• Camperlocaties

• pinterest
  • tiktok

@Parel1307

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 maanden geleden

hoezo geopend, vandaag in ieder geval gesloten! voor Jan met de korte achternaam hier naartoe gegaan.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

je kunt hier dus niet aan komen rijden en vragen of ze een plekje hebben voor een nacht. er was plek zat, maar niet voor mij. je moet online reserveren en wel de dag ervoor, dus dat werkte niet. nog gevraagd of ik op de parkeerplaats mocht staan, maar dat mocht ook niet . eigenlijk is die ene ster nog te veel!

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

prachtig gelegen rustige camping aan een meer. prima sanitair met heerlijke douches. behulpzame eigenaar nadat ik op 4 km afstand in nat gras stond en niet meer weg kwam. ( blijf de bordjes volgen!) Het meer had de gemeente jammer genoeg leeg laten lopen waardoor het uitzicht een stuk minder was jammer genoeg. vanaf de camping staat er een hek om het meer, waardoor je er ook niet bij kan komen, wat jammer is.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

prima camping, lekkere douches, mooie omgeving. ik word wel erg moe van mensen die zitten te zeuren over geen verwarmd sanitair in april. douche of poep dan lekker in je campertje als je het te koud vindt. En als je met je grote camper komt en er is geen plaats, lees dan even hoe lang je camper mag zijn voordat je begint te zeuren. zo jammer allemaal voor het aantal sterren wat een camping verdient.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Hier 2 nachten gereserveerd ivm drukte in Hoogseizoen. Kosten 45 euro per nacht voor 2 personen een hondje en stroom. een plekje gekregen waar je nog net je stoeltjes buiten kan zetten. Douchen kost nog eens €1.50 voor 3 minuten. geef mij de oude DDR maar terug! wat een afzetters.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

prima plek om een paar nachten te verblijven. mooi uitzicht over de rivier. sanitair is uitstekend en sfeervol. enige minpunt is de weg die er langsloopt, maar ‘s avonds is het stil. Prijzen zijn zeer redelijk voor Noorwegen. 240 kronen voor een plaats en 30 kronen stroom. douches zijn 10 kronen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

dit is een parkeerplaats, maar daar mag je ook overnachten. je kunt op het asfalt gaan staan maar beter is het om even naar beneden te rijden, dan sta je direct aan het water, met een prachtig uitzicht. toilet is niet aanwezig, maar lozen kan 9 km verderop. geluid van de weg is wel goed te horen, maar ‘s nachts is het rustig.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

prachtig uitzicht als je een plek bij het water hebt, waar je kan zwemmen en gratis roeien. staat wel dicht op elkaar, net zoals op cp. douches zijn bij de prijs van 30 euro inbegrepen en elektriciteit is apart. 5 euro per nacht. sanitair is niet toereikend voor de hoeveelheid gasten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

prachtige plek om te verblijven. leuk museum op de camping van oude Noorse Nederzetting. prijzen zijn iets anders als vermeld wordt. douche kost 2 euro, maar je moet het wel zelf melden. het zelfde geld voor elektra 5 euro per nacht. douches zijn niet schoon, papierbakken niet leeg gemaakt en haren in de douches.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

prima plek en mooie omgeving. zelfs douches en toilet en wifi aanwezig. prijs is belachelijk laag voor deze “extra’s “ grond is wel te modderig als het geregend heeft. Maar daar hadden wij op 5 maart geen last van.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

prima plek, de noodzakelijke dingen zijn aanwezig plus wifi. en een mooie omgeving. Wegens omstandigheden moesten wij weer naar huis, maar komen zeker weer terug. het liefst had ik 10 sterren gegeven vanwege een zeurpiet, die 1 ster geeft omdat hij/zij 1 euro toeristenbelasting moet betalen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Prima camperplaats om Granville te bezoeken. 5 minuten naar het centrum wandelen. Dat je alleen met muntgeld kan betalen klopt niet, kan ook met bankpas. Geen extra voorzieningen, maar dat heb je ook niet nodig met je camper, want je hebt alles aan boord. Wel gescheiden afvalcontainers !

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Prima plekje op gras en heerlijk stil. Camperplaats staat niet aangegeven in het dorp en is volgens een bewoner een beetje verplaatst richting het sluisje. Geen voorzieningen, maar wij hebben alles aan boord, dus geen probleem. Vuilnisbak zou wel handig zijn. Zondag en woensdag komt de bakker langs.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Mooie plek, maar erg druk in het hoogseizoen, waardoor je op het bord kan kijken in de camper van de buren. Het valt mij ook op dat hele hoge beoordelingen in het laagseizoen zijn.

Sitecode: 2094

Af en aan rijden van strandgangers geeft veel onrust, lawaai en stank. Zee, strand en restaurant echter fantastisch.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Top! We hebben wel iedere dag iets gebruikt in het restaurant / terras want je wilt geen profiteur zijn. Verder hebben we €10,00 achtergelaten voor stroom en water en als dank voor de gastvrijheid .

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Prima plekje, maar geen stroom en er wordt nergens aangegeven dat het een camperplaats is !

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Een heerlijk plekje voor wie niet van toeristische toestanden houdt. Naast alles wat hiervoor al is gezegd willen wij ook de fantastische keuken roemen. Puur,eerlijk,gezond met spaanse twist. Dit alles bereid op wat branders in de open lucht achterin de tuin. Heerlijk!

Een locatie beoordeeld—bijna 11 jaar geleden

Sitecode: 20939

Drie nachten hier gestaan, hond vond het geweldig ! Vrij rondrennen ! Aardige mensen en vlakke plaatsen, en als uitzondering een prive badkamer om te gebruiken ! En ook nog een mooi uitzicht. Coosje en Patrick