@Parton22
Lid van Campercontact sinds 2019
heerlijk
Niet langer toegestaan om te overnachten
Waarschijnlijk het beste servicestation van het land! Voelt echt veilig, geweldige hondenuitlaat en faciliteiten !!
We stopten niet de nacht maar gebruikten het voor de dag en het was uitstekend. De man was erg vriendelijk en behulpzaam! Geweldig om te weten dat je veilig ergens kunt parkeren! Ferry van mevagissey naar fowey is ook heel leuk !!
Sitecode: 19168
Uitstekende site. Krijg zelfs WiFi !!
Jongeren gebruiken het als een bbq-site! Doe geen moeite. Wou dat we niet hadden
Geweldige MH stop. Bij het water. Grote ruimtes.
Prachtige plek. Zou zeker aanraden
Leuke haven, zou geweldig zijn geweest als de groep jongeren om 11.30 uur niet naast ons was geparkeerd en hun muziek schreeuwde en schreeuwde totdat ik hen vroeg muziek uit te zetten, maar ze bleven schreeuwen en schreeuwen . Zal niet terugkeren
Niet open
Prachtig uitzicht. Vers drinkwater. Zou zeker weer stoppen. En het is gratis !!
Fijn als je het leuk vindt om omringd te worden door lege caravans. De plaatsen zijn klein. Te duur. Toiletten en douches zijn geweldig. Uitzicht vanaf meer is adembenemend
Sitecode: 20247
Geweldige camping, we hebben de beste douches die we ooit hebben gebruikt !! U kunt naar Freiburg wandelen of de tram nemen vanaf het einde van de weg!
Great aire aan de rand van Baden-Baden. We hebben € 1 en duurden de hele dag !! Absoluut opnieuw gebruiken.
Geweldige camping met zeer schone toiletten. 10 minuten rijden buiten Luxemburg. Zal zeker opnieuw gebruiken
Uitstekende cp, onze allereerste, arriveerden om 12.30 uur uit de tunnel in Calais, op 5 minuten rijden en je bent er. We stoppen er weer op weg naar huis!