@Pasquin
- 2024
- Adria Twin Twin sp
- 2011
- Buscamper
Je meldt je aan bij de ingang bij een aanmeldpaal en krijgt dan een plek toegewezen. wij kwamen rond 18.00 en ze kwam naar ons toe voor de betaling van 1 nacht met elektriciteit (GBP 24). Het toiletgebouw en de douches zijn eenvoudig maar schoon. Het is een heerlijke rustige plek nabij een meer
prachtige locatie aan Loch Doon voor een camping! het heeft alle voorzieningen en vanaf de camping maar ook in de omgeving kan je heerlijk wandelen. echt een aanrader!!
Echt heel vriendelijk personeel. Het was geen probleem om achter de Inn te parkeren. Om naar Dublin te gaan, kan je opstappen vlak voor de Inn op de Dublin bus nr 70 ( groen/geel). je bent er in een klein uurtje, kosten € 2,60 (gepast betalen). Verder kan je bij goed weer buiten op het terras eten. Kaart niet bijzonder, maar meer dan voldoende. Tegenover de Inn vind je een Lidl en verderop een Aldi. prima plekje. we hebben er 2 nachten gestaan.
Erg mooi plekje gekregen voor 1 nachtje ondanks dat we niet gereserveerd hadden. Vriendelijk geholpen en er is ook nog een ruimte om rustig te zitten en plaatselijke producten te kopen. Prima plekje!
We hebben hier afgelopen weekend 2 nachten gestaan en het is erg goed bevallen! Peter en José zijn leuke, vriendelijke mensen, die graag behulpzaam willen zijn. De camping is tevens een goede uitvalsbasis om in de omgeving te fietsen. Tevens de mogelijkheid om een (elektrische) fiets te huren op de camping. Het sanitair is verwarmd en met een druk op de knop in de douche heb je 5 minuten heet water om te douchen. Camping is een echte aanrader!!