@Parie
- 2015
April 2026
mooie plek met hoge bomen rondom. Mijn blokken op plaatsen waar ik schotel ontvangst wilde hebben waren niet voldoende hoog, ook omdat de stroom nog niet op alle plaatsen werkte. maar toch nog een plek met voldoende kabel gevonden.
3 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

zeer ruime plaatsen, en met een paar blokken staat ie weer waterpas. Gisteren nog €12.80 en vandaag €13, en dit alles met stroom water en afvoer. Ik ben er blij mee, bedankt.
De perfecte plek dachten wij, maar toch na 24uur een auto met bonga bonga muziek. In de avond politie die ons wees op de schotel die overeind stond. Naar mijn mening is dit toegestaan in de parkeerverordening 2023.
Tja, en dan lees je een review van een week geleden. zonder stroom €12 en met stroom €16. Voor ons alleen maar een plaats zonder stroom, maar moest €14 betalen. komt zojuist langs dat de prijzen zijn veranderd naar €16 zonder stroom, en ik had ook de fietsen voor verblijf van twee dagen afgeladen en hoor dan dat wij morgen misschien niet kunnen blijven. Met stroom weet ik dus niet wat de nieuwe prijs is. Voel mij bedrogen zi hun website.
3 foto's toegevoegd · bijna 2 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Normaal zou ik 4 Sterren geven, maar voor zo een uitzicht, op een prachtige plek met voorzieningen om je toilet te legen en de kraan er boven, bah voor water. Lekker gegeten bij de bar restaurant, en wat rondgewandeld. Je kan het ruisen door de veren van de gieren horen.
Als je er van houd zo in de natuur, met ganzen, eendjes en een volière, heerlijk. Geen douche of toilet, wel water en elektriciteit waar extra voor betaald dient te worden. En dicht bij het centrum, waar echt alles is. Door de kunststof platen met gras ertussen schoten onze kechen niet onder de wielen door, maar naar voren.
Belangrijkste, lekker geslapen, echter geen water of stroom. Dit heb ik uitgeprobeerd. Een paar honderd meter een kleine supermarkt en Bar Tabac waar koffie binnen met hond kan worden gedronken.
echt en mooie plek voor weinig geld, vooral nu het zo regent. dit weerhoudt de Fransen er niet van om dit als campingplaats toe te eigenen. De parkeerplaats voor personen auto s zijn dan ook bezet. Ik neem aan dat met mooi weer er geen plaats meer is voor mensen op doorreis, en kreeg het idee dat ik op iemands vaste plaats sta. Het zou goed zijn als de gemeente geen kortingen meer geeft op langdurig verblijf, en daar een maximum aan stelt.