@PascalJolanda
camping is gesloten tot 14 maart, jammer dat de openingstijden niet aangepast zijn op deze site
camping gesloten
één van de mooiste plaatsen waar we geweest zijn. prachtig om te wandelen en fietsen. vlakbij een mooi dorpje met bakker en supermarktje. wel niet op de navigatie er naartoe rijden maar de borden met camping volgen. zo kom je zonder problemen de camping op. leuke bar/restaurant waar je lekker kunt eten. de eigenaar is super vriendelijk en helpt waar nodig. deze camping moet nog groeien maar er wordt hard aan gewerkt. wij komen graag terug.
ietwat rommelige, triestige camping, sanitair wordt gerenoveerd wat nodig is winkeltje en resto gesloten wel brood verkrijgbaar de ligging maakt veel goed
camping gesloten staat niet vermeld op hun site zeer incorrect
grote camping onder de eucalyptus bomen proper sanitair echter winkel niet open zwembad niet open voor alles betaal je aspart WiFi €8,- per dag en is slecht
Mooie camperplaats vlakbij dorpje met alle voorzieningen zoals bakker/slager/restaurants. Ook goede wandel mogelijkheden waar de beheerder je graag een woordje uitleg over geeft. We komen hier zeker nog eens terug.