 10 euro (inclusief stroom en water) is natuurlijk bijzonder laag.
Sitecode: 1933
Fantastisch plekje langs de Lot. Twee dagen heerlijk gestaan. Het stadje Saint Cirq Lapopie is op loopafstand. En lekker gefietst langs de Lot. De plekken zijn grind (voor de bus) en gras om in te zitten. Grijs water lozen en eventueel stroom (2 euro per uur) en water inname (ook 2 euro). Kosten 12 euro; na 18.00 komt de controleur langs.
Het is inderdaad een mix. Wij liepen in de middag naar de waterval en hadden de bus toen netjes geparkeerd. Toen we terugkwamen was het bijna uitgestorven en zetten we de bus langs de grasrand. Alleen twee stoeltjes in het gras gezet. Heerlijk gezeten, met het beekje dat daar stroomt. Basic voorzieningen: 1 WC, 1 stroompunt en lozen grijs water. Uitstekende plek voor 1 nacht.
Prima camperplaats. We stonden hier 30 mei- 1 juni. Goed sanitair. Grote plaatsen. Het is nog voorseizoen, dus inchecken via een zuil. Zwembad was nog dicht maar toch geen weer om te zwemmen. Kwartiertje lopen naar Rocamadour.
Uitstekende camperplaats om Trier te bezoeken. Maar meer is het ook niet. Wij hadden plek genoeg en beetje uitzicht op de Moezel.
Met het Hemelvaartweekend hier drie nachten gestaan. Ondanks de drukte (plaats was vol) was het heerlijk rustig. Prima uitvalsbasis voor Bernkastel-Kues of fietsen langs de Moezel. Wij stonden op gras (prima) maar er waren ook plaatsen met gravel.
Mooie en rustige plek. Wij stonden langs het weiland met koeien en kalfjes. Het stond half april al bijna vol, dus in het hoogseizoen zal het wel lastig zijn om een plek te krijgen. Toegang met een automaat, in het Nederlands. Toch even puzzelen hoe het allemaal werkt. De ook door anderen genoemde fietstocht naar Rennes (2x 19 km) is echt heel leuk langs het water. In Rennes ook fietspaden.
Prima plek om een nachtje door te brengen. Toen wij aankwamen, stonden er zo'n 10 campers maar toch voldoende ruimte over. s Nachts is het er rustig, maar vanaf uur of 7 kan je het vrachtverkeer horen. Geen voorzieningen, maar ook geen kosten. Met de fiets naar Triberg (en de watervallen) is ongeveer 15 minuten. Je kan door het bos, dat is vrij steil. Of via het fietspad langs de weg.
Eenvoudige camping. Wel veel vaste plaatsen. Wij stonden op de "Wiesse". Mooi uitzicht. Sanitair eenvoudig maar schoon. Prima als doorreis-camping.
Uitstekende camping/camperplaats. Wij stonden op de camping, waarbij je verder van de weg staat. Daar hadden we geen last van. We hadden een plek van 100 m2. Sanitair kost extra maar is top. Heerlijke douches. We waren er 1 dag, maar hier kan je ook rustig een week doorbrengen.
Rustige plek om de nacht door te brengen. Is gigantisch parkeerterrein. We stonden er met 4 campers. Geen voorzieningen. Drie sterren vanwege de rust en het uitzicht.
Camping is in mei 2023 gesloten.
Sitecode: 101947
Ontvangst is vriendelijk. Eigenaar geeft veel informatie en begeleidt je naar je plek. Grote plaatsen. Ruim voldoende toiletten en douches. Schoon. Wij hadden mooi uitzicht maar dat geldt denk ik niet voor alle plaatsen.
Mooi plekje aan het meer. In het voorseizoen heel rustig. We stonden er met nog een andere camper. Geen voorzieningen dus je moet wel zelfvoorzienend zijn.
Ik sluit mij aan bij de vorige reviews: heel vriendelijke eigenaren, lekker zelfgebrouwen bier, goed sanitair en lekker eten. Het is wel een kleine camperplaats dus wellicht is reserveren in hoogseizoen nodig. Het uitzicht vanaf het terras vd bar en het restaurant is subliem. We hebben daar de hele avond gezeten.
Min of meer noodgedwongen hier de nacht doorgebracht. Tot half 1 veel lawaai uit het dorp. Veel geschreeuw. Niet echt prettig. Vanaf 6 uur ieder kwartier klokgelui (je staat bijna onder de klok).
Sitecode: 19502
Echt een prima plek. Rustig, schoon sanitair, geen negatieve dingen. Misschien dat in het hoogseizoen het aantal toiletten te weinig is.
Een prima plek. Leuk aan een meertje. Een nacht voor 2 personen en hond voor 15 euro. Twee nadelen: muggen (dat had je kunnen weten aan een meertje,) en de toiletten zijn best wel ver weg.
Echt een prima plek. Voorzieningen zijn goed, elektra en lozen toilet en afvalwater. Geen toilet. Wij hadden prachtig uitzicht op het stadje maar dat hebben niet alle plekken. Goed onderhouden plek. Aanrader. Oh ja en alles is gratis.
Prima camping. Toiletten basic maar schoon. We waren in mei en het zwembad was helaas nog dicht. Mooie plek, met zon en uitzicht over velden. Er zijn ook plekken volledig in de schaduw, maar dat is misschien in de zomer wel prettig. Beheerder is erg aardig en behulpzaam.
Sinds 1 juli 2022 is de camping weer open. Nieuwe eigenaar. Heel goed nieuw sanitair gebouw. Locatie is uitstekend aan meer. Er wordt nog volop gewerkt aan verbeteringen. Wij waren in oktober en hadden vrije keuze op groot grasveld.
Prima camping. Uitstekende sanitaire voorzieningen. Plaatsen zijn wel wat klein. Wij waren begin oktober en dan is dat niet zo heel erg. Maar in de zomer kan het dan wel erg vol worden. Voor kinderen veel te doen. Je kan op de fiets naar Bled. Je komt dan wel een aardig heuveltje tegen.
Het klopt dat het wat chaotisch aan doet, maar dat heeft ook zijn charme. Het terrein is denk ik ook niet geschikt voor afbakening met alle bomen die er staan. Wij hadden fantastisch plekje aan het meer. Heel mooi uitzicht. Sanitair is erg netjes en douches zijn heerlijk.
Parkeerplaats zonder voorzieningen. Maar als je dat geen bezwaar vindt sta je hier prima. Door de regen van de afgelopen dagen stroomde de rivier heel hard dus je hoort de stroomversnelling wel. Wij hadden daar geen last van. En je bent in 5 minuten in Skofja Loka.
Sitecode: 19229
Prima om 1 of 2 nachten te blijven. Was wel behoorlijk vol op 30 september, dus zal in hoogseizoen wel moeten reserveren. Beetje oud sanitair.
Het is inderdaad niet meer dan een parkeerplaats, maar wel handig in het centrum van de stad. Dus voor 1 nacht prima. Het lawaai van de stad viel ons overigens mee. Pas vanaf een uur of 7 begonnen we wat te horen. En voor een bakkie koffie of ontbijt loop je naar het paviljoen. Ook take-away.
Ja het is duur (59 euro per nacht) maar we staan met 5 campers op een groot terrein direct aan zee. Dit heb je op maar weinig plekken. Het is helaas vrij bewolkt maar toch een mooie zonsondergang gehad. Ik weet niet hoe het in het hoogseizoen is, maar voor eind september een echte aanrader.
Prima camping op grind. Dat was pluspunt want het regende heel hard. Vriendelijke ontvangst. Uitzicht vanaf sommige plekken fraai. Sanitair ook goed en schoon. Bar/restaurant zag er gezellig uit maar hebben we geen gebruik van gemaakt. We konden alleen contant betalen.
Prima plek voor een bezoek aan Trente. Tien minuten met de fiets. Het zijn ruime geasfalteerde plaatsen. Ontvangst is ook uitermate vriendelijk. Beheerder legt gelijk uit hoe je in Trente komt. Sanitair is schoon maar wel gedateerd.
Drie sterren vanwege de prijs: 73 euro is veel geld voor 1 nacht. Camping is voor de rest prima: uitstekend sanitair, vriendelijk personeel, dichtbij centrum, zwembad.